Shopping
Inspiration

London • Paris • New York • Barcelona • Berlin

Shopping i verdensklasse

På opdagelse i storbybutikker

Er du vild med at gå på opdagelse i spændende småbutikker, lækre stormagasiner eller cool second-handshops? Her får du gode tips til shoppeoplevelser i nogle af de mest spændende storbyer.

LONDON

Eksklusivt stormagasin

Regent Street, W1B 5AH (kort)

Liberty’s er Londons smukkeste stormagasin med en overdådig Tudorfacade. Elegant, eksklusivt og fyldt med britiske klassikere blandet med nyt, spændende design. Hvis du er til eksklusiv mode og indretning, bliver det ikke bedre.

Liberty’s er Londons smukkeste stormagasin med en overdådig Tudorfacade.

Fyldt med farver

705 Fullham Road, SW6 5UL (kort)

Hos Tinc finder du alt fra skoletasker til den perfekte gave. Alt i butikken stråler af farver, glæde og barnlighed. Her kan du med garanti finde en sjov lille gave til børnene, en ven eller dig selv.

Hos Tinc finder du alt fra skoletasker til den perfekte gave. Alt i butikken stråler af farver, glæde og barnlighed.

Cool indretning

131 Shoreditch High Street, E1 6JE (kort)

Mange elsker den farvestrålende indretningsbutik House of Hackney. Her er luksustapet og stoffer til hjemmet, men du kan også finde lækre natsæt i silke eller slå-om kjoler til stranden.

Her er luksustapet og stoffer til hjemmet, lækre natsæt i silke eller slå-om kjoler til stranden.

PARIS

Lækre accessories

5 Rue Trousseau 75011 (kort)

Hos Les Fleurs finder du smykker og accessories, men fokus er først og fremmest på indretning. Butikken er har geniale gaveidéer i alle prisklasser. Hvad med en halskæde til mor eller en lille plante til veninden?

Brugskunst og småting

39 Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie, 75004 (kort)

Hos Fleux finder du dekorativt og sjovt design. Her er sæt til selv at lave smør og ost, pænt porcelæn, plaider, bordlamper og meget, meget andet til hjemmet.

Hos Fleux finder du dekorativt og sjovt design.

Lækker second hand

75004 Paris (kort)

I Le Marais-området er der massevis af lækre genbrugsbutikker. I Kiloshop-butikkerne (der svarer til genbrugstøjets bland selv-slik) betaler du efter vægt, og der er uendeligt mange vidunderlige sager.

I Le Marais-området er der massevis af superlækre genbrugsbutikker.

NEW YORK

Shopping-mekka

225 Liberty St, NY (kort)

På nedre Manhattan finder du alle de kendte mærker, nu også Saks Fifth Avaenue! En fabelagtig skoafdeling, en af de bedste. Et Eldorado fyldt med eksklusivt dame- og herretøj blandet med mere billige mærker.

På nedre Manhattan finder du alle de kendte mærker.

Vintage og velgørenhed

74 Guernsey St Brooklyn, NY (kort)

Beacons Closet drives af en gruppe dygtige kvinder, der giver en del af indtægten til velgørenhed. Hvis du er til vintage og second hand-shopping er det et must på din shoppingliste.

Er du til vintage og second hand-shopping?

Klassisk amerikansk

395 Van Brunt St, Brooklyn, NY (kort)

Her er en ægte guldgrube, hvis du er til klassisk amerikansk vintage til mænd. Butikkens ejer Brian præsenterer nøje udvalgt college-, militær- og fritidstøj fra midten af 1900-tallet.

En guldgrube med klassisk amerikansk vintage til mænd.

BARCELONA

Lækre souvenirs

Carrer de Bonavista, 7 (kort)

Bonavista har noget for enhver. Små fine rejsesager, sjove bøger og tøjmærker, du aldrig har hørt om. Den perfekte souvenirbutik for dig, der vil vende hjem med noget andet end en fodboldtrøje eller en køleskabsmagnet.

Små fine rejsesager, sjove bøger og tøjmærker, du aldrig har hørt om.

Unikke genbrugsfund

Estación de Francia, Av. del Marquès de l'Argentera (kort)

Nogle weekender er der et vintagemarked ved stranden. Navnet er Lost & Found, og det er værd at holde øje med. Her finder du alt fra cool jeans til japanske kimonoer.

Pop-up vintagemarked ved stranden.

Smart øko-shop

Carrer d'Astúries, 38 (kort)

Olokuti er perfekt, hvis du er ude efter en unik gave eller noget særligt til dig selv. Lækre smykker, fine tasker og smart tøj. Alt i butikken er økologisk og fair trade.

BERLIN

Berlins shoppinghjerte

Mulackstraße (kort)

Mulackstrasse ligger i Mittes bankende shoppinghjerte tæt ved Weinmeisterstrasse – fashionistaernes U-banestation. Tæt ved de små, unge butikker liggerde store mærkevareshops som Adidas, Paul Smith, Urban Outfitters osv.

Hipt og moderne

Oranienstr. 24 (kort)

Midt i kreative Kreuzberg finder du shoppingperlen Voo med mærker som Henrik Vibskov, Uniforms for the dedicated, Surface to Air, Silent by Damir Doma, Soulland, Stine Goya, Wood Wood, Rxmance. Mere hipt bliver det ikke!

Mere hipt bliver det ikke!