Yoga i solnedgangen

Rejs med Kira Løve

Yoga & vandrerejse til Madeira

Yoga & vandrerejse til Madeira med Kira Løve

Hvornår: 3/2 - 10/2 2025
Pris: Fra 11.445,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra: København

Rejs med Kira Løve på en uges yoga- og vandrerejse til smukke Madeira.
Rejsen er en mulighed for at få yoga, vandring, skønne naturoplevelser, spaforkælelse, afslapning og hyggeligt samvær i én pakke - hvad enten du rejser alene eller sammen med andre.

Maks. 20 deltagere på rejsen. Rejsen gennemføres ved mindst 15 deltagere.

To der vandrer på Madeira
Bananklase og blomster
Urtehave

Program

Yogatimerne om morgenen tager udgangspunkt i Blid hatha yoga og Hatha yoga og er blidt styrkende. Du vil få trænet balancen og blive strakt godt igennem. Yogatimerne om eftermiddagen er med udgangspunkt i Yin yogaen, hvor der vil være fokus på at smidiggøre kroppen og få mere ro på sindet. På alle yogaklasser vil der være guidninger for åndedrættet og på nogle af yogaklasserne vil der være åndedrætsøvelser. Alle yogatimer afsluttes med en opladende afspænding.

Yogaundervisningen vil enten foregå indendørs i en stor lys sal, om sommeren anvendt til bryllupsfester eller udendørs på en stor skøn klinkebelagt terrasse. Fra begge steder er der udsigt til en del af den 30.000 kvm store botaniske have, vi bor i.

I løbet af ugen kan du tage på udflugter, herunder flere vandreture, med yogagruppen. Du vælger selv, hvor meget og hvad du har lyst til at være til – det er din ferie.
Du vil på udflugterne få mulighed for at opleve smukke naturområder med varierende landskaber. Kira, din yogalærer og rejseleder, vil fortælle om øen, øens historie, lokalforhold, planter mv., så du udover at opleve yoga og smuk natur på rejsen også får et indblik i Madeiras historie og kultur.

Madeira er med sit milde klima, sit varierede landskab og de mange vandreruter et sandt paradis for vandrere. I løbet af ugen har du mulighed for at vandre i bjerge, i eukalyptus skov og langs de lokale beboeres baghaver, samt besøge nogle hyggelige byer på øen. Fx kan du midt på ugen besøge Funchal, øens største by. Der bliver mulighed for at smage nogle af de lokale specialiteter i løbet af ugen og har du lyst, kan du tage med til Madeira vinsmagning.

Dagsprogram

Mandag d. 3/2
Ankomst til Madeira.
Ved ankomsten: Spies guiden tager imod dig i lufthavnen på Madeira og fortæller dig hvilken bus du skal med. Transporten fra lufthavnen til hotellet er på ca. 15 minutter.
Kira, tager imod dig på dit hotel Quinta Splendida Wellness & Botanial Garden i Caniço.
Kl. 16.00-16.45: Velkomstmøde.
Vi mødes udenfor receptionen på hotellet. Mød op i yogatøj og medbring din yogamåtte og et tæppe, hvis du vil deltage i yogaklassen bagefter. Sammen går vi ned til The Globe, hvor vores Velkomstmøde afholdes.
Vi følges ad sammen fra Velkomstmødet til dér, hvor vi skaI have vores yogatime.
Kl. 17.00-18.00: Blid hatha yoga med fokus på at lande efter rejsedagen i The Winter Garden.
Kl. 18.30: Fælles middag i hotellets restaurant Galeria for dem, der har lyst.
Med en poncha som aperitif – på husets regning.

Tirsdag d. 4/2
Kl. 7.45-9.00: Blid hatha yoga med fokus på fødderne i The Winter Garden.
Tid på egen hånd/afslapning.
Kl. 16.30-18.00: Yin yoga i The Winter Garden. Medbring et bælte/en strop.
Kl. 19.00: Fællesspisning for dem, der har lyst på restaurant La Terraça. Vi mødes udenfor hotellets reception kl. 18.50 og går sammen de 500 meter til restauranten.

