Hoteller (20)

Rejser til Cuba

På en rejse til Cuba kan du både mærke historiens vingesus i Havana og slappe af på Vararderos skønne strande - velkommen til Caribien!
Når du bestiller en rejse til Cuba med Spies, kan du vælge mellem hoteller i hovedstaden Havana og på halvøen Varadero. Du kan også vælge at kombinere de to rejsemål og få både storbypuls og strandliv i ferien - start for eksempel med sightseeing i Havana og slut ferien af med afslapning i Varadero.

Aktiviteter på Cuba

Der er masser at give sig til på Cuba. Hvis du skulle trænge til lidt afveksling fra stranden, er der en golfbane i Varadero, samt mulighed for at tage kurser i kitesurfing og dykning, prøve faldskærmsudspring eller nyde en spabehandling. Mange hoteller har deres egen spaafdeling, hvor du kan bestille tid til massage eller noget andet velgørende. Havana byder på et væld af spændende seværdigheder; besøg for eksempel Revolutionsmuseet, Partagas-cigarfabrikken eller den tidligere regeringsbygning, Capitolio.

Rejs med børn til Cuba

Halvøen Varadero er kantet af en næsten 20 km lang og bred strand med blødt, hvidt sand - som skabt til plask og leg for både små og store børn. De fleste hoteller langs stranden er store resorts, hvor All Inclusive indgår i prisen, og mange har både børneklub og aktiviteter for såvel børn som voksne. Går rejsen til Cuba med lidt større børn, bør Havana også aflægges et besøg - cubanerne er generelt meget glade for børn og imødekommende over for familier.
Find dit hotel
Find din rejse til Cuba

Rejser til Cuba

Flere rejsemål i Cuba
Havana
En rejse til Cuba er ikke komplet uden et besøg i Havana. Nyd byens fantastiske arkitektur, flotte amerikanerbiler og følelsen af, at tiden har stået stille.
Varadero
Børnefamilier er særligt velkomne på vores familiehotel Sol Palmeras ved stranden. All Inclusive indgår i prisen på næsten alle vores hoteller i Varadero.