Cuba

Cuba

Når du rejser med Spies til Cuba, kan du vælge imellem hovedstaden Havana og badebyen Varadero, hvor vi tilbyder gode hoteller med All Inclusive. Skal du rejse med familien? Så tag et kig på Sol Palmeras, som ligger på stranden i Varadero og tilbyder mange aktiviteter for både store og små.

Læs mere om Cuba Skjul tekst

Kombinér Havana og Varadero
Med Spies kan du kombinere vores rejsemål i Cuba. Du kan f.eks. starte ferien med nogle dage i Havana og derefter tage videre til Varadero for at bade og slikke sol. Du kan også dele ferien op med en uge i byen og en uge på stranden. Uanset hvad du vælger at gøre, bør du ikke gå glip af at opleve Havanas særprægede atmosfære og myldrende folkeliv.

Rejs året rundt
Spies tilbyder rejser til Cuba året rundt med rutefly, og du bestemmer derfor selv både afrejsedag og rejselængde.

Hvornår er vejret bedst i Cuba?
I Cuba tilbyder Spies rejsemålene Havana og Varadero. Her er klimaet tropisk med gennemsnitstemperaturer på 25-26 grader i luften om vinteren. Om aftenen og natten kan det dog være betydeligt køligere. Vandtemperaturen er sjældent under 25 grader. December til marts/april regnes som højsæson - regn og torden kan forekomme, men er ualmindeligt. Fra maj til oktober/november kommer der en del mere nedbør. Temperaturen stiger til cirka 30 grader og også i havet kan det blive nogle grader varmere. Der er størst risiko for orkaner i månederne august, september og oktober.

  • Valuta: Pesos convertibles (CUC)
  • Antal rejsemål:  2
  • Antal hoteller:  34
10 tips til Cuba