PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Velkommen til Spies Læser- & Seerrejser

Læserrejser

Mange års erfaring med professionel planlægning af læser- og seerrejser betyder, at vi har udviklet stærke kompetencer og gode kontakter. Vi kan derfor tilbyde en bred vifte af læser- og seerrejser. Disse tilbud er udarbejdet i et tæt samarbejde med landets medier – aviser og tv-stationer. Læser- og seerrejser er ofte rejser til en billig pris eller rejser med specielt indhold. Oftest er det vores populære charterrejsemål der udbydes, men det kan også være til helt andre steder på kloden.
Tillægsprodukter som flymad, forsikringer, billeje, udflugter og meget mere kan tilkøbes, og du kan hente hjælp hos vores dygtige salgspersonale.

Se din næste ferierejse i din lokale avis eller tv-station.

For bestilling kontakt os på telefon 70 10 42 00.

Husk at oplyse Turnr. og hvilket medie du har set tilbuddet i. Vi tager forbehold for udsolgte afgange.

Rigtig god rejse!

All Inclusive

Rejser med All Inclusive Perfekt for familier med sultne teenagere og børn. All Inclusive indgår i prisen på flere af vores hoteller, og på andre findes det som tilvalg.
Læs mere om All Inclusive

Billige rejser

Find en billig ferie Hvornår er det billigst at rejse? Få hjælp af vores priskalender som viser den bedste pris på billig ferie udfra dine ønsker!
Find billige rejser

Familieferie

Ferie med børn Hos Spies ved vi, hvor vigtigt det er at have de helt rigtige rammer, når man rejser med børn. Derfor har vi et stort udvalg af børnevenlige hoteller.
Læs mere om familieferie

Storbyferie

Storbyferie Find din næste storbyferie hos Spies City. Vores søgemaskine finder de bedste hoteller og de billigste pladser hos flyselskaberne.
Læs mere om storbyferie