Onsdag d. 5/2
Kl. 7.45-9.00: Blid hatha yoga med fokus på ryg, nakke & skuldre i The Winter Garden.
Kl. 10.30-13.30: Mulighed for fælles vandretur: Levada dos Maroços - Mimosa Valley (Madeira øst). 2 timers vandring. Distance ca. 7 km. Sværhedsgrad: let. Området vi går i ligger i ca. 250 højdemeter og vi går langs en af øens mange levadaer (levada = vandingskanal). På turen går vi langs de lokales baghaver, hvor vi kan se de afgrøder de dyrker. Vi slutter turen ved en snack-bar på ruten. Egen-betaling for minibussen t/r. Pris i alt ca. 25 euro.
Kl. 16.00-17.15: Yin yoga på terrassen ved Quintaen.
Kl. 19.00: Fællesspisning i hotellets restaurant Galeria for dem, der har lyst.

Torsdag d. 6/2
Kl. 07.45-9.00: Hatha yoga med fokus på mave og ryg i The Winter Garden.
Kl. 10.10-15.10: Mulighed for på egen hånd at tage til Funchal (Madeira syd). Lokalbussen har et stoppested tæt på hotellet. Egen-betaling ca. 5 euro t/r.
Kl. 16.30-18.00: Yin yoga i The Winter Garden.
Kl. 19.00: Fællesspisning for dem, der har lyst på restaurant Please Don't Tell.
Vi mødes udenfor hotellets reception kl. 18.55 og går sammen de 200 meter til restauranten.
Kl. 20.30: Live-musik i The Globe – for dem, der har lyst.

Fredag d. 7/2
Kl. 7.45-9.00: Hatha yoga på terrassen ved Quintaen.
Kl. 10.30-15.45: Mulighed for fælles vandretur: Levada do Rei (Madeiras nordkyst). 3 1/2 times vandring. Distance ca. 11 km. Sværhedsgrad: let. Vi går her i et smukt landskab med eukalyptus skov, der ligger i ca. 550 højdemeter. Ruten er endnu en levada-vandring. Selve ruten er relativt plan og let fremkommelig, vi skal dog gå lidt opad for at komme op til selve ruten. Vi starter og slutter vandreturen ved en snack-bar. Egen-betaling for minibussen t/r. Pris i alt ca. 30 euro.
Kl. 16.30-18.00: Yin yoga i The Winter Garden.
Kl. 19.00: Fællesspisning i hotellets restaurant Galeria for dem, der har lyst.

Lørdag d. 8/2
Kl. 7.45-9.00: Blid vitaliserende yoga i The Winter Garden.
Tid på egen hånd/afslapning. Book fx en massage i hotellets spa-afdeling – så har du adgang til en hel dag i spaen med dampbad, sauna mv.
Kl. 16.00-17.15: Yin yoga og Ansigtsyoga på terrassen ved Quintaen.
Kl. 18.00-19.00: Madeira vinsmagning. Egen-betaling ca. 5,5 euro.
Kl. 19.00: Fællesspisning i hotellets restaurant Galeria for dem, der har lyst.

Søndag d. 9/2
Kl. 08.30-16.30: Pico Ruivo, ca. 6 km. (Madeiras nord-østkyst).
Vi kører fra morgenstunden om på nordkysten af øen. Her gør vi gør holdt i byen Santana, hvor du kan se de traditionelle og maleriske rød, hvide og blå huse. Her kan vi også benytte toiletterne inden vores vandretur. Derefter kører vi videre mod Pico Ruivo, hvor vi skal gå op til øens højeste punkt. I modsætning til de tidligere vandreture, hvor vi har gået langs en levada, går turen søndag langs en vereda - en tør sti.
Vi går i alt ca. 300 højdemeter opad på turen. 500 meter før toppen, der ligger i 1861 meters højde, er der en skovstation med en café. Hvis du ønsker at blive ved caféen, kan du gøre dette. Ønsker du at gå videre til toppen, er der mulighed for dette.
Stien benyttes af mange vandrere og er ganske fremkommelig – men det giver sig selv, at det går op ad på udturen og nedad på hjemturen, da vi skal bestige et bjerg.
Det meste af ruten er uden trin, men der er enkelte passager med trappetrin, dette gælder særligt for de sidste 500 meter mod toppen.
På hjemturen gør vi et stop i byen Porto da Cruz, på nordsiden af øen, hvor vi besøger en rom-fabrik, inden vi kører tilbage til vores hotel. Egen-betaling for minibussen t/r. Pris i alt ca. 45 euro.
Kl. 16.30-18.00: Yin yoga i The Winter Garden.
Kl. 19.00: Fællesspisning i hotellets restaurant Galeria for dem, der har lyst.

