Fordele ved All Inclusive

Fordele ved All Inclusive

Rigtig mange mennesker vælger rejser med All Inclusive. Vi fortæller her hvorfor det er blevet så populært, hvem det henvender sig til og hvad der egentlig er inkluderet i All inclusive.

Hvad er fordelene?

Selv om All Inclusive-rejsens pris normalt er højere, end en "almindelig" rejse, er der samlet set noget at spare, når du vælger All Inclusive. I løbet af ferien vil du nemlig spare de penge, du ellers ville have brugt på mad og drikke m.m. Og fordi du har betalt det hele hjemmefra, er det meget nemmere at begrænse og holde styr på udgifterne undervejs. Når I er mange, der rejser sammen, er det meget nemmere at spise sammen, uden at skulle bestille bord på restauranter først og bekymre sig om, hvor man kan få hvilken type mad, eksempelvis. Og så skal I ikke slås om regningen bagefter!

Hvem henvender det sig til?

At holde ferie med alt inkluderet er en fantastisk måde at holde styr på budgettet. Du kan nemmere sikre dig, at du ikke bruger for mange penge, og samtidig undgå at der dukker alt for mange ekstra trækninger op på kontoen, efter du er kommet hjem.
Især børnefamilier og dem der gerne vil have mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter og typer af underholdning, vil have stor glæde af All Inclusive. I kan være sikre på at være underholdt, og samtidig er der aldrig langt til en is, sodavand, lidt adspredelse o.s.v.
 

Hvad er inkluderet?

Det kan variere, hvad der er med i prisen, men generelt kan du dog regne med at en stor del af nedenstående er inkluderet i din All Inclusive-rejse:

• Måltider – minimum tre måltider pr. dag
• Snacks og is til børn
• Drikkevarer
• Underholdning, shows, børneklubber og diverse aktiviteter

Det giver dig sikkert en idé om mulighederne, som er forskellige fra hotel til hotel.

Mere om All Inclusive
POPULÆRE REJSEMÅL MED ALL INCLUSIVE