Tips til ansøgningen

Nogle tips inden du søger job på vores rejsemål

Vi er glade for, at du er interesseret i at arbejde for Spies i udlandet, og vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Her er nogle ting at tænke på, inden du søger:

  • Der er mange, som søger arbejde hos os. Lav en udførlig ansøgning, som tegner et billede af, hvem du er, og hvad du kan tilbyde Spies. Skriv meget gerne din motivation for, hvorfor du vil tage til udlandet og arbejde. Hvad er det, som lokker dig til at rejse til udlandet og arbejde for os?
  • Vi ansætter de fleste nye medarbejdere til sommersæsonen med start marts/april. Som regel har vi en intensiv rekrutteringsperiode fra november til februar.
  • Vi regner med, at du kan arbejde mindst en hel sæson, hvilket som regel betyder 4-8 måneder. Vi kan ikke tilbyde arbejde i kortere perioder i sommersæsonen.
  • Vi ansætter normalt ikke personale til at arbejde på et bestemt rejsemål, da vi forventer, at man kan arbejde og trives på flere af vores rejsemål. Det er naturligvis godt, hvis du har kendskab til et bestemt land og kan andre sprog, men vi kan ikke garantere, at du kommer til at arbejde på et bestemt rejsemål.
  • De fleste hos os vælger at arbejde længere end en sæson, og du kan da forvente at skifte rejsemål hvert halve år. Inden en ny sæson har du mulighed for at ønske, hvor du vil arbejde den kommende sæson via vores interne rekrutteringsproces.

Sidst, men ikke mindst…

Husk at forberede dig så godt som muligt, inden du søger en stilling. Læs gerne om stillingen, du søger. Under Spørgsmål og svar finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om at arbejde hos Spies i udlandet.