Kom i form med Winni Dahm

8/6 – 15/6 2020
Fra 7.995,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Nyd en dejlig uge på Lefkas sammen med andre feriehungrende motionsfreaks. Kombiner sol og tidlig sommer med fitness under kyndig vejledning fra Winni Dahm.

Der er et utal af gode grunde til at dyrke motion. Og ud over alle de sunde grunde, er det også både sjovt og socialt. Læg dertil sommertemperaturer, et supergodt hotel og en symfoni af godt tilrettelagte træningstimer udført af Winni Dahm, og du har den ultimative cocktail til en formidabel ferie med fitness.

Læs mere Rejs alene eller tag konen, kæresten, manden eller veninden med og nyd en dejlig uge med andre feriehungrende motionsfreaks. Der er maks. 20 deltagere på denne rejse, hvor du under kyndig vejledning af Winni Dahm guides grundigt igennem diverse motionsdiscipliner. Winni har mange års erfaring inden for stort set alle former for fitness, fitnessdans, TRX, aquafitness m.m., og hun er kendt for sit smittende humør.
 
Motionsprogrammet er både sjovt og effektivt, og der trænes til velkendt rytmisk og motiverende musik. Du kan ikke undgå at komme i godt humør, og du lærer hurtigt både det faste opvarmningsprogram og de forskellige øvelser, som arbejder med alle muskelgrupper i kroppen. Det er ikke svært, og du bestemmer selv intensiteten. Det er dog en fordel, hvis du har oparbejdet en vis form for kondition inden afrejsen.
 
Vi træner to gange om dagen (morgen og sen eftermiddag) af ca. 1 ½ times varighed pr. gang. Den sidste del af tiden bruges som regel på afspænding og udstrækning. Der er ikke undervisning på ankomst- og hjemrejsedagen. Midt på ugen gearer vi lidt ned i tempo, så kroppen når at restituere sig og få det fulde udbytte af de resterende dage.
 
Vi har indkøbt og medbringer det nødvendige træningsudstyr, så du skal blot medbringe din egen yogamåtte/liggeunderlag til brug ved afspænding og udstrækning. Al træning foregår udendørs på stranden, på tennisbanen, i en overdækket yogapavillon, i poolen eller i havet – alt efter vind og vejr.
 
Dagene tilbringes på egen hånd, og om aftenen er der fællesspisning for dem, der har lyst (indgår ikke i rejsens pris). På hotellet er der mulighed for at låne kanoer og prøve stand up paddle surfing (SUP). Du kan også forkæle dig selv med f.eks. massage eller manicure i hotellets skønne spaafdeling.
Skjul

Winnie Dahm

Instruktør på rejsen

Winni Dahm har i 30 år undervist både voksne og børn i forskellige motionsformer. Hun er uddannet inden for aerobic, bodytoning, funktionel træning, aquafitness, fitnessdans samt TRX og har et stort engagement og fokus på den enkelte i sin undervisning. Du er i trygge hænder på denne rejse, som vil fylde dig med god energi og optimere din form.

Praktisk info

Pris pr. person fra 7.995,-

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines
  • 20 kg bagage på flyet
  • Mad ombord på flyet
  • Bustransport mellem lufthavn og hotel
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Træningsprogram
  • Klimakompensation

Detaljer om flyrejsen

Afrejse fra København 8/6 kl. 16.05 ankomst på Lefkas kl. 20.00
Hjemrejse 15/8 fra Lefkas kl. 21.20 ankomst i København kl. 23.15


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for at bo alene: fra 2.880,- Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, som også rejser alene.

Tillæg for halvpension: 840,-

Rejsen gennemføres ved min. 10 deltagere. Vi tager forbehold for ændringer i programmet.
Denne rejse er for alle uanset form og niveau.

Programmet på rejsen er udarbejdet af Rosbjergoco.dk. Spies er teknisk arrangør af rejsen, og du er dermed dækket af Pakkerejseloven og Rejsegarantifondens bestemmelser.


Skatter og afgifter
De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in.
Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Skattesatsen for Porto Galini (kategori 5) er 4 euro pr. værelse pr. nat.

Tilmeld dig rejsen

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk