Se hoteller (1)

Rejser til Italiens Grand Prix

Der er mange, der anser Monza som inkarnationen af Formel 1.

Det er ikke blot en fantastisk bane, som kræver både fart og dygtighed, den har også både hjerte og sjæl, og den er helt sin egen. Banen har huset nogle af de bedste løb nogensinde, men også nogle af sportens værste ulykker. Navnene på de store kørere og deres motorlyd har indlejret sig i de statelige træer, der omgiver banen i den kongelige park.

Arbejdet med banen blev indledt i 1922, og seks måneder senere stod den færdig. Efter Brooklands i England og Indianapolis i USA var det den tredje permanente bane, som blev bygget i verden. Med den indlejrede oval blev banen hele ti kilometer lang. Formel 1 besøgte banen den første sæson i 1950, og banen har været på plakaten lige siden.
Monza har i årenes løb været skueplads for en lang række historiske øjeblikke, berømte sejre og skrækindjagende ulykker. Alt dette er med til at skabe et af de mest magiske blade i Formel 1-kalenderen. Der er mange, der mener, at der ikke findes nogen anden bane, der bedre indkapsler sportens essens end netop Monza. Italienerne selv kalder banen for 'La Pista Magica', den magiske bane. Det er en beskrivelse, de fleste kan genkende.

Billetkategorier

I grundprisen indgår såkaldte 'General Admission'-billetter:
Disse giver adgang til flere forskellige områder rundt om banen, hvorfra der er udmærket udsigt. I visse områder kan man også følge løbet på tv-skærme.

Mod et tillæg kan du bestille følgende opgraderede billetter:
21C Lateral Parabolica og 22 Parabolica. Her har du en fin udsigt, når bilerne kommer langs den fjerne lige strækning og ned i den berømte Parabolica-kurve. Det er også tæt på parkeringspladsen, hvor vores busser holder.

Alle gæster får en velkomstpakke med billetmappe, ørepropper, regnslag, solcreme og kuglepen i en praktisk pose.

Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Italiens Grand Prix

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Klima og vejr
 • januar
4°-1°
2
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • februar
7°1°
3
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • marts
12°5°
5
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • april
18°9°
6
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • maj
22°12°
7
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • juni
28°17°
8
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • juli
31°19°
9
Soltimer pr. dag
22
Regnfri dage
 • august
29°19°
8
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • september
25°16°
6
Soltimer pr. dag
21
Regnfri dage
 • oktober
17°10°
3
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • november
11°6°
1
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • december
5°1°
1
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 2 timer.
Transport mellem lufthavnen og dit hotel indgår ikke. Fra lufthavnen i Milano til hotellet i Bergamo tager det omkring en time og ti minutter med taxi.
Transport til Formel 1-banen
I din Formel 1-pakke indgår billet til lørdagens kvalifikationsløb og til hovedløbet søndag. Transport med bus mellem dit hotel og Formel 1-banen indgår også, ligesom engelsktalende rejselederservice. Rejsetiden mellem hotellet i Bergamo og Monza er cirka en time.
Fakta

Vores service

Du rejser på egen hånd. Men på rejsemålet er der repræsentanter for Thomas Cook Sport, som du kan kontakte, hvis det bliver nødvendigt. Telefonnummeret findes i dine rejsedokumenter.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Der kræves ikke visum. For nærmere information henviser vi til Italiens ambassade på telefon 39 62 68 77.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Italiens ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Italien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V.

Sprog

Italiensk.
Find din rejse til Italiens Grand Prix