Vinterferie 2015/16

Når du rejser med Spies, er det ingen sag at finde den perfekte vinterferie. Vi har hoteller for alle, uanset om du rejser med familien eller uden børn, vil have en kort flyvetid eller måske drømmer om at besøge fjerne palmestrande.
VINTERENS MEST POPULÆRE REJSEMÅL


Den perfekte ferie kommer i et utal af varianter, og hos Spies har vi det hele.
Få et overblik over vinterens mest populære rejsemål.

HVORDAN VIL DU REJSE?


Vi har en bred vifte af muligheder for vintervarme, uanset om du vil af sted med familien eller hellere vil rejse uden børn. Måske du vil have det nemt, læne dig tilbage og bare nyde ferien med All Inclusive?


FAMILIEFERIE

Giv dig selv de bedste rammer, når du rejser på ferie med børn. Tag afsted til børnevenlige strande, skønne poolområder og hoteller, hvor der er tænkt på hele familiens behov.

FERIE FOR VOKSNE

Vi tilbyder masser af muligheder for fuld fokus på dig og dit velbefindende, når du rejser uden børn. Prioriterer du god mad eller måske total afslapning? Vi lover, vi har, hvad du søger.

ALL INCLUSIVE

Vil du bare slappe helt af og ikke tænke på penge? Vælg All Inclusive og slip for regningen, når du på forhånd har betalt for alle måltider og drikkevarer. Perfekt til familier med børn og sultne teenagere.VINTERENS EKSOTISKE FAVORITTER


Tag afsted til paradisiske strande med kridhvidt sand, krystalklart vand og duvende palmeblade. Vi har det helt rigtige tilbud, så du kan komme afsted på en vaskeægte drømmeferie.
JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00.

Ændre din søgning herSøg fly + hotel

Ændre din søgning herStorbyferie

Ændre din søgning herKrydstogtspakke

Ændre din søgning herFlybilletter

Ændre din søgning herKun hotel