Yoga på Kalymnos

Yogarejse til Kalymnos

Yogarejse til Kalymnos med Charlotte Pape

6/6 - 13/6 2024
7.895,- pr. person inkl. let morgenmad
Afrejse fra København

Rejs med Charlotte Pape til det sydlige Kreta. På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt på hotellets terrasse med fantastisk havudsigt. Undervisningen er baseret på hatha og yin yoga.

Program

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt på hotellets terrasse. Det er kun os der bor på hotellet, så vi kan få det optimale ud af undervisningen og vores tid sammen. Undervisningen er baseret på hatha og yin yoga.

Vi starter hver dag inden morgenmaden med yoga, åndedrætsøvelser og afspænding. Inden aftensmaden undervises der i yin eller hatha yoga efterfulgt af afspænding. Undervisningen foregår på en overdækket terrasse med den skønneste udsigt over havet og naboøen Telendos.

Hatha yoga lægger vægt på fysiske øvelser (asanas), styrke, balance, åndedræt, koncentration og afspænding, hvilket øger sundhed og livskvalitet - såvel fysisk som psykisk. Der arbejdes med de klassiske stillinger, kroppen rettes ind og en større kropsbevidsthed opnås.
Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at afspænde, give slip og strække bindevævet med en mere fleksibel og let krop til følge. Yinstrækket holdes oftest 3-5 minutter. Du bruger aktivt dit åndedræt og giver slip i din krop og dit sind.

Midt på dagen kan du nyde din ferie med afslapning på stranden, slentreture langs gaderne og gode, lange frokoster på tavernaerne. Fra stranden i Massouri kan man snorkle, og man kan også være heldig at se delfiner.

Du kan være med uanset dit niveau, da der er hjælpemidler og assistance i yogastillingerne.

Din instruktør

Charlotte Pape er instruktør på rejsen

Charlotte Pape

Charlotte er uddannet på Dansk Yogas to-årige uddannelse i 2005 og har flere efteruddannelser, blandt andet yin og aerial. Hun har haft eget yogastudio og har undervist på ugentlige hold, weekendophold og yogaferier i 17 år. Charlotte Pape og undervisningen er uformel og kendetegnet ved god energi krydret med både power og omsorg.

Her skal du bo

Massouri Beach

Massouri Beach, kat. 3, er et dejligt lille lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed ved stranden i Massouri centrum.
Hotellet tilbyder rummelige og pæne lejligheder med begrænset eller fuld havudsigt samt plads til op til seks personer.
Stranden løber lige neden for hotellet, som også har et fint lille poolområde med udsigt over havet og naboøen Telendos.

Praktisk information om rejsen

Prisen er 8.200- pr. person.

I prisen indgår:

 • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 25 kg bagage på flyet
 • Bus og færge fra lufthavnen til hotellet t/r
 • Delt lejlighed
 • Yogaundervisning
 • Let morgenmad

Bo alene

 • Bo alene i lejligheden: fra 9.958,-

Vær også opmærksom på

 • På rejsen flyver du til Kos og sejler derefter til Kalymnos. Vores guider møder dig i Kos Lufthavn og viser vej til den rigtige bus. Transporten til færgelejet Mastihari tager cirka 10 minutter, og fra bussen er der cirka 200 meter at gå til færgen - du bærer selv din bagage. Ventetid på op til 1 time kan forekomme.
  Overfarten til Kalymnos tager fra 30 til 60 minutter, afhængigt af bådtype. Transporten med bus eller minibus fra havnen i Pothia til hotellet tager omkring 30 minutter. På hjemrejsedagen bliver du hentet i bus ved hotellet og kørt til havnen i Pothia, hvorfra der er færge til Mastihari på Kos. Ventetid forekommer i Mastihari (fra 30 minutter til 2 timer), før transferbussen kører til lufthavnen. Der er restauranter på havnen.

 • Hotellets officielle klasificering er 4, men på de små græske øér er standarten lidt lavere end på de større destinationer. Derfor skal du regne med 3 stjernet hotelstandart

 • Morgenmaden på hotellet er enkel, det vil sige du skal ikke forvente en stor buffet. Der bliver serveret et lille udvalg af brød, smør, ost, æg, græsk yogurt, honning, nødder, tørret frugt, havregryn, frisk frugt og grønsager. Hertil te/kaffe, vand, mælk, og juice.

 • Receptionen på hotellet, samt yogaterrassen er lukket i siestaen midt på dagen fra 13.00 - 16.30. Poolterrassen er selvfølgelig åben hele dagen.

 • Medbring skridsikker yogamåtte, to yogaklodser, et mindst 2,5 m. bælte og et lille tæppe

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Beløbet er ca. 3 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter. Skatten betales direkte til hotellet og indgår ikke i rejsens pris.

Om flyrejsen

Vi flyver med Sunclass Airlines

Afrejse 1/9 fra København kl. 07.10, ankomst på Kos kl. 11.30
Hjemrejse 8/9 fra Kos kl. 12.40, ankomst i København kl. 15.05

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk