PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Vis billedgalleri

Rundrejse på Cuba

Med Spies kan du kombinere din badeferie i Cuba med en spændende rundrejse, hvor du i løbet af en begivenhedsrig uge får indblik i landets historie, kultur og natur. Mere

Aldersgrænsen for rundrejsen er 12 år.

Afrejsedatoer:

Vi flyver fra København til Varadero 16. november og 30. november 2017 samt 11. januar, 25. januar, 8. februar, 22. februar og 8. marts 2018. Rundrejsen er i den første uge.
Læs mere om hotellet

I rejsens pris indgår:

Fly t/r København - Varadero samt bustransfer i henhold til programmet. Indkvartering på gode mellemklasses hoteller i delt dobbeltværelse. Eget værelse mod betaling. Et dobbeltværelse med to enkeltsenge, en grandlit, en dobbeltseng queen size eller en dobbeltseng king size. Spies' skandinavisktalende guide. Ved visse seværdigheder guider en engelsktalende lokalguide. Måltider i henhold til nedenstående. Entréafgifter i henhold til programmet.

Ugeprogram:

Dag 1: Lufthavnen - Varadero.

Ankomst til Cuba. Vi kører direkte til Varadero og tjekker ind på et af Spies udvalgt hotel.

Køretid: Cirka 30 minutter.

Dag 2: Varadero - Svinebugten - Cienfuegos

Morgenmad på hotellet. Vi kører sydpå mod Svinebugten og derefter Cienfuegos. Ved Svinebugten besøger vi Museum Playa Giron, som skildrer Cubas sejr over amerikanerne ved invasionen af Svinebugten i april 1961. Frokost indtages enten ved Svinebugten eller på vejen mod Cienfuegos. I Cienfuegos er der tid på egen hånd til at udforske byen, som syder af caribisk atmosfære og som med sine neoklassiske bygninger og art nouveau-arkitektur går under navnet Caribiens Perle. Middag og overnating på et hotel i Cienfuegos.

Køretid: Cirka 4 timer (120 km).

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Dag 3: Cienfuegos - Trinidad

Morgenmad på hotellet. I dag venter en smuk køretur gennem det cubanske landskab med store sukkerplantager og charmerende byer, før vi når frem til Trinidad, som i 1988 blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Vi går på opdagelse i byen, som rummer mange smukke bygninger opført af byens sukkerbaroner i 1800-tallet. Vi besøger blandt andet keramikværkstedet Santander, spillestedet Casa La Trova og baren, hvor den berømte drink Canchanchara blev opfundet (drink indgår). Før frokost er der tid til at udforske Trinidad, enten til fods langs de brostensbelagte gader eller i hestevogn. Vi spiser frokost på en restaurant i Trinidad. Middag og overnatning på et hotel Trinidad.

Køretid: Cirka 1½ time (91 km).

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Dag 4: Trinidad - Santa Clara

Morgenmad på hotellet. Vi sætter kursen mod Santa Clara og standser undervejs i Sancti Spiritus, hvor vi går en kort tur for at se byen. Sancti Spiritus blev grundlagt i 1514 af Diego Velázquez og var en af de første byer, der blev grundlagt af europæere i Cuba. Frokost på en restaurant i Sancti Spiritus, før vi fortsætter mod Santa Clara, hvor vi når frem først på eftermiddagen. Santa Clara blev grundlagt i 1689 og har på grund af sin placering midt i landet haft stor betydning under de mange krige. Byen huser desuden Che Guevaras jordiske rester, og vi besøger Ches mausoleum samt Leoncio Vidal Central Park. Efter middagen er der mulighed for at gå ud og opleve nattelivet i Santa Clara. Overnatning på et hotel i Santa Clara.

Køretid: Cirka 2 timer (121 km).

Inkluderede måtlider: Morgenmad, frokost og middag.

Dag 5: Santa Clara - Havana

Morgenmad på hotellet, hvorefter vi besøger en cigarfabrik i Santa Clara. Derefter kører vi mod Havana, hvor vi ankommer sidst på dagen. Vi spiser frokost undervejs. Overnatning på et af Spies udvalgt hotel i Havana. Middag på restaurant Torre. Resten af aftenen er til fri disposition.

Køretid: Cirka 4 timer (280 kilometer).

