Storbyferie med Spies Rejser

Trænger du til en weekend i Rom eller en miniferie i New York? Med Spies kan du vælge mellem mere end 35 storbyer, hvor du selv bestemmer rejselængden. Og så slipper du ovenikøbet for at bekymre dig om detaljerne – vi har nemlig lavet arbejdet for dig og fundet vej til alle de gode hoteller med den helt rigtige beliggenhed. Det er både nemt, trygt og billigt!
STORBYGUIDERFind de hemmelige seværdigheder i Paris, de bedste tapasbarer i Barcelona og de mest autentiske pubber i London. Med vores storbyguide har du de bedste tips og oplevelser lige ved hånden.

Guide til Barcelona

Guide til Palma

Guide til Paris

Guide til New York

Guide til London

DE BEDSTE ...Er du på udkig efter et storbyhotel med tagterrasse og fantastisk udsigt over byen eller en hotelbar, som er så cool, at selv de lokale kommer forbi? Vi har samlet nogle af de bedste af slagsen!

Storbyhoteller med cool barer

Storbyhoteller med pool

Storbyhoteller for familien

Storbyer med strand

Storbyhoteller med tagterrasse

VÆLG MELLEM VORES 36 STORBYER


JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel

Chat med os

man-tor: 9-22, fre: 9-18
lør: 10-15, søn: 10-22

Spies City er storbyferie med fly og hotel. Du rejser med rutefly eller lavprisfly og bor på udvalgte hoteller. Du er på egen hånd og kan være væk, så længe du har lyst – uden at være bundet af faste rejsedatoer.

Læs mere om Spies City