Se hoteller (10)

Rejser til Havana

Din rejse kan blive endnu mere spændende og indholdsrig, hvis du kombinerer storbyliv i Havana med afslappning på Varaderos strande.
Havana er en spændende storby, og det første der slår én, er den fantastiske arkitektur. Man forstår hurtigt, hvorfor Havanas gamle bydel, La Ciudad Vieja, med sine smukke gamle torve og charmerende kolonitidsbygninger er på UNESCOs liste over verdensarv. Selv om handelslivet er voksende i byen, er Havana ikke nogen shoppingby. I stedet kan du slentre rundt, indånde atmosfæren og opdage noget nyt på hvert et gadehjørne. Overalt høres rytmerne af mambo, cha-cha og den vibrerende salsa, og overalt ser man de karakteristiske blankpolerede amerikanske dollargrin fra 1950'erne. Har du lyst til at gå i Hemingways fodspor, bør du næsten slå et smut forbi La Bodegita del Medio og bestille en mojito eller til El Floridita og bestille en Daiquiri.

Godt og billigt

Havana er ikke nogen udpræget restaurantby, men der findes dog en hel del restauranter. Det bedste alternativ er ofte en såkaldt paladar - en restaurant i et privat hjem, hvor man som regel kan spise både godt og billigt. Der er også en hel del hoteller, der har tagterrasser, som er lavet om til barer og restauranter. Selv om du ikke bor på hotellet, kan du besøge de fleste af dem. De mest kendte ligger på Inglaterra, lidt mere luksuriøse udgaver finder du på øverste etage af Parque Central samt på 25. etage af Tryp Havana Libre. Senere på aftenen kan du besøge en af de populære musikbarer i den gamle bydel, hvor stemningen plejer at være høj til langt ud på natten. Ellers foregår nattelivet først og fremmest på hotellernes natklubber og diskoteker.

Bo godt i Havana

Spies har en håndfuld hoteller at vælge imellem i Havana, så du kan være sikker på at finde et med både den beliggenhed og den standard, du ønsker. Mest stilfuldt bor du på Iberostar Parque Central, et elegant hotel med en god beliggenhed i den ældre del af Havana. I samme område ligger byens ældste hotel, Inglaterra, som er et enkelt, men populært hotel med den kendte bar på taget.

Rejs til Cuba med Spies

Når du bestiller din rejse til Havana med Spies, kan du skræddersy rejsen efter dine ønsker. Det indebærer, at du selv bestemmer, hvilken dag du vil rejse, samt hvor længe du vil være væk. Du kan endda kombinere flere rejsemål, hvilket er den bedste løsning for dig, der vil opleve så meget som muligt på ferien. Du kan eksempelvis starte din tur i Havana, hvor du lærer mere om landets historie, og hvor du kan gå en tur og betragte dette kulturelle knudepunkt, hvor tiden nærmest har stået stille siden 1950'erne. Derefter kan du fortsætte din rejse til Varadero og bruge resten af din ferie på den indbydende sandstrand eller ved poolen.
Tips og nyttig info
  • Hoteller med pool
  • Kombinér rejsemål
  • Valgfri rejselængde
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller i flere prisklasser

Spies' gæster om Havana

Find din rejse til Havana