Silverstar skiløb i Canada

Silver Star

Silver Star er et helt unikt sted, som mest af alt minder om en blanding af en Disneyfilm og en kulisse fra en westernfilm. Silver Star er med andre ord en utrolig chamerende, anderledes og hyggelig by med sit helt eget særpræg. Man står bogstavligt talt på ski direkte gennem hovedgaden, og man har ski in/ski out uanset, hvor man bor i Silver Star.

Man skal dog ikke lade sig narre og tro, at Silver Star ”bare” er en hyggelig og charmerende by. Den overrasker nemlig på mange områder. Silver Star ligger i Okanagan Valley, og naturen er helt anderledes sammenlignet med f.eks. Rocky Mountains. Okanagan Valley er kendt for at have det letteste og tørreste sne i Canada og ikke mindst masser af det! Med lidt held fra vejrguderne, kan man få en fantastisk powder-oplevelse. Skiløbet mellem træerne er enormt charmerende, og der er altid god plads på pisterne. Området strækker sig over 3.300 acres og har 132 pister.
Området ”Putnam Creek” består udelukkende af "diamond" og "double diamond" pister (stejle, sorte pister).

Silver Star ligger i 1.600 meters højde og der bliver sjældent alt for koldt, men selvfølgelig koldt nok til at sneen er god. Stedet er meget lokalt, og det betyder, at der sjældent er ret mange mennesker og dermed hverken kaos på pisterne eller kø ved lifterne.

Alt i alt er Silver Star et rigtig hyggeligt sted med supergodt skiløb - og ikke mindst en ægte nordamerikansk oplevelse.

Fakta om rejsemålet
 • 132 pister
 • Skiløb på alle niveauer:
  20 % begynder
  50 % mellem
  20 % udfordrende
  10 % ekstremt
 • Fantastisk skiløb mellem træerne
 • Højeste skiløb: 1.915 højdemeter
 • Længste piste: 8 km
 • Skiløb til døren
 • Suveræn snekvalitet
 • Gode muligheder for offpiste-snescooteroplevelser

Hoteller i Silver Star

Vi samarbejder med to hoteller i Silver Star. Her bor du midt i den hyggelige lille by med restauranter og forretninger lige udenfor døren.

Foto: Silver Star Properties

Chilcoot Lodge

Chilcoot Lodge ligger i hjertet af Silver Star med ski-in/ski-out. Der er værelser og lejligheder i forskellige størrelser, reception, udendørs spa og opvarmet skiopbevaring.

Vance Creek Hotel. Foto: Vance Creek Hotel

Vance Creek Hotel

Vance Creek Hotel ligger på hovedgaden i Silver Star ski-in/ski-out. Alle værelser har bl.a. egen balkon og køkken. Hotellet tilbyder desuden udendørs spa, opvarmet skiopbevaring og café/bar.

Fotos fra SilverStar

For bestilling
John Gædicke

Vores skiekspert John Gædicke kan hjælpe dig med at sammensætte en skitur, som passer til netop dine behov. Han har været på mere end 30 skiture i Canada, og på de fleste af turene har han fungeret som rejseleder.

Udfyld formularen – så vender John tilbage med et forslag.
Send os dine rejseønsker her

Du kan også ringe på 70 70 10 51 (hverdage mellem 10-12) eller sende os en mail på canadaski@spies.dk