Krydstogter i Nordeuropa
Riga, Letland

Krydstogter i Nordeuropa

Østersøen og den norske kyst byder på det meste af, hvad man kan forvente af et krydstogt lige fra dramatisk natur, historie og kultur til alverdens fristelser ombord.

Hvorfor tage på krydstogt i Nordeuropa?
Nordeuropas kyster har masser af seværdigheder fra de svimlende klippevægge i de norske fjorde til de brostensbelagte gader i Tallinn eller Eremitagen i Sankt Petersborg. I løbet af krydstogtet kan du regne med mindst en af disse oplevelser stort set hver dag for siden at kunne gå tilbage ombord og nyde aftenen i bekvemme omgivelser. Hos Spies kan du vælge mellem flere forskellige krydstogter med fire forskellige rederier, så du kan vælge præcis den rute og det skib, som passer dig bedst. Samtlige krydstogter udgår fra Stockholm eller København.

Vælg det rederi, der passer dig bedst
Royal Caribbean Internationals store og familievenlige skibe tilbyder krydstogter både i de norske fjorde og til havne rundt om Østersøen. God mad og lækkert design venter ombord på Celebrity Cruises' middelstore skibe, som henvender sig mere til det voksne publikum. For at opleve mest mulig middelhavsatmosfære skal du vælge Costa Cruises, som sejler under italiensk flag med udsøgt mad, dristigt design og "la dolce vita", når det er bedst, hvad enten du vælger Atlanterhavet eller Østersøen.

Med Norwegian Cruise Line sejler du med moderne skibe, som har noget at byde på for hele familien sammen med et besøg i fem forskellige lande. Ombord har du stor frihed takket være konceptet Free at Sea, som betyder, at der ikke er faste seatingtider ombord - du vælger selv, hvor og hvornår du vil spise. Med Free at Sea kan du også vælge at opgradere dit krydstogt og dermed få drikkevarepakke, wifi, udflugtspakke eller adgang til specialrestauranter med i prisen. Opgraderingen fås kun ved at ringe til Spies eller Globetrotter inden afrejsen.
Uanset hvad du vælger, vil udvalget ombord være stort, og der vil være masser af oplevelser i land.

Vælger du et krydstogt med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line eller Costa Cruises indgår drikkepenge på ca. 12 USD/dag i prisen. På krydstogter med Norwegian Cruise Line kommer drikkepenge oveni og skal betales ombord på skibet eller inden afrejse.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

Vores rederier

{{facet.Description}}

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!