Sommerferien 2021

Savner du også den dejlige følelse af ferie? Du er ikke alene. Snart åbner verden igen, og så skal vi rejse som aldrig før. Med andre ord bør du ikke vente for længe med at bestille, for som altid bliver de mest populære rejsemål og de bedste hoteller udsolgt først.

Du behøver heller ikke at tænke på, om der kan ske ændringer i dine rejseplaner. Du får nemlig vores afbestillings- og ændringsforsikring med i prisen, når du bestiller næste sommers charterrejse. Det betyder blandt andet, at du har åbent køb i 90 dage, når charterrejsen bestilles mere end 180 dage før afrejse.

Du kan afbestille gebyrfrit i løbet af den åbne købsperiode, og du kan ændre rejsen gratis indtil 30 dage før afrejse. Du får også en tilbagebetalingsgaranti, som sørger for, at du får pengene tilbage inden for 7 dage, hvis din rejse bliver aflyst. Vi er der for dig hele vejen, og takket være vores Safe Travel-program kan du føle dig tryg og sikker - fra du bestiller, til du kommer hjem igen.

Gode tilbud netop nu

Uanset hvilken slags ferie du drømmer om, kan du være sikker på, at du finder den hos os.

Safe Travel - tryghed på rejsen

Det er vigtigt for os, at du føler tryg under hele din rejse. Derfor indfører vi nu nye hygiejne- og sikkerhedsprocedurer på vores hoteller, fly, transferbusser og aktiviteter. Desuden får du vores ændrings- og afbestillingsforsikring med i prisen, når du bestiller en charterrejse. Hos Spies tilbyder vi tilbagebetalingsgaranti på 7 dage, hvis din rejse bliver aflyst.

Bo på vores bedste hoteller

REJSEMÅL 2021

FIND DIN REJSE

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller
Filtrér
Hotelstandard
Gæsternes bedømmelse
 
3,0
5,0
Afstand til nærmeste centrum
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Afstand til strand
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Omtrentlig transfertid fra lufthavn
 
0.5 tim
4.5 tim