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Dag 6: Havana

Morgenmad på hotellet. Havana er på mange måder en rejse 60 år tilbage i tiden; bygningerne fra kolonitiden og de flotte amerikanerbiler fra 1950'erne findes ingen andre steder i verden. På byvandringen gennem Havanas gamle bydel ser du byens perler, eksempelvis Capitolium, Hotel Ambos Mundos, hvor Ernest Hemingway boede, Plaza de Armas, Rommuseet og El Morro-fæstningen ved havnen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Havana. Vi spiser frokost på et af byens legendariske spisesteder: Bodeguita del Medio. Middag sørger man selv for, og resten af aftenen er til fri disposition.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Dag 7: Havana - Pinar del Rio/Viñales - Havana

Tidlig morgenmad og tidlig afrejse. Viñales-dalen ligger i en af Cubas mindst udviklede provinser og er tættere på Havana end Varadero. Den smukke dal har sit eget specielle klima med fugtige nætter og kølige morgener, hvilket giver optimale forhold for dyrkning af verdens bedste tobak. I dag er de fleste tobaksfabrikker flyttet til Havana, men det er stadig tobaksbladene fra denne dal, der skaber cigarer i verdensklasse. Vi besøger en lokal spritfabrik i Pinar del Rio, hvor likøren Guayabita del Pinar fremstilles. Vi besøger også Cueva del Indio (Indianergrotten) og får et indblik i landlivet langt fra storbyerne og turistområderne. Frokost i Viñales. Vi er tilbage i Havana om aftenen, hvor vi spiser middag på restaurant 1830 og derefter overværer showet Cabaret Parisien på det berømte Hotel Nacional.

Køretid: Cirka 5 timer (320 km).

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Dag 8: Havana - Varadero

Morgenmad på hotellet, hvorefter vi drager mod en skøn og afslappende uge i Varadero eller Havana.

Køretid til Varadeo: Cirka 2 timer (145 km).

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Øvrigt

Drikkevarer til måltiderne og drikkepenge samt visse måltider indgår ikke. Hvis du skal fortsætte din anden uge i Havana, indgår transfer til dit hotel i Havana ikke. Under rundrejsen kan det være svært at få tid til at finde hæveautomater, og der kan også være mangel på valuta på de hoteller, hvor vi overnatter. Medbring euro i kontanter. Visa-kort og MasterCard fungerer ofte, men der kan være visse restriktioner, og det er bedst, at du tjekker med din bank eller kreditkortudsteder inden afrejse. Undgå at veksle for mange euro til CUC på en gang, da det kan være svært at veksle pesos tilbage til euro.

På barer og restauranter er det almindeligt at give drikkepenge til personale og musikere. Også på hotellerne er det almindeligt at give drikkepenge. Under rundrejsen anbefales det at give 1 peso pr. person og pr. dag til bagagebærere, rengøringspersonale, lokalguide og chauffør, og til tjeneren anbefaler vi, at du giver 1 peso pr. måltid.

Det er ikke muligt at tilslutte egen computer til internettet. Alle tilslutninger foretages via stationære computere. På de få hoteller, som har wi-fi, kan man dog tilslutte egen computer.

Det kan ske, at vi bliver nødt til at ændre rundrejseprogrammet med kort varsel. Det kan skyldes lokale helligdage og festivaler eller hotelskifte. Hvis vi får besked i god tid inden afrejse, informerer vi dig om dette.

Al bagage skal medbringes på rundrejsen.

For at rundrejsen skal kunne gennemføres, kræver det, at mindst 13 personer har tilmeldt sig.

Hotellet tilbyder
 • Kombineres med en uges badeferie
 • Santa Clara - Che Guevara
 • Trinidad - UNESCO's Verdensarvsliste
 • To dage i Havana
 • Den naturskønne Viñales-dal
 • Svinebugten

Vis på kort

Gennemsnitstemperatur i maj30°22°

Vejr og klima

Vejr og klima
 • januar
26°18°
7
Soltimer/dag
26°
Vandtemperatur
24
Regnfrie dage
 • februar
26°18°
7
Soltimer/dag
26°
Vandtemperatur
22
Regnfrie dage
 • marts
27°19°
8
Soltimer/dag
27°
Vandtemperatur
25
Regnfrie dage
 • april
29°21°
9
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
25
Regnfrie dage
 • maj
30°22°
9
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
22
Regnfrie dage
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
17
Regnfrie dage
 • juli
32°23°
9
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
18
Regnfrie dage
 • august
32°24°
8
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
16
Regnfrie dage
 • september
31°23°
7
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
15
Regnfrie dage
 • oktober
29°23°
6
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
19
Regnfrie dage
 • november
27°21°
7
Soltimer/dag
26°
Vandtemperatur
22
Regnfrie dage
 • december
27°19°
7
Soltimer/dag
25°
Vandtemperatur
24
Regnfrie dage

Prisliste

Klik på prisen for prisspecifikation. Prisen er fratrukket eventuelle rabatter.