Atelier

Ferien startes bedst i Atelier Lounge

Nyd ventetiden i Aviators farverige lounge.

At tjekke ind og komme gennem sikkerhedskontrollen kan godt være hektisk - derfor kan det være rart bagefter at forkæle sig selv med lidt kvalitetstid i Atelier Lounge. Loungen byder på en god atmosfære og fin service samt småretter og drikkevarer, der gør ventetiden indtil flyrejsen lidt mere bekvem.

Mere om Atelier Lounge

Alle, der rejser med Spies, opnår en fordelagtig entrépris ved fremvisning af rejsebeviset ved indgangen til Atelier Relaxium.
Hvis du flyver Premium med Thomas Cook Airlines, indgår adgang til Atelier Lounge.

0-2 år:  Gratis
2-12 år:  115,-
Voksen (frem til kl. 10.30):  139,-
Voksen (efter kl. 10.30):  179,-
Entré til loungen inkluderer et større udvalg af madretter samt et varieret sortiment af drikkevarer.

Åbningstider:
Kl. 5 - 20.30 (lørdag til kl. 20)

Placering:
Loungen ligger ved butiksområdet ved finger A.

Med Aviators nye Atelier Relaxium flyver vi i en ny retning langt væk fra de traditionelle lufthavnslounger. Atelier er et farverigt sted med plads til alle - de farveglade omgivelser får dig til at slappe af og fokusere.

Skal feriestarten krydres med god service og anderledes omgivelser, så venter de gule, orange og røde områder på dig i Atelier Lounge. Er du derimod til mere stilfærdige omgivelser, bør du i stedet nyde loungens rolige blå og grønne områder. Vælg den farve, der passer dit humør bedst, og start ferien med kolorit og god energi. Velkommen i Atelier – An Aviator Relaxium!