yogarejse sammen med andre

Rejs alene i fællesskab

Det kan være hyggeligt at rejse og få nye oplevelser sammen med en anden. Men det kan også være en stressfaktor at skulle tilpasse sig efter andres ønsker og forventninger. Det er der heldigvis en løsning på.

Opdateret: 19. marts 2024

kvinde alene på Rhodos

Rekord mange singler

Danmark er et af de lande i verden med flest singler. Ifølge Danmarks Statistik er antallet af singler rekordhøj – næsten 1,3 millioner voksne bor enten for sig selv eller alene med deres børn*. Alligevel bestiller de fleste en rejse for mindst to personer.

Den vigtigste årsag til det sidstnævnte skal formentlig findes i indstillingen til at rejse alene. Mange forestiller sig eksempelvis, at det kan være svært at finde nogen at snakke med. Derfor føler mange, at de er nødt til at rejse med en anden, selv om de gerne vil nyde ferien alene.

*Tal fra 2023

Yoga på Mallorca

Grupperejsen er et alternativ

Et alternativ til at rejse alene, kan være at tage afsted som en del af en grupperejse. På den måde rejser du sammen med andre, men slipper for at gå på kompromis med dine ønsker og interesser. Spies arrangerer næsten hver måned grupperejse med fokus på aktivt og socialt indhold. Vores arrangerede træningsrejser er populære som aldrig før. Her kan du nemlig kombinere dejlig alenetid med træning og socialt samvær efter dine egne ønsker. Du vælger selv, om du vil stå tidligt op eller sove længe, om du vil deltage i holdtræningen eller selv nappe en løbetur langs vandet.

Vandring på Madeira

Yoga, cykling eller vandring

Det er især vores rejser med fokus på yoga, cykling eller vandring, der er efterspurgte.
Yogarejserne er særligt populære blandt gæster, der rejser alene. Yoga handler nemlig om dig selv. Det er en skøn og særlig følelse at mærke velværet fra yogaen i smukke, varme omgivelser. Og samtidig har du mulighed for at møde nye mennesker – hvis du altså har lyst.

På en cykelrejse er du velkommen, selvom du ikke er en erfaren cykelrytter. Cykelgruppen bliver ofte delt op efter erfaring og ambitionsniveau. Ruten vil afhænge af, hvilken gruppe du er i. Dagen afsluttes med socialt samvær - men du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage i.

En vandrerejse er for dig, der vil have storslåede naturoplevelser og mange skridt på tælleren sammen med en gruppe og en dansk vandreguide. Vores guider har kendskab til lokalområdet, så du er i de bedste hænder. Vi besøger vores mest populære rejsemål, hvor man også finder nogle af verdens smukkeste vandreruter.

Læs mere om vores instruktører her

Kvinde sidder alene og læser en bog ved vandet

Det er din ferie

Når du tager på en arrangeret grupperejse med Spies, er der rig mulighed for at være social og lære nye mennesker at kende. I er alle taget afsted, fordi I har en fælles interesse for f.eks. yoga, vandring, dans eller cykling. Deltagerne på vores grupperejser har derfor et rigtig godt udgangspunkt for hyggelige stunder og samtaler.

Der er intet krav om, at du skal være social hele tiden. Det er din ferie.
På en vandrerejse kan du f.eks. være alene med dine egne tanker og naturen, mens du oplever det smukke landskab.

Hvorfor ikke prøve noget nyt på en rejse, hvor du selv bestemmer? Rejs alene i fællesskab med andre – så kan du se frem til et uforpligtende fællesskab, en skøn ferie og langtidsholdbare minder.