Retreat & meditation

Retreats og meditationsrejser

Vil du på en rejse både fysisk og mentalt? I en verden, hvor alting går hurtigere og hurtigere, oplever stadig flere et behov for at stoppe op og tage en pause. Her kan du se vores udbud inden for meditation, mindfulness og retreats – rejser, hvor du får tid til eftertanke og restituering. Tag med på en arrangeret grupperejse eller rejs ud på egen hånd og find ro på et af vores skønne hoteller i fredfyldte omgivelser.

ANBEFALEDE HOTELLER

Udvalgte hoteller til en afslappet ferie i smukke omgivelser. Her får du de bedste forudsætninger for at hvile ud, komme i balance og finde ny energi.

Green Bay Phu Quoc Resort

Phu Quoc, Vietnam

Hotel beliggende i rolige og grønne omgivelser. De fint indrettede værelser ligger i bungalows spredt i hotellets have. Her kan du sidde på terrassen og læse en bog, bade ved den lavvandede strand eller nyde en afslappende behandling i hotellets spaafdeling.

Phu Quoc, Vietnam

Maya Ubud Resort And Spa

Ubud, Bali

Fredfyldt hotel i tropiske omgivelser. Det prisbelønnede hotel ligger i en frodig dal og er opbygget som en traditionel balinesisk by. Her kan du forkæle dig selv med afslappende spabehandlinger, dyrke yoga eller meditere under åben himmel til lyden af fuglesang og vindens susen.

Ubud, Bali

Prime Select

The Sarann

Koh Samui, Thailand

Lækkert boutiquehotel lige ved havet – det eneste, der adskiller hotellet fra havet er den skønne infinitypool. Her får du en luksuriøs ferie med masser af afslapning. Navnet The Sarann henviser faktisk til en sindstilstand med sjælefred, hvor alle bekymringer er glemt.

Koh Samui, Thailand

Rejsemål med fokus på meditation og retreats

Harmoniske rejsemål, hvor du kan samle kræfter og finde indre ro og stilhed.

Ubud, Bali

Meditation og spiritualitet er en væsentlig del af balinesisk kultur, og en rejse til bjergbyen Ubud indebærer afslapning for både krop og sjæl. Byen er et yogamekka med et stort udbud af yogaklasser samt både caféer og restauranter med farverig sund mad og rawfood. I Ubud ligger også The Yoga Barn – en tropisk oase, som er velbesøgt af yogier fra hele verden.

Sri Lanka

På en rejse til Sri Lanka får du en ferie for alle sanser. Landets buddhistiske kultur betyder, at du aldrig er langt fra et meditationscenter eller retreat, og de smukke omgivelser skaber harmoni i både krop og sjæl. Såvel langs kysten som i bjergene ligger der mange meditationscentre, retreats, ayurvediske kursteder og yogastudier.