Mallorca

Bo Hamburger Bike Camp

Bo Hamburger Bike Camp på Mallorca

Hvornår: 30/4 – 7/5 2024
Pris fra: 8.795,- pr. person inkl. halvpension
Afrejse fra: Aalborg, Billund og København

Rejs med på Bo Hamburger Bike Camp på en unik cykeloplevelse med en masse andre cykelmotionister. Mallorca er en af europas mest eftertragtede cykeldestinationer og med sit lune klima, perfekt til aktiv rejse i foråret. Campen henvender sig til den øvede eller let øvede cykelrytter, som kører jævnligt og har en god fysik.

Rejsen er både velegnet til dig, der rejser alene, og til dig, der rejser sammen med en partner eller ven, som ikke nødvendigvis deler din interesse for cykling. Samme uge tilbyder vi nemlig en vandrerejse og en yogarejse. Alle bor på samme hotel, uanset om man deltager i yoga-, cykel- eller vandrerejsen. Læs mere om Spies Sport-uge her.

Program på rejsen

Forholdene for cyklister er ideelle i Pollensa Bay på Mallorca, og alle kan være med, da der er stor variation i udfordringerne.
Med kort afstand til Serra de Tramuntana-bjergene er Alcudia den perfekte base. Uanset om du vil køre den kortere rute til øens nordligste punkt, Formentor, eller vil prøve kræfter med Puig Mayor eller Sa Calobra, er du godt placeret.

Efter morgenmaden kører vi alle ud sammen, og herefter er der mulighed for forskellig længde og hårdhed af dagens tur - alt afhængigt af dagsformen. Der ventes efter alle op- og nedkørsler, så der bliver rig mulighed for at give den gas på eget niveau.

Vi kommer bl.a. til at prøve kræfter med

  • "Bjergne mod Lluc" - Smuk tur til et bjergrigt område i den nordlige del af øen. 72,9 km/800 hm. Sværhedsgrad: Medium.
  • "Formentor" - Kortere tur med god højdetræning til Mallorcas nordligste punkt og fantistisk udsigt. 61,8 km/1.100 hm. Sværhedsgrad: Medium.

Om aftenen er der fællesspisning i hotellets restaurant for dem, der gerne vil spise sammen. Det er en hyggelig stund, hvor vi kan dele dagens oplevelser og nyde hinandens selskab.

En del af Spies Sport-uge

Rejsen er perfekt for dig, der rejser alene, sammen din partner eller måske en ven, som ikke nødvendigvis deler din interesse for cykling. Vi kan nemlig i den samme uge og på det samme hotel tilbyde en yogarejse og en vandrerejse. Scenen er altså sat for en hyggelig uge med godt socialt samvær på tværs af interesser.

Alle aktiviteter i programmet er frivillige, og du deltager kun i det, du har lyst til - det er din ferie og dig, der bestemmer.

Din instruktør

Bo Hamburger er instruktør på rejsen

Bo Hamburger

Instruktøren på rejsen er tidligere cykelrytter Bo Hamburger. Bo Hamburger vil i løbet af ugen dele ud af anekdoter fra sin lange professionelle karriere, som bragte etapesejr og gul trøje i verdens største cykelløb, Tour de France.

Her skal du bo

Sunprime Pollensa Bay

Sunprime Pollensa Bay ligger få skridt fra stranden i et roligt boligområde i starten af den smukke Pollensabugt på Mallorcas nordøstkyst med fantastisk udsigt over havet. Her kan du nyde en skøn ferie med fokus på afslapning.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår?

Rejsens pris er fra 8.795,- pr. person

  • Fly med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 24 kg bagage på flyet samt 6 kg håndbagage
  • Bus direkte fra lufthavn til hotel t/r
  • Hotelophold i dobbeltværelse.
  • Halvpension (morgen- og aftensmad, samt 1 drikkevare til maden)
  • 6 dages cykelprogram
  • Yoga stræk hold (frivilligt)

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelse

  • Tillæg for eneværelse fra kr. 1.500,-

Vær opmærksom på

  • Vi anbefaler, at du har cykeltrænet rimeligt hen over vinteren, da det giver den bedste oplevelse.

Skatter og afgifter: Myndighederne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat: 4,40 EUR.

Cykelleje eller egen cykel

Leje af cykel
Vi anbefaler, at du lejer en cykel gennem vores samarbejdspartner Rad-Salon. De har et godt udvalg, og du er derved sikker på at få den bedste cykel til dig - og med den rigtige gearing. Der er også mulighed for at leje elcykler, hvilket gør oplevelsen mere overkommelig.
På hotellet findes en cykelcontainer, hvor du kan opbevare din cykel, hvis du lejer den gennem Rad-Salon.

Medbring egen cykel
Du kan medbringe din egen cykel på flyet. Vi transporterer den ud til hotellet, så den er klar til dig. Pris: 1.100,-.

Om flyrejsen

Vi flyver med Sunclass Airlines.

Afrejse fra København kl. 08.00, ankomst på Mallorca kl. 11.50
Hjemrejse fra Mallorca kl. 22.30, ankomst i København kl. 01.00

Afrejse fra Billund kl. 07.20, ankomst på Mallorca kl. 10.10
Hjemrejse fra Mallorca kl. 20.20, ankomst i Billund kl. 23.15

Afrejse fra Aalborg kl. 16.00, ankomst på Mallorca kl. 19.00
Hjemrejse fra Mallorca kl. 11.25, ankomst i Aalborg kl. 14.35

Vi tager forbehold for ændringer i flytiderne.

Spørgsmål og yderligere information

Lone Bennich
Tlf.: 7070 1051 (hverdage mellem 10-12)
sport@spies.dk