Storbyferie med Spies Rejser

Trænger du til en weekend i Rom eller en miniferie i New York? Med Spies kan du vælge mellem mere end 35 storbyer, hvor du selv bestemmer rejselængden. Og så slipper du ovenikøbet for at bekymre dig om detaljerne – vi har nemlig lavet arbejdet for dig og fundet vej til alle de gode hoteller med den helt rigtige beliggenhed. Det er både nemt, trygt og billigt!

STORBYGUIDERFind de hemmelige seværdigheder i Paris, de bedste tapasbarer i Barcelona og de mest autentiske pubber i London. Med vores storbyguide har du de bedste tips og oplevelser lige ved hånden.

Guide til Barcelona

Guide til Palma

Guide til Paris

Guide til New York

Guide til London


STORBYFERIE & VENNER


Storbyerne er perfekte til en miniferie med vennerne eller veninderne, og der skal kun et par dage til at få et hyggeligt pusterum fra hverdagen. Tag veninden under armen og shop igennem i eksklusive butikker eller besøg storbyernes mange loppemarkeder. Store kulturoplevelser skal man også sjældent lede længe efter – mens herrerne sikkert vil sætte pris på en velskænket øl på pubben eller en god fodboldkamp.


STORBYFERIE & FAMILIE


Der er mange grunde til at tage hele familien med på storbyferie. Uanset hvilken storby I vælger, kan I glæde jer til kvalitetstid sammen og ikke mindst en masse sjove og uforglemmelige oplevelser. De helt små børn vil elske at besøge nye, spændende legepladser i de mange flotte parker, mens de større børn sikkert vil sætte stor pris på storbyernes legetøjsforretninger, børnemuseer og teaterforestillinger.


STORBYFERIE & ROMANTIK


Riv en forlænget weekend ud af kalenderen og forkæl hinanden med en romantisk ferie i en af vores mange storbyer. Det er nemt at få romantikken til at blomstre med picnic i en af de mange parker eller slå jer ned på en fortovscafé ved solnedgang, når byens lys tændes. Og uanset hvilken storby I vælger, finder I nemt en restaurant med en romantisk middag på menukortet.


VÆLG MELLEM VORES 36 STORBYER


JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel

Chat med os

man-tor: 9-22, fre: 9-18
lør: 10-15, søn: 10-22

Spies City er storbyferie med fly og hotel. Du rejser med rutefly eller lavprisfly og bor på udvalgte hoteller. Du er på egen hånd og kan være væk, så længe du har lyst – uden at være bundet af faste rejsedatoer.

Læs mere om Spies City
Oplevelser på ferien?