Udflugter, Puerto Rico

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Praktisk information om vores udflugter

Garbo's Dinner Show (kan bestilles hjemmefra)

Garbo's Dinner Show (kan bestilles hjemmefra)

En farverig aften med middag og underholdning i verdensklasse. Treretters middag med et udvalg af drikkevarer; vin, øl og diverse alkoholfri drikke samt kaffe indgår. Udflugten kører i perioden oktober-april.

Læs mere Skjul

Garbo's - underholdning i verdensklasse - med den fantastiske forestilling "Starworkers".

Oplev Garbo's forrygende show. Udflugten kører i perioden oktober-april, men du kan også bestille de dage, hvor vi ikke har turen i vores program. Så foregår transporten bare på egen hånd.

Middagsshowet, som alle taler om, og som uden tvivl er det mest populære aftenarrangement på Gran Canaria. Showpaladset Garbo's præsenterer stolt en forestilling i verdensklasse. Velkommen til "Starworkers" med sang, dans, glamour og musikalsk magi. Her får du chancen for at høre de største hits fra de bedste og mest kendte stjerner.

Hvis du skal fejre noget specielt eller leder efter den bedste underholdning med mad og drikke, er Garbo's det rette sted. I år brillerer Garbo's med et akrobatshow ud over musik og dans. Tjenerne er ikke bare tjenere, men optræder også, hvilket i dette tilfælde gør betjeningen meget personlig.

Når du køber billet af os, indgår der en gratis opgradering, som betyder, at du får en mere fordelagtig drikkevarepakke. Kontakt din Spies-guide for mere information.

Obs! Bor du i Las Palmas, indgår der ingen udflugtsledelse, og transport til Garbo's foregår på egen hånd.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra ved at benytte følgende link: http://app.turitop.com/booking/box/O123/P61/da

I prisen indgår:
Transport, guide, entré og en treretters middag inkl. drikkevarer i henhold til nedenstående.

Mad og drikke:
Treretters middag med valg af drikkevarer: rød- eller hvidvin, øl og diverse alkoholfri drikkevarer samt kaffe.

Tid:
Aftenudflugt, ca. kl. 18.15-00.45.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Katamaranen Afrikat 69 (kan bestilles hjemmefra)

Katamaranen Afrikat 69 (kan bestilles hjemmefra)

En herlig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen samt en let frokostbuffet indgår.

Læs mere Skjul

Tag med på tur med en fin katamaran og oplev en herlig dag på havet. Vi stævner ud fra Puerto Rico med Afrikat 69 til en hyggelig og afslappende dag, som man ellers kun plejer at drømme om. Her kan du sidde på dækket og nyde havbrisen, mens vi langsomt bevæger os langs kysten. Hvis vi er heldige, får vi måske også delfiner at se, som er almindeligt forekommende i dette farvand.

Vi kaster anker i en afsidesliggende bugt og kan bade direkte fra skibet. Du kan også deltage i forskellige aktiviteter såsom snorkling og speedbåd. Hvis du ønsker at prøve vandscooter eller parasailing, kan dette ofte arrangeres gennem aftale med besætningen ved reservation af udflugten (ikke inkluderet i prisen).

Efter en herlig dag på havet kommer vi tilbage til Puerto Rico igen ud på eftermiddagen.

Katamaranen Afrikat 69, som blev taget i brug i maj 2017, er stor og luksuriøs, handicaptilpasset, har god plads og et stort soldæk. Skibet har desuden en bar og en cocktailmaskine ombord.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra ved at benytte følgende link: http://app.turitop.com/booking/box/O123/P45/da.

I prisen indgår:
Transport (se undtagelser nedenfor) samt mad og drikke som beskrevet nedenfor.

Mad og drikke:
En let frokostbuffet indgår samt gratis drikkevarer (øl, sangria, sodavand, juice og mineralvand) under hele sejlturen.

Tid:
Lang halvdagsudflugt, Morning Cruise, ca. kl. 9.15-15.30. Udflugten gennemføres hele året.

I juli og august tilbydes desuden:
- Sunset Cruise med livemusik ca. kl. 17.45 til solnedgang.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende personale ombord.

Husk at medbringe:
Badetøj, håndklæde og solcreme med høj solfaktor!

Øvrigt:
Der indgår ikke transport for gæster, som bor i Arguineguín, Puerto Rico eller Playa de Amadores - derfor er udflugtsprisen lavere fra disse rejsemål.