Mandag d. 10/2
Check-ud & Hjemrejse.
Kl. 10.45: Bussen henter dig og resten af yogagruppen på hotellet.

Du modtager en sms fra Spies to dage før hjemrejsen med afhentningstidspunkt fra hotellet.

Kira spiser med yogagruppen morgen og aften, på nær fredag aften, – jf. programmet ovenfor.
Vi tager forbehold for ændringer i programmet.
Såfremt en eller flere af vandreruterne skulle være lukkede i uge 6, vil udflugterne blive erstattet med tilbud om andre gode vandreture.

Ved spørgsmål til yogaprogrammet kontakt: Kira Løve
kira@myyoga.dk eller tlf.: 26 58 68 78

Din instruktør

Kira Løve

Kira Løve

Kira har praktiseret yoga i 24 år og har undervist de sidste 18 år. Kiras faglige baggrund er mere end 2.000 timers yogauddannelse og mere end 10.000 timers undervisningserfaring og hun har den højeste certificering indenfor Yoga Alliance – det amerikanske yogaforbund. Kira deler gerne ud af sin viden og har bl.a. uddannet mere end 100 af de danske yogalærere. Kira besidder en viden om yogaen, så du som deltager kan føle dig tryg under undervisningen. Kira er kendt for sin erfaring, grundige guidninger og en blid stemme. Du kan møde Kira på yogarejser, til yogaworkshops og til online yogaundervisning. Kira har arrangeret yogarejser i godt samarbejde med Spies Rejser siden 2012.

Her skal du bo

Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden

Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden

Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden ligger i smukke, grønne omgivelser i Canico i kort køreafstand fra hovedbyen Funchal. Her kan du slappe af i en liggestol på poolområdet, forkæle dig selv med en massagebehandling i hotellets spaafdeling eller slentre en tur i hotellets fine have. I hotellets restauranter serveres der mad tilberedt med lokale råvarer, og tit bruges der også krydderurter fra haven.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen

Prisen fra 11.445,- pr. person

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 15 kg bagage + 5 kg håndbagage
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Dagsprogram som beskrevet

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Valgfrie tillæg:

  • Eneværelse mod kr. 1500,-

Vi foreslår, at du ikke tilkøber halvpension - da du kan købe dag for dag i hotellets restaurant og da der i programmet er lagt op til, at vi går ud og spiser to aftener i løbet af ugen - tag med hvis du har lyst.

Vær også opmærksom på

Medbring på rejsen yogamåtte og et tæppe til afspændingen.
Du kan forvente en temperatur på ca. 20 grader om dagen og 16 grader om natten.
Tag en langærmet trøje eller lille jakke med til om aftenen – hvis du vil sidde under åben himmel. Hvis du vil med på vandreturen til Pico Ruivo, så tag lunt tøj med – det vil være køligt om morgenen i bjergene – men bliver lunt op ad dagen.
Vandresko/vandrestøvler er en god idé. Dog kan godt fodtøj være nok til Maroços vandreturen (den første af vandreturerne).

Om flyrejsen

Vi flyver direkte med Sunclass Airlines.

Afrejse 3/2 fra København kl. 08.00, ankomst på Madeira kl. 11.40.
Hjemrejse 10/2 fra Madeira kl. 13.00, ankomst i København kl. 18.45.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 (hverdage 10-12)
sport@spies.dk