Kap Verde med Trine Winther

Chakra yoga og workshop på Kap Verde

Hvornår: 18/11 – 25/11 2024
Pris: 10.695,- pr. person
Afrejse fra: København og Billund

Oplev en spændende uge med chakra yoga og workshop omkring mentalisering med din yogalærer Trine Winther.

Program

Yoga
Vi starter dagen med 90 min. chakra yoga på terrassen med udsigt til havet. Herefter kan du spise morgenmad i fællesskab med de øvrige deltagere eller i dit eget selskab. Om eftermiddag mødes vi igen til 60 min. yogapraksis. Her fordyber vi os i emner som yin yoga åndedrættetsøvelser, energiarbejde (bl.a. via qi gong) og meditation.

Kap verde og udflugt
Kap verde og øen Sal byder på nogle af verdens flotteste strande og et turkisgrønt hav. Øen er solrig og byder på sin helt egen multikultur. Befolkningen er meget taknemmelige for, at vi besøger deres land og støtter deres levevilkår.
Midt på ugen arrangerer jeg en fælles udflugt rundt på øen i åbne jeeps eller bus med chauffør og guide. Her får du mulighed for opleve saltminer, bade med citronhajer og se et fatamogana. Hvis det er rette tid, kan du opleve udklækning af skildpadder. Det er frit om du ønsker at deltage.
Tilmelding sker, når vi mødes på Kap Verde.

Stilarterne
Yogaundervisningen vil være præget af hatha, flow (vinyasa) og yin yoga. I chakrayoga arbejder vi med sammenhængen mellem kroppens energicentre, organer, følelsesmæssige tilstande og mentale egenskaber. Vi arbejder med dualiteten mellem yin og yang energien i kroppen og sindet. Vi skal arbejde med redskaber, som du kan bruge til at balancere og optimere din livsenergi (prana og qi), styrke din fysiske krop og rense sindet. Mere om det når vi mødes

Yoga
Gennem praksis arbejder du både med din fysiske krop, dit mindset og energisystem. Denne praksis strækker, smidiggør og styrker krop og sind, så du kan fortsætte med at gøre alle de ting, du drømmer om i dit liv. Du vil også arbejde med dine tanker, følelser og indstilling til verden omkring dig og til dig selv. Du træner ”taknemmelighedsmusklen”, dit nærvær og dine sanser. Du vil opnå en større bevidsthed om egne behov, og hvad der giver næring til din livsenergi og glæde i livet

Workshop
Psykoterapeut Tina Hutnik vil, i løbet af ugen, holde en workshop omkring mentalisering. Den kan du frit vælge til, hvis du har lyst. Mentalisering er et begreb der dækker over en slags social intelligens og en forståelse af både sig selv og andre, med alt hvad det indebærer at være menneske. Mentalisering er evnen til at begribe vores egne og andres følelser og en nysgerrighed ind i hvilke strategier vi benytter os af, når vi presses følelsesmæssigt. Det handler altså om, at være nysgerrig på egen og andres adfærd og gennem dette, bliver det lettere at udrede konflikter og misforståelser, for der er altid en grund til vi gør som vi gør. Mentalisering er vigtig i forhold til at få og bevare gode relationer og til at håndtere misforståelser, konflikter og udfordringer, der altid vil opstå, når mennesker er sammen. Du vil blive præsenteret for små øvelser, hvor du kan blive nysgerrig på din egen mentaliseringsevne, for der igennem at opnå en større indsigt i, hvorfor du gør som du gør også når du ikke helt forstår det og når du måske ikke er helt stolt af dig selv.

Din dag og måltider
Midt på dagen kan du trække dig tilbage og slappe af, nyde naturen og bruge tiden, som det passer dig. Du kan også tage på egne udflugter eller nyde godt af hotellets øvrige tilbud.
Om aftenen er der fælles spisning for dem, der har lyst. Hvis du har tilkøbt all inklusive er der, foruden buffeten, inkluderet 3 aftener med besøg på hotellets restauranter. Datoerne på restauranterne booker jeg hjemmefra, da det er nødvendigt for at få plads, men du kan altid melde fra senere.

Hvem kan deltage
At deltage kræver kun at du har lyst til at være med. Om du er erfaren yogaudøver eller møder yoga for første gang, vil der altid være mulighed for udvikling og nye opdagelser i mødet med dig selv, yoga og mindfulness. Det er magien i yogaens nysgerrige, ufordømmende og åbne mindset.

Fra mig til dig
Husk at alle aktiviteter er tilbud, som du kan vælge til og fra, som du har brug for. Ugen er kravfri, det er din ferie og dig som bestemmer, hvad den skal indeholde. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det. Lyt indad og mærk efter, hvad du har brug for fra dag til dag, så du kan give dig selv en selvkærlig uge med omsorg og nærvær. Måske giver det plads til at gå på opdagelse i dig selv og komme tættere på din kerne og det unikke menneske du er.

Har du brug for at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig på:
trinewinther.dk@gmail.com – tlf. 28 25 20 00

Din instruktør

Trine Winther

Trine er en passioneret og erfaren yogalærer, som med sin hjertevarme og favnende person, vil guide dig gennem yogaens magiske univers. Trine har undervist i både ud- og indland siden 1996 og er kendt for et stort nærvær og engagement på sine rejser. Trine er uddanet yogalærer fra Indien, mindfulness lærer og mentor. Derudover er Trine uddannet i medicinsk yogalærer for børn/unge og voksne, faceyoga, ansigtszoneterapi, EFT og kranio sakral terapi, flying nurse, kursusholder og børnebehandler.

Her skal du bo

Oasis Salinas Sea

Oasis Salinas Sea

Oasis Salinas Sea ligger ud til en fin strand ikke langt fra Santa Maria centrum. Hotellet tilbyder komfortable værelser og har et dejligt poolområde samt motionsrum, spaafdeling og flere forskellige restauranter.

Praktisk information om rejsen

Prisen er 10.695,- pr. person ved to personer i delt værelse.

I prisen indgår:

 • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 15 kg bagage samt 5 kg håndbagage
 • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Undervisning som beskrevet i programmet

Valgfrie tilkøb

 • Tillæg for enkeltværelse: fra 2.400,-
 • Tillæg for All Inclusive: 1.860,-

Vær opmærksom på

 • Egen yogamåtte skal medbringes.
 • Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagerere.
 • Senest 10 dage før afrejse skal du registerer dine pasoplysninger på "min side"

Skatter og afgifter: Kap Verde opkræver en turistskat, som skal betales på stedet. Beløbet er ca. 2 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter. Skatten betales direkte til hotellet og indgår ikke i rejsens pris.

Om flyrejsen

Afrejse fra København 18/11 kl. 08.40, ankomst på Kap Verde kl. 13.40
Hjemrejse fra Kap Verde 25/11 kl. 15.30, via Billund, ankomst i København kl. 01.30 (26/11).

Afrejse fra Billund 18/11 kl. 07.00, via København ankomst på Kap Verde kl. 16.10
Hjemrejse fra Kap Verde 25/11 kl. 15.30, ankomst i Billund kl. 23.50.

Vi tager forbehold for flytidsændringer.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk