KRYDSTOGT I CARIBIEN
FRA 6.995,-
Netop nu! Spar 2.000,-

Krydstogt med Royal Caribbean

Royal Caribbean, som er et af verdens største krydstogtselskaber, byder på masser af aktiviteter og en hyggelig atmosfære. Skibene er moderne med store atriummer og et væld af restauranter, barer og butikker. Ombord finder du også klatrevægge, motionsrum, spaafdeling og poolområder med livemusik. På restauranterne kan du være sikker på god mad og god betjening, og om aftenen venter storslåede shows, pianobarer og diskotek.

Læs mere Royal Caribbean kalder Symphony of the Seas fremtidens krydstogtskib - med god grund. Nu kan du komme på krydstogt med verdens største passagerskib, der byder på alt, hvad man kan forvente sig af et luksusskib - og mere til. Ligesom på Royal Caribbeans øvrige skibe tilbydes et bredt udvalg af mad, drikke og underholdning - og eftersom Symphony of the Seas er verdens største krydstogtskib, er aktivitetsprogrammet med noget for hele familien naturligvis tilsvarende stort.Skjul

Netop nu sparer du 2.000,- pr. bestilling på krydstogtpakker med Royal Caribbean. Bestil senest 28. februar.

Hvorfor Royal Caribbean?

  • Verdens største krydstogtskibe
  • Velegnet til alle aldre
  • Stort udvalg af aktiviteter
  • Helpension og drikkepenge indgår
  • Shows og underholdning i verdensklasse

Bestil nu og få gratis wi-fi!

Hvis du bestiller et krydstogt med Royal Caribbean lige nu, får du gratis wi-fi "Surf & Stream" for op til to personer i kahytten.

Kampagnen gælder alle krydstogter med Royal Caribbean.
Bestil inden 2. marts 2018

Rejseforslag MED ROYAL CARIBBEAN

Alle Royal Caribbeans skibe

HER KAN DU REJSE PÅ KRYDSTOGT MED ROYAL CARIBBEAN

NYHED - SYMPHONY OF THE SEAS

Fra april 2018 kan du rejse med Royal Caribbeans nyeste – og desuden verdens største – skib, Symphony of the Seas.

ET HAV AF AKTIVITETER OMBORD

Royal Caribbean International har nogle af verdens største krydstogtskibe, som desuden er børnevenlige og byder på restauranter og underholdning for enhver smag og alle aldre.

Vandland

Et krydstogt er lige sagen for vandhunde: ud over bademulighederne i land er der nemlig også pools, vandland og surfsimulator ombord.

Shows og biograf

Hver aften bydes der på underholdning i topklasse. Der er flere forskellige spektakulære shows at vælge imellem, og i biografen vises både nye og gamle film.

Aktiviteter

Der tilbydes et væld af aktiviteter ombord, bl.a. en adrenalinpumpende zipline-oplevelse og sjove udfordringer for både store og små på skibets klatrevæg.

Store smagsoplevelser

Når du tager på krydstogt med Royal Caribbean, behøver du ikke at bekymre dig om regningen. Alle måltider er nemlig inkluderet i rejsens pris.