Yogaterrasse på hotel Belvedere

Yoga med havudsigt på skønne

Lesbos

Yoga og mindfulness på Lesbos med Trine Winther

Hvornår: 25/8 - 1/9 2024
Pris fra: 8.160,- pr. person med morgenmad
Afrejse fra: København

Nyd en uge med alsidig yoga, workshop og en sejltur til ”kaninøen” inklusiv græsk frokost med dine yogalærer Trine Winther. Øen Lesbos er kendt som en af Grækenlans smukkest og mest fredfyldte øer.

 • 12 x yogapraksis
 • Sejltur til ”kaninøen”
 • Workshop om de 7 energi chakra
 • Charmerende græsk hotel og smuk natur
Havnen i Molivos

Havnen i Molivos er samlingssted for livet i byen

Klart og lækkert badevand på stranden

Der er tid til ro og afslapning ved havet

Smukke omgivelser på gaderne

Området omring hotellet og Molivos indbyder til små vandreture

Program

Vi starter dagene med skøn morgenyoga, åndedrætsøvelser og meditationer på den overdækkede yogaterrasse med udsigt til havet og smukke bjerge. Om eftermiddagen mødes vi igen til blid og fordybende yin yoga og mindfulness. I løbet af ugen skal vi arbejde med forskellige typer af yoga (hatha, vinyasa og yin yoga).

Du vil blive guidet gennem meditationer med emner som: giv slip meditation – taknemmeligheds meditation – åndedrætsmeditation – kropsscaning- og sansemeditation. Vi skal arbejde med, hvordan du trækker vejret, hvad åndedrættet kan gøre for dig og hvordan du kan bruge yoga og åndedrættet til at regulere dit nervesystem. Jeg vil introducere dig for mindfulness principper og du vil lære, hvordan du kan bruge mindfulness til større nærvær og indre ro i din hverdag.

Workshop
En af dagene samler vi yogaen til 2 ½ times yoga workshop fra kl. ca 9.30-12.00. Her kan du både sove længe, nyde en lang eftermiddag og få en oplevelse af at fordybe dig i chakra yoga og yoga nidra. I løbet af ugen vil vi også berøre emner som lindring af hovedpine, kæbespændinger og kroniske smerter.

Efter morgenyoga kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet i fællesskab med de øvrige deltagere eller i dit eget selskab. Midt på dagen kan du trække dig tilbage og slappe af, nyde naturen og bruge tiden, som det passer dig. Du kan også tage på egne udflugter eller nyde godt af hotellets øvrige tilbud. Om aftenen er der fælles spisning for dem, der har lyst.

Sejltur til ”Kaninøen”
Midt på ugen er der mulighed for at tage med på en udflugt, hvor vi sejler til kaninøen. Båden rummer kun yogagruppen og vi sejler ca. 25 min. for at komme ud til øen. Her kan du låne snorkleudstyr, bade og gå en tur op på toppen af øen og nyde en fantastisk udsigt. Øen er ubeboet og under opholdet forbereder kaptajnen og hans assistent en lækker græsk frokost, hvor ny fangede fisk grilles over bålet og den græske salat laves helt frisk. Hvis du er nysgerrig, kan du også smage et friskfanget søpindsvin.

Hvem kan deltage
At deltage kræver kun at du har lyst til at være med. Om du er erfaren yogaudøver eller møder yoga for første gang, vil der altid være mulighed for udvikling og nye opdagelser i mødet med dig selv. Det er magien i yogaens nysgerrige, ufordømmende og åbne mindset.

Yoga
Gennem yoga praksis arbejder du både med din fysiske krop, dit mindset og energisystem. Denne praksis strækker, smidiggør og styrker krop og sind, så du kan fortsætte med at gøre alle de ting, du drømmer om i dit liv. Du vil også arbejde med dine tanker, følelser og indstilling til verden omkring dig og til dig selv. Du træner ”taknemmelighedsmusklen”, dit nærvær og dine sanser. Du vil opnå en større bevidsthed om egne behov og hvad der nærer din livsenergi og glæde. ”Det du søger findes det sted, du søger fra”.
1-2 uger før afrejse vil du modtage en mail fra mig med ugens yogaprogram og gode råd til rejsen.

Fra mig til dig
Husk at alle aktiviteter er tilbud, som du kan vælge til og fra, som du har brug for. Det er din ferie og dig, der bestemmer, hvad den skal indeholde. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
Lyt indad og mærk efter, hvad det du har brug for fra dag til dag, så du kan give dig selv en selvkærlig uge med omsorg og nærvær. Måske giver det plads til at gå på opdagelse i dig selv og komme tættere på din kerne og det unikke menneske du er.
Har du brug for at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig på:
trinewinther.dk@gmail.com – tlf. 28 25 20 00

Din instruktør

Trine Winther

Trine Winther

Trine er en passioneret og erfaren yogalærer, som med sin hjertevarme og favnende person vil guide dig gennem yogaens magiske univers. Trine har undervist i både ud- og indland siden 1996 og er kendt for et stort nærvær og engagement på sine rejser.
Trine har et spændende CV som bl.a. byder på: Yogauddannelse fra Indien, Mindfulness instruktør og mentor, Medicinsk yogalærer for børn/unge og voksne, Faceyoga, Ansigtszoneteraut, EFT, Kranio Sakral terapeut, Flying Nurse, Krisesygeplejerske, Kursusholder, Børnebehandler og Ulandsfrivilligt arbejdende. Læs mere om Trine her.

Her skal du bo

Hotel Belvedere set fra oven

Belvedere

Vi bor på et charmerende og autentisk græsk hotel med den smukkest udsigt til havet, bjerge og naturen. Hotellet har en hyggelig og fredfyldt atmosfære, som gør stedet særligt egnet til et yogaophold. Der findes 2 swimmingpools, hvor den ene er infinity pool og et ”silent” område, hvor du kan nyde stilheden og de smukke omgivelser. Hotellets shuttlebus kører flere gange om dagen til og fra byen Molivos, som ligger ca. 3 min. i bus fr hotellet. Her kan du frit tage med og opleve den smukke og karismatiske by, som er fuld af lækre restauranter og små hyggelige butikker.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 8.160,- pr. person

 • Fly med Sunclass Airlines
 • Mad ombord på flyet
 • 15 kg bagage samt 5 kg håndbagage
 • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Min. 12 x yoga
 • Heldags bådtur med frokost

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse

Valgfrie tillæg

 • Tillæg for at bo alene er fra 1.300,-
 • Tillæg for halvpension 560,-
 • Tillæg for all inclusive kr. 1.240,-

Vær opmærksom på

 • Husk at medbringe en yogamåtte
 • Max 20 deltagere på holdet
 • Rejsen gennemføres ved min. 15 personer
 • Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in.

Om flyrejsen

Vi flyver med Braathens.

Afrejse fra København kl. 08.00, ankomst på Lesbos kl. 12.10.
Hjemrejse fra Lesbos kl. 13.10, ankomst i København kl. 15.20.

Vi tager forbehold for flytidsændringer. Se de aktuelle tider på din rejse på Spies Appén eller Min Side.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk