Rejser til vinter

Hvornår bliver resten af vinteren sat i salg?

I vores nyhedsbrev, og på denne side, informerer vi, når nye rejsemål og hoteller bliver sat til salg for vinteren 2014/15.

Modtager du ikke vore nyhedsbrev?

Tilmeld dig her!

Hotelovervågning

Hvis vi endnu ikke har åbnet op for salget af dit favirtihotel på det foreløbige vinterprogram, kan du tilmelde dig hotelovervågning, og få besked, når hotellet bliver sat til salg.

Tilmeld dig hotelovervågning

Tyvstart på vinterferien 2014/15

Går du allerede nu og drømmer om en vinterferie med solskin og lunt badevand? Så kan du godt begynde at glæde dig! Netop nu har vi åbnet for salget til nogle af de mest populære rejsemål til vinteren 2014/15, så du kan få styr på din vinterrejse i god tid.

Direkte fra din lufthavn

Med Spies kan du tage på vinterferie fra fire forskellige lufthavne.

Se, hvor du kan flyve hen
Vinterferie
Vinterferie
Vinterferie 2014/15

Gran Canaria

Den mest populære af De Kanariske Øer. Her får du det største udvalg, både hvad angår rejsemål og hoteller, og vi tilbyder vi alt fra skønt storbyliv i Las Palmas til rolige perler som Puerto de Mogan.

Tenerife

Kanarieøernes mindste ø tilbyder forskelligartede landskaber, fra sydsidens golde lavalandskaber til de frodige grønne områder i nord. Vi har meget at vælge i mellem på vores syv forskellige rejsemål.

Vinterferie på Fuerteventura

Fuerteventura

Fuerteventura er Kanarieøernes næststørste ø. Alligevel føles den langt mere autentisk end de nærliggende øer. Der er færre turister, der bliver bygget færre hoteller og trafikken er roligere.

Vinterferie på Madeira

Madeira

Madeira er en moderne klassiker med vidunderlig natur, hoteller for enhver smag, god shopping og mange oplevelser, hvad enten du vil have en festlig aften på kasino eller en dejlig dag langs levadaerne.

Vinterferie i Egypten

Egypten

Her slapper du af på herlige strande, dykker, spiller golf og får masser af oplevelser med hjem. Her finder du gode hoteller og et stort udbud af restauranter, caféer og barer.

Mexico

Turkisblåt hav, caribiske strande og en uforlignelig afslappet stemning. Vi har masser af hoteller at vælge mellem, uanset om du søger et familiehotel eller vil bo i fredelige omgivelser langt fra alting.

Vinterferie i Den Dominikanske Republik

Dominikanske Republik

I Punta Cana viser Den Dominikanske Republik sig fra sin mest solrige side med langstrakte strande, et turkisblåt hav og hoteller, som konkurrerer med hinanden om at tilbyde det meste af det bedste.

Thailand

Vi har omkring 30 rejsemål i Thailand, børnevenlige Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels for voksne, og muligheden for at sammensætte din helt egen pesonlige rejse.

Gambia

Gambia er det mest solsikre rejsemål i hele Spies' verden. Men det lille land i Vestafrika byder på mere end sol og strand.