CRUISES MED
ALL INCLUSIVE

Krydstogt med Norwegian Cruise Line

Hos Norwegian Cruise Line er det unikke koncept Feel Free i fokus. Ombord er der ingen faste spisetider eller krav til påklædning – du bestemmer selv, hvornår du vil spise, og hvor meget du vil pynte dig. Med Spies kan du rejse på krydstogt med Norwegian Cruise Line i Middelhavet, Caribien, det nordlige Europa og fra Hawaii. Skibene er meget velegnede til dig, der rejser med børn, da der både findes børneklubber og aktiviteter for de yngste ombord.

Læs mere I 2017 lancerede Norwegian Cruise Line "Premium All Inclusive", så endnu mere nu er inkluderet. Nu indgår både drikkevarepakke og drikkepenge på alle krydstogtruter, alle skibe og i alle kahytter.Skjul

Hvorfor Norwegian Cruise Line?

  • Valgfrie spisetider
  • Valgfri påklædning
  • Velegnet til alle aldre
  • Stort udvalg af aktiviteter
  • All Inclusive og drikkepenge indgår
  • Shows og underholdning


 

Rejseforslag med Norwegian Cruise Line

Alle Norwegian Cruise Lines skibe

HER KAN DU REJSE PÅ KRYDSTOGT MED NORWEGIAN CRUISE LINE

NYHED - NORWEGIAN BLISS

Fra sommeren 2018 kan du rejse med Norwegian Cruise Lines nyeste skib - Norwegian Bliss

FEEL FREE - FLEKSIBILITET I FOKUS

Vil du have valgfrihed og et stort udvalg af restauranter, aktiviteter og underholdning? Så er Norwegian Cruise Line lige noget for dig - uanset om du rejser alene, på tomandshånd eller med hele familien.

Feel Free - ingen faste bordsetninger eller kleskoder
Konceptet Feel Free

På NCL er der hverken faste spisetider eller dresscode. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du spiser, og hvilket tøj du har på. Ombord har du friheden til at gøre, hvad du har lyst til - på det tidspunkt, det passer dig.

Single på Norwegian Cruise Line
Solo Cruise - krydstogt for singler

Norwegian Cruise Line var det første krydstogtselskab, der indrettede kahytter og fællesområder med særligt henblik på single krydstogtgæster. Ombord findes velindrettede studio-kahytter for dem, der rejser alene, og i den hyggelige Studio Lounge kan single-rejsende mødes og omgås.

Norwegian Breakaway
Aktiviteter for børn og unge

Norwegian Cruise Line har et stort udvalg af aktiviteter for børn og unge. Rederiet samarbejder med Nickelodeon og tilbyder børneklubber og aktiviteter for børn og unge op til 18 år.

Show på Norwegian Cruise Line
Stort udvalg af shows

Der er masser af underholdning at vælge imellem ombord: fra akrobatiske trapeznumre og flotte Broadway-forestilinger til festlige standupshows og medrivende musik i jazzklubben.