Rejser til vinter
Varmeguide
Storbyferie

Snup en varm vinterferie 2014/15

Når den danske vinter sætter ind, varmer det langt ind i hjertet med en vinterferie med udsigt til solskin og lunt badevand.

Her finder du alle vores populære rejsemål til vinteren 2014/15 - og vi lover, at der er noget for enhver feriesmag!

Direkte fra din lufthavn

Med Spies kan du tage på vinterferie fra fire forskellige lufthavne.

Se, hvor du kan flyve hen
Vinterferie 2014/15

De Kanariske Øer

Kanarieøerne har altid tiltrukket os danskere med sit behagelige, solsikre klima og den relativt korte rejselængde. Hver enkelt ø har desuden sin helt egen charme, så det er bare at vælge.

Vinterferie på Madeira

Madeira

Madeira er en moderne klassiker med vidunderlig natur, hoteller for enhver smag, god shopping og mange oplevelser, hvad enten du vil have en festlig aften på kasino eller en dejlig dag langs levadaerne.

Thailand

Vi har omkring 30 rejsemål i Thailand, børnevenlige Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels for voksne, og muligheden for at sammensætte din helt egen pesonlige rejse.

Vinterferie i Egypten

Egypten

Her slapper du af på herlige strande, dykker, spiller golf og får masser af oplevelser med hjem. Her finder du gode hoteller og et stort udbud af restauranter, caféer og barer.

Mexico

Turkisblåt hav, caribiske strande og en uforlignelig afslappet stemning. Vi har masser af hoteller at vælge mellem, uanset om du søger et familiehotel eller vil bo i fredelige omgivelser langt fra alting.

Vinterferie i Den Dominikanske Republik

Dominikanske Republik

I Punta Cana viser Den Dominikanske Republik sig fra sin mest solrige side med langstrakte strande, et turkisblåt hav og hoteller, som konkurrerer med hinanden om at tilbyde det meste af det bedste.

Gambia

Gambia er det mest solsikre rejsemål i hele Spies' verden. Men det lille land i Vestafrika byder på mere end sol og strand.

Bali

Hos Spies finder du alt fra enkle hoteller til luksuriøse resorts direkte ved stranden. Desuden rejser du med rutefly, så du selv kan bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Florida

Florida har noget for enhver smag. Klimaet er uovertruffent og strandene kilometer-
lange, kridhvide og kantet af palmer. Vi tilbyder mange kombinationsmuligheder og hoteller med den bedste beliggenhed. Du flyver til Florida med rutefly.

Cuba

Med Spies kan du bo i hovedstaden Havana eller badebyen Varadero, hvor vi tilbyder gode hoteller med All Inclusive. Du kan også kombinere de to, og få flere oplevelser.

Maldiverne

Maldiverne er et ferieparadis i det Indiske Ocean med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og herlige turkisblå laguner. Spies giver dig de bedste hoteller til de bedste priser.

Hawaii

Hawaii er selve definitionen på en drømmeferie. Intet andet sted vajer palmerne så forførende og ingen andre steder vajer de over lige så paradisiske strande. Med Spies rejser du til Maui eller Honolulu.

Mauritius

Hvis der er ét rejsemål, som tåler betegnelsen paradis, så er det Mauritius. En af det Indiske Oceans mest eksklusive og fascinerende ferieøer. Her breder sandstrandene sig - solvarme, bløde og blændende hvide.

Vietnam

Vietnam sprudler af liv med sine bølgende rismarker, smukke strande, vandfald, regnskove, byer og hele landet venter på at blive udforsket. Hos Spies finder du fem spændende rejsemål.

St. Martin

Vores caribiske perle lokker med hvide sandstrande, tropisk charme, fleksible rejselængder og et stort udvalg af hoteller og restauranter over hele øen.

Goa

Goa er Indiens mindste delstat og byder på både portugisisk kolonihistorie, betagende smuk natur og lange, fredfyldte strande. Spies tilbyder tre forskellige rejsemål.

Dubai

I Dubai får du en skøn ferie med næsten garanteret solskin. Her finder du verdens højeste bygning, Burj Kalifa, og verdens største shoppingcenter. Når du rejser med Spies, kan du vælge imellem fem rejsemål.

Aruba

Her får du kridhvide strande, turkisblåt vand og en afslappet stemningen. Til forskel fra mange andre caribiske øer er her altid tørt - på Aruba er regn et særsyn, og at solen stort set skinner året rundt.

Malaysia

Rejser du med Spies til Malaysia, kan du vælge mellem tre forskellige rejsemål i junglen, ved stranden eller i storbyen. Eller endnu bedre - vælge at kombinere dem.

Seychellerne

Rejs med Spies til Seychellerne og få en drømmeferie ved nogle af verdens bedste strande. Seychellerne består af 115 øer med en betagende smuk og uspoleret natur, og klimaet er behageligt året rundt.

Curaçao

På charmerende Curaçao kan Spies tilbyde hoteller ved stranden et lille stykke uden for centrum. Du kan vælge at bo på Curaçao under hele ferien, eller kombinere det med Aruba, og opleve mere.

Sri Lanka

Sri Lanka byder på kulturoplevelser, frodig natur, kilometerlange strande og et farverigt folkeliv. Spies tilbyder flere forskellige rejsemål - fra havnebyen Galle i syd til strandene ved Negombo nord for hovedstaden Colombo.

Zanzibar

Zanzibar er en eventyragtig paradisø i Det Indiske Ocean. Her finder du både jungle, kokospalmer og skønne strande, hvoraf en del er så uberørte, at de eneste lyde, du kan høre, er bølgernes brusen og vindens raslen i trækronerne.