Gran Canaria

Gran Canaria, De Kanariske Øer

Når du rejser til Gran Canaria med Spies, får du det største udvalg, både hvad angår rejsemål og hoteller. Rejser du til Gran Canaria uden børn, anbefaler vi et af vores Sunprime Hotels og hvis du har børn med dig anbefaler vi Sunwing Arguineguín Seafront. Vi har også flere Family Garden- og SunConnect-hoteller, der aldrig skuffer børnefamilien. Med hensyn til rejsemål, tilbyder vi alt fra skønt storbyliv i Las Palmas til forlystelsesmetropolen Playa del Inglés og rolige perler som Puerto de Mogan på den solsikre sydkyst.

  • Antal rejsemål:  11
  • Antal hoteller:  196
Hoteller og tilbud til Gran Canaria
Spies - Gran Canaria

Dansk stemning & hygge

Ingen steder overgår Gran Canaria, når det kommer til dansk ferie-
stemning og hygge. På flere hoteller er atmosfæren altid dansk og dejlig - takket være et stort stampublikum.

Las Buganvillas
Los Angeles

All Inclusive på Gran Canaria

Ferie med All Inclusive

Der er rig mulighed for at nyde ferien uden den mindste bekymring på Gran Canaria. Vælg et hotel med All Inclusive og slip for regningen efter hvert måltid.

ClubHotel Riu Vistamar
Se alle All Inclusive-hoteller

Luksushoteller på Gran Canaria

Luksus på Gran Canaria

Vi giver dig også mulighed for at få en ferie med 5-stjernet luksus på Gran Canaria. Prøv f.eks. Cordial Mogan Playa i Puerto de Mogán, der blev kåret til et af vores 10 bedste hoteller.

Cordial Mogan Playa

Puerto Rico

Smørhullet på Gran Canarias solsikre sydkyst! Puerto Rico er med god grund det mest populære rejsemål på Gran Canaria. Her er der flest solskinstimer og flest Spies-hoteller - og så ligger byen smukt mellem klipperne og den dejlige, børnevenlige sandstrand.

Læs mere om Puerto Rico


Puerto Rico, Gran Canaria

Rejser til Gran Canaria, vælg dit rejsemål: