Last minute rejser

Kan du rejse her og nu?

Afbudsrejser

Tag med Spies på afbudsrejser til hele verden!
Har du fået et pludseligt hul i kalenderen, eller leder du efter gode tilbud på last minute-rejser til populære rejsemål? Så er du havnet det helt rigtige sted, nemlig på oversigten over Spies’ afbudsrejser.

Alle priser er fra-priser pr. person, når to personer deler et dobbeltværelse. Rejserne kan vise udsolgt, hvis mange kigger på den samme rejse samtidig. Priserne kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.

Rejselysten er noget, der brænder i os alle. Vi drømmer om at udforske fjerne verdenshjørner, opleve forskellige kulturer og skabe minder, der varer livet ud. Men nogle gange kan planlægning af en rejse være udfordrende og kostbar. Det er her, afbudsrejser kommer ind i billedet. Her vil vi give dig tips til, hvordan du kan finde fantastiske tilbud på spontane rejser.

Billige afbudsrejser til dig med is i maven

En af de største fordele ved last minute er de betydelige besparelser, du kan opnå. Rejser kan være dyre, men har du is i maven og tør du vente med at bestille din rejse til sidste øjeblik, kan en afbudsrejse være det helt rigtige for dig. Her kan du få en rejse til nogle af vores mest populære rejsemål til nedsatte priser, der passer til en budgetvenlig ferie. Men skynd dig! Vores billige afbudsrejser ryger hurtigt. Du skal derfor ikke vente alt for længe, før du bestiller din ferie.

Spontane eventyr

Med "en sidste minut rejse" kan du tillade dig selv at være spontan. Hvis du er villig til at rejse uden forudgående planlægning, kan du opdage unikke eventyr og oplevelser, du måske ville være gået glip af. En afbudsrejse kan også give dig mulighed for at udforske rejsemål, som du måske ikke har overvejet tidligere. Ved at være fleksibel med dine rejsedatoer kan du ende med at opdage skjulte perler og og gemte skatte.

Last minute charter med Spies

Kært barn har mange navne, og det samme gælder for afbudsrejser. Når du skal afsted på en afbudsrejse med Spies, er det en last minute charter - en charterrejse med afrejse lige rundt om hjørnet. Du får altså trygheden ved pakkerejsen, selvom du betaler langt mindre for din ferie sammenlignet med en regulær rejse.

Spørgsmål og svar om afbudsrejser

Overvejer du at bestille en afbudsrejse, kan der være ting, du undrer dig over. Vi har samlet de spørgsmål og svar, vi oftest får her.

Hvad er en afbudsrejse?

En afbudsrejse er for dig, der vil rejse snart (indenfor tre måneder), og vil rejse til en billig pris.

Er en afbudsrejse, en last minute rejse og en sidste minut rejse det samme?

Ja, last minute rejse og sidste minut rejse er bare andre ord for afbudsrejse.

Hvor kan jeg bestille en afbudsrejse til?

Du kan vælge en afbudsrejse til de rejsemål, hvor der er restpladser til. Derfor varierer udbuddet efter efterspørgslen og hvilke rejser, der endnu ikke er bestilt.

Kan man bestille med afbudsrejse med All Inclusive?

Det er ofte afbudsrejser til salg, hvor du kan vælge All Inclusive.
Find en afbudsrejse med All Inclusive her.

Hvad indgår i prisen på min afbudsrejse?

I en afbudsrejse indgår fly og hotel - med mindre, at du selv vælger at bestille fly. Standarden på hotellet varierer afhængigt af, hvad du vælger at bestille.

Flere last minute rejser og gode tilbud

Kurv med citroner

Billige rejser

Er der ikke de helt rigtige afbudsrejser for dig lige nu, kan du også se overblikket over vores billigste rejser netop nu.

Vores billigste rejser netop nu!

Par sidder i lobby

Få råd til mere ferie

Med vores enkle tricks kan du spare flere tusind kroner, uden det går ud over din ferieoplevelse. Se vores bedste tips til at få en billigere ferie.

Vores bedste tips til at spare penge på ferien.

Solnedgang på Samos

Tilbud og rabatter

På jagt efter en god rabat? På vores side med rejsetilbud har vi samlet vores bedste rabatter, kampagnepriser og tilbud.

Aktuelle rabatter, tilbud og kampagner.

Afbudsrejser til vores populære rejsemål

Hvor rejser du fra?

Hvornår har du ferie?

Find en afbudsrejse, når du har ferie.