Balos "The Blue Lagoon" og Gramvoussa

Et herligt ferieminde kan blive denne heldagsudflugt til Balos-lagunen med det turkisblå vand og øen Gramvoussa - en skøn dag med sol, dyp i havet og afslapning på stranden.

  Fakta

 • Dag:
  Tirsdag , torsdag og fredag. Den første udflugt planlægges at køre 2/7, men datoen kan blive ændret pga. vejret og antal bestillinger.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8.30-19.30.
 • Pris:
  55 EUR pr. voksen, 22 EUR pr. barn.

  Alle over 13 år, som besøger The Blue Lagoon, skal betale 1 EUR i afgift til kommunen. Der indgår ingen måltider. Frokost, drikkevarer og is kan købes ombord på båden. Vær opmærksom på, at udflugten foregår på egen hånd, men personalet på båden taler engelsk.
 • Sprog:
  Udflugten er på egen hånd.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde, en flaske vand, en trøje eller jakke til båden samt sko, der er gode at gå i. Først og sidst på sæsonen er det en god idé at tage en trøje eller jakke med til sejlturen.
 • Øvrigt:
  Udflugten er på egen hånd med engelsktalende guide i bussen.

  Udflugten er ikke egnet til personer med et bevægelseshandicap.

  Visse dele af stranden kan være svære at gå på grundet ujævnt og delvist stenet underlag.

  Parasoller kan lejes på stranden.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Dagen starter med, at bussen kører os til Kissamos havn, hvor vi stiger ombord på båden, der sejler os til den smukke Balos-lagune. Her gør vi holdt og nyder det turkisblå vand, før båden sejler os videre forbi et smukt kystlandskab og frem til den dejlige strand på øen Imeri Gramvoussa. Her gør vi et strandstop, og der er mulighed for at vandre op til den venetianske borg, som er en af de tre bedst bevarede på Kreta. Selv om det kan være svært at forestille sig i dag, boede der pirater på øen i den sidste halvdel af 1800-tallet, og udsigten herfra er spektakulær. Der bliver også tid til at slikke sol og bade, før vi igen begiver os tilbage til Kissamos havn.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.