Krydstogt med Royal Caribbean

Royal Caribbean er et af verdens største krydstogtselskaber, og byder på masser af aktiviteter og en hyggelig atmosfære. Skibene er moderne med et væld af restauranter, barer og butikker.

Ombord finder du også klatrevægge, motionsrum, spaafdeling og poolområder. På restauranterne kan du være sikker på god mad og betjening, og om aftenen venter storslåede shows, pianobarer og diskotek.

Hvorfor Royal Caribbean?

  • Verdens største skibe
  • Velegnet til alle aldre
  • Stort udvalg af aktiviteter
  • Helpension og drikkepenge indgår
  • Shows i verdensklasse

Find dit krydstogt her

HER KAN DU REJSE PÅ KRYDSTOGT MED ROYAL CARIBBEAN

Rejseforslag MED ROYAL CARIBBEAN

Krydstogter for familien

Få det hele med – og lidt til

Når du tager familien med på krydstogt, kommer ingen til at kede sig. Ombord er der børneklubber, klatrevæg, vandland, biograf og meget, meget mere.

Alle Royal Caribbeans skibe

SYMPHONY OF THE SEAS

Nu kan du komme på krydstogt med verdens største passagerskib, der byder på alt, hvad man kan forvente sig af et luksusskib. Læs mere om Symphony Of The Seas og se filmen nedenfor.

ET HAV AF AKTIVITETER OMBORD

Royal Caribbean International har nogle af verdens største krydstogtskibe, som desuden er børnevenlige og byder på restauranter og underholdning for enhver smag og alle aldre.

Vandland

Et krydstogt er lige sagen for vandhunde: ud over bademulighederne i land er der nemlig også pools, vandland og surfsimulator ombord.

Aktiviteter

Der tilbydes et væld af aktiviteter ombord, bl.a. en adrenalinpumpende zipline-oplevelse og sjove udfordringer for både store og små på skibets klatrevæg.

Shows og biograf

Hver aften bydes der på underholdning i topklasse. Der er flere forskellige spektakulære shows at vælge imellem, og i biografen vises både nye og gamle film.

Store smagsoplevelser

Når du tager på krydstogt med Royal Caribbean, behøver du ikke at bekymre dig om regningen. Alle måltider er nemlig inkluderet i rejsens pris.