Rejser til vinter
Eksotisk vinterferie

Snup en varm vinterferie 2014/15

Når den danske vinter sætter ind, varmer det langt ind i hjertet med en vinterferie med udsigt til solskin og lunt badevand.

Her finder du alle vores populære rejsemål til vinteren 2014/15 - og vi lover, at der er noget for enhver feriesmag!

Direkte fra din lufthavn

Med Spies kan du tage på vinterferie fra fire forskellige lufthavne.

Se, hvor du kan flyve hen
Vinterferie 2014/15

De Kanariske Øer

Så ens og alligevel så forskellige. Kanarieøerne har altid tiltrukket os danskere med sit solsikre klima og sine fantastiske strande, men hver enkelt ø har desuden sin helt egen charme, så det er bare at vælge.

Vinterferie på Madeira

Madeira

Madeira er en moderne klassiker med vidunderlig natur, hoteller for enhver smag, god shopping og mange oplevelser, hvad enten du vil have en festlig aften på kasino eller en dejlig dag langs levadaerne.

Vinterferie i Egypten

Egypten

Her slapper du af på herlige strande, dykker, spiller golf og får masser af oplevelser med hjem. Her finder du gode hoteller og et stort udbud af restauranter, caféer og barer.

Mexico

Turkisblåt hav, caribiske strande og en uforlignelig afslappet stemning. Vi har masser af hoteller at vælge mellem, uanset om du søger et familiehotel eller vil bo i fredelige omgivelser langt fra alting.

Vinterferie i Den Dominikanske Republik

Dominikanske Republik

I Punta Cana viser Den Dominikanske Republik sig fra sin mest solrige side med langstrakte strande, et turkisblåt hav og hoteller, som konkurrerer med hinanden om at tilbyde det meste af det bedste.

Thailand

Vi har omkring 30 rejsemål i Thailand, børnevenlige Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels for voksne, og muligheden for at sammensætte din helt egen pesonlige rejse.

Gambia

Gambia er det mest solsikre rejsemål i hele Spies' verden. Men det lille land i Vestafrika byder på mere end sol og strand.