Se hoteller (10)

Rejser til Varadero

Varadero byder på en skøn ferie med kridhvide strande. Gå ikke glip af et besøg i Havana, storbyen, hvor tiden næsten står stille.
Varadero er Cubas mest veludviklede ferieby med uovertrufne strande og hoteller i alle kategorier - det perfekte valg, hvis du rejser på ferie for at slappe af i solen. Og når du er her, må du heller ikke snyde dig selv for at se mere af denne spændende ø, som byder på både historie og smuk natur. Det vil bl.a. være synd at gå glip af en gåtur i den hyggelige gamle del af Havana, og det samme gælder et besøg på en cigarfabrik for at se, hvordan man fremstiller en af øens vigtigste eksportvarer. Cuba er med andre ord et perfekt rejsemål for dig, der vil opleve noget, som du ikke kan opleves andre steder.

Bo godt i Varadero

Bestiller du en rejse til Varadero med Spies, har du flere forskellige hoteller at vælge imellem. De fleste ligger ved stranden, og All Inclusive med mad, drikke og aktiviteter indgår i rejsens pris.

Strandliv

Det er naturligvis ikke noget tilfælde, at de fleste hoteller ligger lige ved stranden. Det er de uimodståelige strande, der får besøgende til at rejse til Varadero. Her venter dig kilometerlange hvide sandstrande, som ikke blot indbyder til sol og strand, men også byder på fine muligheder for at snorkle og dykke lige ud for kysten.

Oplev Cuba

Sørg endelig for at lægge vejen forbi Havana i løbet af din ferie til Cuba. Du kan med fordel kombinere det, så du har nogle dage i Havana og derefter holder resten af ferien i Varadero. På den måde får du både sol og strand samt uforglemmelige indtryk med hjem fra landets hovedstad og dens rige historie. Hos Spies kan du bestille din rejse til Varadero året rundt - sommer såvel som vinter.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Luksushoteller
  • Hoteller for voksne
  • All Inclusive
  • Fine sandstrande

Spies' gæster om Varadero

Find din rejse til Varadero