Lesbos med Kirsten Slots

Yogarejse med Kirsten Slots til Lesbos

Hvornår: 8/9 - 15/9 2024
Pris fra: 7.643,- pr. person
Afrejse fra: København

Dyrk yoga i pinjelunden på Lesbos, og oplev en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer. Vi bor i den maleriske middelalderby Molivos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små tavernaer. Landskabet er grønt og storslået med bjerge og små bugter. Glæd dig til en uge med yoga, smuk natur, god mad og hyggeligt socialt samvær.

Hyggelige Molivos på Lesbos
Fællesspisning på yogarejse med Kirsten Slots
Yoga på Lesbos med Kirsten Slots

Yogaundervisningen foregår kl. 9-12 eller kl. 10-13 under åben himmel på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser virker i sig selv befordrende på den ro og fordybelse, der er essensen af yoga. Yogaferien er velegnet for både begyndere, der ønsker en introduktion til yoga, og for øvede, der gerne vil dybere ind i deres yogapraksis. Du får fem dage med yoga samt en hel fridag midt på ugen uden yogaundervisning.

Yogaprogrammet er sammensat ud fra Kirstens 35 års erfaring med yoga og alternative behandlingsmetoder; et godt miks af hatha, iyengar, yin og mindfulness. Kirsten brænder særligt for at introducere yoga for begyndere, men du vil få meget ud af yogaferien, selv om du har mange års erfaring. Vi arbejder med fordybelse og nærvær, hvilket man kan blive ved med at træne - og så er yoga i naturen jo bare skønt! Yogaprogrammet tilrettelægges ud fra de enkeltes behov, og du får også inspiration til, hvordan du bedst kan fortsætte med yoga, når du er hjemme igen.

Vi bor i den maleriske middelalderby Molivos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små tavernaer. Landskabet er grønt og storslået med bjerge og små bugter.
Overalt møder dit blik skønhed og æstetik, og der findes masser af hyggelige små familieejede restauranter bevaret i græsk stil. Her kan du få timerne til at gå med udsigt over havet, mens du nyder det udsøgte lokale køkken, som er berømt i hele Grækenland.

Du kan deltage i fællesspisning og udflugter eller gå på opdagelse på egen hånd, når du har brug for lidt alenetid. Det er din rejse, og du bestemmer selv, hvad du vil deltage i.

Din instruktør

Kirsten Slots

Kirsten Slots

Din yogalærer på rejsen er Kirsten Slots, som er indehaver af Yoga Being på Frederiksberg. Kirsten har arbejdet med yoga siden 1984 og har uddannet yogalærere siden 2006. Hendes store erfaring gør, at hun kan improvisere og tilpasse undervisningen til både den enkelte og gruppens niveau. Hun har udviklet sin helt egen yogaform, der er særlig virksom over for stress og fysiske skavanker, såsom ryg-, skulder- og nakkesmerter. I undervisningen lægger Kirsten vægt på ro og fordybelse – og at der er plads til et grin.

Her skal du bo

På rejsen er der to forskellige hoteller at vælge imellem. Du vælger hotel, når du bestiller rejsen.

Amfitriti Hotel

Hotel Amfitriti er et hyggeligt familiedrevet hote, der ligger ca. 50 m fra havet. Fra hotellet har du udsigt over olivenlunden eller Molivos by med borgen på toppen. Hotellet tilbyder de største hotelværelser i Molivos. Imellem yogatimerne kan du nyde den dejlige have med pool. Nogle værelser har ikke altan/terasse, som kan bestilles ekstra sammen med rejsen.

Molivos 1

Hotel Molivos 1 har fænomenal beliggenhed med front ud mod havet og stranden. Hotellets bagside har udsigt mod den charmerende borg og en have med olivenlund. Værelserne er i gammeldags indrettet med alt, hvad du skal bruge. Fra morgenmadsterrassen kan du nyde en skøn havudsigt.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsens?

Prisen er fra 7.643,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Braathens
  • Mad ombord på flyet
  • 15 kg bagage, samt 5 kg håndbagage
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yoga

Pris for at bo alene fra kr. 9.143,-

Det er muligt at bestille en ekstra uge. Se priserne, når du bestiller rejsen.

Vær også opmærksom på

  • Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne.
  • Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig tilmelding anbefales.
  • Egen yogamåtte skal medbringes.

Skatter og afgifter
De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Følgende skattesats gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat: 1,5 EUR.

Om flyrejsen

Afrejse fra København kl. 08.00, ankomst på Lesbos kl. 12.10.
Hjemrejse fra Lesbos kl. 13.10, ankomst i København kl. 15.20.

Vi tager forbehold for flytidsændringer. Se de aktuelle tider på din rejse på Spies Appén eller Min Side

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk