Lefkas til sommer

Svaroopa yoga

Yogarejse med Piyana Pommer til Lefkas

Hvornår: 2/9 – 9/9 2024
Pris fra: 10.995,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra: København

Rejs med Piyana Pommer til den grønne ø Lefkas, hvor Det Ioniske Hav og bjergene på fastlandet danner ramme om en uges skøn yogaferie.
Du kan glæde dig til svaroopa yoga, en erfaren instruktør og individuel guidning og støtte.

Der er maks. 15 pladser på denne rejse, og vi anbefaler derfor hurtig tilmelding.

Yogapavillon på Porto Galini

Program

Den første dag spiser vi fælles morgenmad, og du får en introduktion til de mange muligheder, hotellet og området byder på. Senere på dagen, på turens første yogalektion, vil du opleve en grundig gennemgang af de mest grundlæggende svaroopa-øvelser, samtidig med at Piyana forklarer formålet med hver enkelt øvelse.

Herefter starter hver morgen med energigivende åndedrætsøvelser, yoga og qigong. Dagenes sene lektioner er svaroopa yoga med særligt fokus på hver enkelt deltagers udbytte ved individuel guidning og støtte. Hver yogalektion varer 90 minutter og foregår enten i en overdækket yogapavillon eller på en platform på stranden. Der stilles rekvisitter til rådighed på hotellet, dog skal egen yogamåtte medbringes.

Vi har indlagt en fridag i løbet af ugen, som kan bruges til at tage på udflugt eller til at få et velfortjent pusterum. På afrejsedagen mødes vi på stranden og nyder solopgangen og en svømmetur i havet, hvorefter resten af dagen er til fri disposition inden hjemrejsen.

Om svaroopa yoga

Svaroopa yoga er en type hatha yoga med fokus på at åbne rygsøjlen med udgangspunkt i haleben og korsben. Det er en forholdsvis blid yoga, der frigiver og afslapper musklerne i ryggen for at åbne for strømmen af energi. Svaroopa kommer fra sanskrit sva, der betyder jeg'et, og roopa, der betyder form. Selv om tempoet ikke er højt, vil du opleve, at din muskelmasse aktiveres, og at din balance forbedres – uanset om du er nybegynder eller har dyrket andre former for yoga. Er du erfaren inden for andre former for yoga, vil du kunne bruge svaroopa yoga til at få endnu mere ud af din vante yoga. Svaroopa yoga inkluderer brugen af rekvisitter som tæpper, yogapuder og blokke til hjælp til positionerne. Yogaformen indebærer også praktiske justeringer til hver enkelt deltager i form af præcise reguleringer i øvelserne med formålet at komprimere, frigive dyb spænding og lade energien strømme langs rygsøjlen. Ved at understøtte øvelserne med rekvisitter får musklerne mulighed for at frigive spændinger. Uden en form for støtte vil musklerne modsat anstrenge sig for at opretholde posituren i stedet for at frigive spændinger. Det er denne frigørelse, der åbner op for fleksibilitet og styrke. Rekvisitterne til øvelserne imødeser og tilpasses således også den enkeltes behov og begrænsninger, uanset alder. Svaroopa yoga indeholder mere end 100 øvelser (ofte variationer af traditionelle asanas), men fundamentet ligger i yogaformens ”Magic Four”-sekvenser, som du vil blive introduceret for til den første yogalektion.

Din instrukør

Piyana Pommer

Piyana Pommer

Piyana Pommer er certificeret svaroopa yogainstruktør og har mere end 20 års erfaring med træning i yogafilosofi, asana, anatomi og fysiologi. Hun har bl.a. en fortid som underviser i fitness, før hun tog den 3-årige uddannelse i svaroopa yoga i USA. Piyana er unik på sit felt og har en særlig evne til at tilpasse alle øvelser til den enkelte deltager, uanset alder og fysik. Piyana underviser tillige i hatha og yin yoga samt qigong og er endvidere uddannet zoneterapeut. Piyana Pommer underviser til daglig i svaroopa yoga på Skodsborg Spa & Fitness, i YogaSalonen på Østerbro og i Well-come Fitness i Hellerup.

Her skal du bo

Porto Galini

Porto Galini ligger i grønne omgivelser på en skråning med flot udsigt over havet og bjergene på fastlandet. Hotellet er bygget i klassisk græsk stil og har en spaafdeling, et dejligt poolområde og en privat strand.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 10.995,- pr. person

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 15 kg bagage, samt 5 kg håndbagage
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yogaprogram

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Bo alene
Pris for at bo alene fra kr. 15.595,-
Alternativt kan du dele værelse med en anden fra gruppen af samme køn. Spies sætter jer sammen, som det passer bedst.

Priser for andre værelsestyper kan ses under tilmeldingslinket.

Vær også opmærksom på

  • Der er maks. 15 pladser på denne rejse.
  • Egen yogamåtte skal medbringes.

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Se det aktuelle beløb under hotelbeskrivelsen.

Om flyrejsen

Vi flyver direkte fra København.

Afrejse d. 2/9 fra København kl. 07.00 ankomst til Lefkas kl. 10.55
Hjemrejse d. 9/9 fra Lefkas kl 22.45 ankomst til København kl. 00.40 (d. 10/9)

Vi tager højde for flytidsændringer. Se de aktuelle tider i din Spies App eller på Min Side.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk