aktiviteter ombord
Inspiration

Vilde oplevelser ombord

10 spektakulære oplevelser ombord

Før i tiden var sejlturen i sig selv det spektakulære ved et krydstogt. Men det er ikke længere nok for nutidens krydstogtgæst - vi vil have mere! Derfor konkurrerer rederierne om at overgå hinanden i spektakulære og vilde aktiviteter ombord. Vi har samlet nogle af dem her.

Surfsimulator på kryssning

Drømmer du om at fange den perfekte bølge som surferprofferne på Hawaii? Nu kan du øve dig ombord - og så endda uden at skulle bekymre dig om skarpe koralrev eller meterhøje bølger. I surfsimulatoren kan alle, uanset om du er nybegynder eller garvet surfer, prøve kræfter med de kunstige bølger med brættet som det eneste redskab.

GLASKUPLEN NORTH STAR

Kan opleves på:
Royal Caribbeans Quantum of the Seas og Anthem of the Seas

Glaskupolen North Star

"Som et London Eye på havet" er en passende beskrivelse af den svævende glaskuppel North Star. Den svenskproducerede, kranstyrede glaskuppel er en spektakulær nyhed i krydstogtverdenen, som gør det muligt for gæsterne ombord at nyde en 360 graders udsigt 100 meter over havoverfladen samtidig med, at skibet sejler ud fra havne som New York eller San Juan.

ROBOTBAR

Kan opleves på:
Royal Caribbeans Quantum of the Seas, Anthem of the Seas og Harmony of the Seas

Robotbar på kryssning

Mon det her er fremtidens bartender? Ja, måske. Bliv derfor ikke overrasket, hvis din drink bliver blandet af en robot i stedet for af et menneske ombord på et af krydstogtskibene i Spies' program. I robotbaren er stort set alt digitalt - selv bestillingerne foretages digitalt via en skærm, hvorefter du kan se, hvordan robotten blander din drink for derefter at servere den for dig kort efter.

VIRTUELLE VINDUER

Bestiller du en indvendig kahyt, behøver du ikke længere at ærgre dig over ikke at kunne se havet. Ved hjælp af kameraer placeret udvendigt på skibet og tv-skærme i kahytten kan du nemlig nyde udsigten i realtid takket være såkaldte virtuelle vinduer.

FALDSKÆRMSSIMULATOR

Kan opleves på:
Royal Caribbeans Quantum of the Seas og Anthem of the Seas

Fallskärmssimulator på kryssning

Har du altid drømt om at springe i faldskærm, men aldrig rigtig turdet? Nu har du chancen med RipCord by iFly! I faldskærmssimulatoren behøver du hverken at bekymre dig om store højder eller at skulle springe ud i det blå fra et lille propelfly; tag i stedet beskyttelsesbriller, dragt og hjelm på og nyd at svæve som en fugl i det afskærmede glasrør ombord. Turen tager et par minutter, og adrenalinkicket er med garanti hjemme.

ZIPLINE

Kan opleves på:
Royal Caribbeans Harmony of the Seas, Oasis of the Seas og Allure of the Seas

Zipline på kryssning

En wire, en sele, stor højde og en nervepirrende glidetur mellem promenadedækkene - det er, hvad du kan se frem til, hvis du tør prøve svævebanen ombord. Lider du af højdeskræk, er det nok ikke lige noget for dig, men er du nysgerrig og har mod på noget nyt, kan du se frem til en mavekildrende oplevelse.

AMFITEATER

Kan opleves på:
Royal Caribbeans Harmony of the Seas, Oasis of the Seas og Allure of the Seas

Amfiteater på kryssning

Troede du, at amfiteatre kun fandtes i lande som Grækenland, Tyrkiet og Italien? Så tog du fejl - amfiteatre findes nemlig også på havet. På fire af krydstogtskibene i Spies' program er agterstavnen bygget i klassisk halvmåneform, og her bydes der om aftenen på professionelle vandshows med spektakulær akrobatik, dans og lysshows.

ROBOTTEN PEPPER SØRGER FOR SERVICEN

Kan opleves på:
Costa Cruises Costa Diadema

Robotservice på kryssning

Er dette mon fremtidens besætning? Ja, det er det - i hvert fald hvis man skal tro Costa Cruises, som har testet et helt nyt servicebegreb. Ombord på skibet Costa Diadema bliver man nemlig mødt af den menneskelige robot Pepper, som vejleder og interagerer med passagererne på tre forskellige sprog.

SNEVÆRELSE MED ARKTISK KULDE

Kan opleves på:
Norwegian Cruise Lines Norwegian Escape

Isrum på kryssning

Bliver længslen efter sne og kulde for stor på krydstogtet i Caribien, kan du opleve det kolde gys i sneværelset, der byder på minusgrader, is og sne og giver kroppen et kuldechok efter en afslappende spabehandling eller varmende tur i saunaen. Brrr!

VERDENS HØJESTE RUTSJEBANE TIL HAVS

Kan opleves på:
Royal Caribbeans Harmony of the Seas

Världens högsta rutschkana på Harmony of the Seas

Harmony of the Seas' jomfrurejse i maj 2016 vakte stort postyr - ombord på skibet fandtes nemlig noget, der aldrig tidligere var set; verdens højeste rutsjebane til havs. I The Ultimate Abyss kan fartglade vovehalse komme på en lynhurtig rutsjetur fra dæk 16 til dæk 6 med en hastighed på 4 meter pr. sekund.