Gran Canaria

Gran Canaria, De Kanariske Øer

Rejs med Spies til solrige Gran Canaria og få et kæmpe udvalg af feriemål og hoteller for både børnefamilien og voksne par. Rejser du hertil uden børn, er vores Sunprime Atlantic View et godt valg, og har du børnene med, anbefaler vi Sunwing Arguineguín Seafront eller nye Ocean Beach Club i Playa del Cura. Vi har også flere Family Garden-hoteller til den børnevenlige familieferie. Hvad rejsemål angår, tilbyder vi alt fra skønt storbyliv i Las Palmas over forlystelsesmetropolen Playa del Inglés til rolige perler som Puerto de Mogán på den solsikre sydkyst.

Nu kan du også bestille rejser med valgfri afrejsedag og rejselængde til flere af vores rejsemål på Gran Canaria. Når du bestiller, vælger du blot det ønskede antal dage under "Rejselængde".

  • Antal rejsemål:  11
  • Antal hoteller:  209

Sommerferie i Puerto Rico

Smørhullet på Gran Canarias solsikre sydkyst! Puerto Rico er med god grund det mest populære rejsemål på Gran Canaria. Her er der flest solskinstimer og flest Spies-hoteller - og så ligger byen smukt mellem klipperne og den dejlige, børnevenlige sandstrand.

Læs mere om Puerto Rico

Puerto Rico, Gran Canaria

Rejser til Gran Canaria, vælg dit rejsemål:

JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel

Billeje på Gran Canaria

Lej bil på Gran Canaria Ønsker du friheden til selv at bestemme tempoet, og hvor du skal hen, så kan vi anbefale dig at leje en bil. Du kan evt. finde din egen strand, tage ud i naturen eller besøge små byer langt fra de store veje.
Billeje på Gran Canaria

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing

Den perfekte ferie for to

Ferie uden børn? På Sunprime Hotels er der lagt fokus på livsnydere, der rejser uden børn. Her har vi kælet for selv de mindste detaljer for at give dig en særlig feriefornemmelse af kvalitet og komfort.
Læs mere om Sunprime Hotels