Vinterferie
FÅ EN VARM VINTERFERIE - 2016/17

Hvis du vil have den helt rigtige ferie næste vinter, eller er I mange, der rejser sammen, kan det være en god idé at være ude i god tid. På den måde sikrer du dig, at alt er planlagt, og du kan glæde dig til ferien uden at frygte for, at andre render med netop den plads, du gerne vil have.


VED DU, HVOR DU VIL HEN I VINTERFERIEN?


På en række af vores rejsemål ved vi, at der er rift om pladserne, og at mange kommer igen år efter år. Vil du have plads på et bestemt hotel, så er det nu, du skal bestille, hvis du ikke vil risikere at stå tilbage med den skuffende følelse af våde uldsokker og mørke vinterdage derhjemme.

Puerto Rico, Gran Canaria
Playa de las Americas, Tenerife
Kamala Beach, Thailand
Arguineguin, Gran Canaria
Punta Cana, Den Dominikanske Republik

se alle rejsemål

HVORDAN VIL DU REJSE?


Planlægger du en vinterferie med familiehygge og gode tilbud for alle aldre, eller ønsker du en børnefri rejse med tid til at være alene med din partner?

Vinterferie med familien
Vinterferie for voksne

SÆRLIGE FERIEØNSKER?


Leder du efter et ganske bestemt hotel, eller har du brug for at få styr på sagerne, når I skal mange af sted sammen? Måske du gerne vil have en særlig ferie på laaang afstand fra hverdagen?

Find dit favorithotel til vinter
Drømmerejser til vinter
Vinterferie for en stor familie?

DET BLIVER BEDRE ENDNU...


Hvis dit favorithotel endnu ikke er åbent for bestilling, kan du få direkte besked når det sker. Og hvis du er interesseret i endnu flere attraktive tilbud så snart, de kommer, er vores nyhedsbrev lige sagen. Og som altid får du gode vilkår for at ombooke, hvis du skulle ændre ferieplaner.


Tilmeld nyhedsbrevet

FÅ NYHEDER

Vil du være blandt de første til at høre om nyheder til ferien, kan vi anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du får samtidig rejsetips, aktuelle tilbud og meget andet - direkte i din indbakke.

opret hotelovervågning

HOTELOVERVÅGNING

Med vores hotelovervågning behøver du ikke selv at holde øje med, hvornår dit favorithotel bliver sat til salg. Vi giver dig automatisk besked på mail, så du kan bestille dit værelse før alle andre.

Bestil din vinterferie nu - beslut dig senere ...

FRI OMBOOKING

Ændrer dine ferieplaner sig, kan du uden beregning ændre afrejsedato, hotel eller rejsemål frem til 4 måneder før afrejse. Gælder alle charterrejser for vinteren 2016/17, som er bestilt inden 1. juli 2016.

BESTIL DIT FAVORITHOTEL NU!


Nogle af vores hoteller er særlig eftertragtede og har mange tilbagevendende gæster. Derfor er det en god idé at bestille i god tid, hvis ikke du vil gå glip af den ferie på det særlige hotel, du har glædet dig til.vinterferieREJSER I MANGE SAMMEN?


Det kræver planlægning, når alle skal med på ferie. Bedsteforældre, børn og børnebørn. Vi har mange hoteller og værelser, som egner sig perfekt – og hvis det skal være ekstra nemt, tilbyder vi god All Inclusive. Vi står desuden altid klar til at hjælpe dig, hvis du skriver til os med netop jeres ønsker.


Sunwing Resorts

SUNWING RESORTS

Vores egne familiehoteller er et godt valg, når mange generationer rejser sammen.

Den bedste ferie med børn
Sunprime Hotels

SUNPRIME HOTELS

Ferieoplevelse med kvalitet og komfort for livsnydere, der rejser uden børn.

Find dit hotel
All Inclusive

ALL INCLUSIVE

Ingen merudgifter, intet besvær - her er alt betalt hjemmefra. Nemmere bliver det ikke.

Nemt med All InclusiveDISSE REJSEMÅL ER ÅBNE FOR BESTILLINGERDE KANARISKE ØER


Fuerteventura

FUERTEVENTURA

Skønt Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, fremstår den mere uspoleret end sine naboøer. Der kommer færre turister hertil, der bygges færre hoteller, og trafikken er roligere.Gran Canaria

GRAN CANARIA

Vi tilbyder vi alt fra skønt storbyliv i Las Palmas over forlystelsesmetropolen Playa del Inglés til rolige perler som Puerto de Mogán på den solsikre sydkyst.TENERIFE

Med sine forskelligartede landskaber - fra sydsidens og Teides golde lavalandskaber til Orotavadalens frodige grønne områder i nord - har Tenerife noget for enhver smag.Madeira

MADEIRA

Madeira er en moderne klassiker med vidunderlig natur, hoteller for enhver smag og mange oplevelser, hvad enten du vil have en festlig aften på kasino eller en dejlig dag langs levadaerne.LANGT VÆK TIL VINTER


CUBA

Med Spies kan du om vinteren flyve direkte fra København til Cuba med vores egne, nyrenoverede fly. Du kan vælge at bo i enten hovedstaden Havana eller badebyen VaraderoDen Dominikanske Republik

DOM. REPUBLIK

Velkommen til den mest solrige del af Den Dominikanske Republik med de hvideste strande og absolut bedste hoteller.THAILAND

Spies har rejser til hele Thailand - fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også vælge Bangkok eller kombinere flere forskellige rejsemål i én rejse.ØVRIGE VINTERREJSEMÅL


EGYPTEN

Blot fem timers flyvning fra Danmark venter det Røde Hav med herlige solskinsdage, hoteller i topklasse, krystalklart dykkervand, gode golfmuligheder og farverige basarer.