Rejser med Norwegian

Rejser med Norwegian

Norwegian er Nordens største lavprisselskab, og Spies er Danmarks førende rejsebureau. Når du kombinerer Norwegians fleksibilitet med Spies’ tryghed, får du både billige fly og udvalgte, kvalitetssikrede hoteller med den bedste beliggenhed. Desuden er 2 x 20 kg bagage pr. person altid med i købet, når du bestiller Norwegian-rejsen hos Spies. Naturligvis gælder loven om pakkerejser, og vi tager hånd om dig, hvis der skulle ske noget uventet.

Priseksempler

Fly og hotel

Udvalgte rejsemål med Norwegian

London

Hos Spies elsker vi storbyferie, og London er en af vores favoritter. Uanset om du er mest tiltrukket af West End, Wimbledon eller Westminster Abbey, kan vi garantere, at du finder noget, der falder i din smag.

Paris

Eiffeltårnet, Mona Lisa, vidunderlig mad og Disneyland. Uanset om du rejser med eller uden børn, er der masser at tage sig til i Frankrigs romantiske hovedstad. Et perfekt rejsemål for dig, der vil smutte væk på weekendrejse.

New York

Byernes by New York er mere populær end nogensinde, og det er ikke svært at forstå, når du først har været her. Her finder du kendte attraktioner, shopping og en spændende blanding af kulturer, som du næppe finder andre steder.

Rom

En stor del af Roms atmosfære kommer fra byens pladser. Som den ovale Piazza del Popolo fra 1800-tallet, den smukke Piazza Navona og den myldrende Campo dei Fiori. Bestil en rejse, og find din personlige favorit bladt piazzaerne.

Barcelona

Når man taler om Barcelona, handler det ofte om gågaden Las Ramblas, Gaudis arkitektur og Barceloneta-stranden. Men der findes meget mere. De mange restauranter, barer, caféer og natklubber gør det svært at kede sig i Barcelona.

Fort Lauderdale

Nyd en middag på strandpromenaden, eller indsnus atmosfæren blandt de mange luksusvillaer, kanaler, marinaer og lystyachter, der ligger på kryds og tværs gennem Fort Lauderdale og har givet byen tilnavnet USA’s Venedig.