Uperform Coaching Træningscamp til Mallorca

Rejs med Uperform Coaching til Mallorca og glæd dig til en camp med masser af cykling og triatlontræning.

Hvornår: 13/4 – 20/4 2024
Hvor: Sunwing Alcudia Beach, Mallorca
Pris fra: 7.195,- pr. person inkl. halvpension
Afrejse fra: København og Billund

 • Cykling i bjergene
 • Løb og svømmetræning
 • Godt hotel tæt på havet og bjergene

Program for rejsen

Ugen kommer til at bestå af en masse cykling i bjergene, en masse åbent vand-svømning i havet samt løbepas på den berømte rute fra Ironman 70.3 Mallorca.
Programmet er for alle niveauer af udøvere, da der er flere trænere med på rejsen.

Deltagerne bliver inddelt i grupper på især cyklingen, så man kommer til at cykle sammen med andre deltagere på samme niveau som en selv. For at få mest muligt ud af campen skal man helst kunne cykle 30 km uden problemer. Tempoet bliver dog tilpasset, så alle får noget ud af det. Ligeledes vil løb og svømmetræning blive tilpasset, så man kan vælge det niveau, man føler, man hører til. Alt i alt er det altså en camp for alle, der elsker at cykle og dyrke triatlon.

Din instruktør

Nichlas Gustafsen er instruktør på denne rejse

Nichlas Gustafsen

Nichlas har været i triatlonsporten i en lang årrække og har også været aktiv som træner de seneste mange år. Udover at træne en masse atleter i Uperform er han cheftræner i Hvidovre Triathlon, samt han er tilknyttet som træner i Herlev Tri og Motion.
Nichlas har en lang række triathlon uddannelser, bl.a. er han uddannet via DIF og Triathlon Danmark som Træner1 og Træner2. Derudover har han suppleret sine forbundsuddannelse med IRONMAN Coach certificering, ITCA-certificering, TrainingPeaks certificering og basis uddannelse fra Hechmann Sport.

Nichlas selv dyrket triatlon på supermotionistniveau, hvor han har kørt flere top 10-placeringer hjem i aldersgruppen. Nichlas har kørt mere end 7 fulde Ironmans, 10+ halve ironmans og en lang række andre triatlon, duatlon og løbeevents. Som træner går Nichlas op i, at hans atleter er dedikerede samtidig med, at de skal synes, det er sjovt. Det er vigtigt, at træningen bliver tilpasset atleternes hverdag og ikke omvendt. Derfor går han også op i at der på hans camp på Mallorca er plads til alle niveauer, så man kan få det sjovt og hårdt på tværs af klubber.Her skal du bo

Sunwing Alcudia Beach

Sunwing Alcudia Beach har en god beliggenhed tæt på både havet, bjergene og gode løberuter. Hotellet består af flere bygninger og har forskellige restauranter og barer samt motionsrum og spaafdeling. Vi skal bo i bygningen Nuevas Palmeras.

Praktisk information om rejsen

Prisen er fra 7.195,- pr. person (ved to personer i delt lejlighed)

I prisen indgår:

 • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
 • 25 kg bagage + 5 kg håndbagage på flyet
 • Direkte bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt 1-værelses lejlighed
 • Halvpension
 • TRI program

Valgfrie tilkøb

 • Mad på flyet: 198,-
 • Tillæg for at bo alene i værelset: fra 1.400,-
  Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.
 • Medbring din egen cykel på flyet: 1.100,- inkl. transport fra lufthavnen til hotellet t/r.

Vær opmærksom på

Skatter og afgifter: Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies’ klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Skattesatsen for Sunwing Alcudia Beach (kategori 4+) er 4,40 euro pr. lejlighed pr. nat.

Flyrejsen

Vi flyver direkte fra København og Billund.

Afrejse fra København 13/4 kl. 16.20, ankomst på Mallorca kl. 19.15
Hjemrejse fra Mallorca 20/4 kl. 21.05, ankomst i København kl. 00.05

Afrejse fra Billund 13/4 kl. 07.10, ankomst på Mallorca kl. 10.00
Hjemrejse fra Mallorca 20/4 kl. 11.20, ankomst i Billund kl. 14.15

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk