Sirkeci Park

Istanbul, Istanbul
Hotellet ligger i nærheden af Sultanahmet i det historiske kvarter i Istanbul, nogle få meter fra Gülhane Park. Inden for bekvem gåafstand finder man vigtige
seværdigheder såsom Den Store Basar, Topkapi-paladset, Hagia Sofia og Den Blå Moske samt en række lokale transportforbindelser til andre dele af byen i hotellets umiddelbare nærhed. Endvidere
vil gæsterne finde forretninger, restauranter, barer og en banegård inden for 5 minutters gang af hotellet. Til Taksimpladsen er der 20 minutter med offentlige transportmidler og til nattelivet i Beyo?lu ca. 25 minutter. Istanbul-Atatürk lufthavn ligger ca. 15 km fra hotellet og lufthavnen Sabiha Gökçen omkring 45 km væk.
Det klimatiserede city-hotel har hjemme i et palæ, som i Det Osmanniske Rige hyppigst blev brugt som officiel residens. Hotellet i boutique-stil blev renoveret i begyndelsen af 2011 og tilbyder ud over 24 værelser også en café/bar og en tagterrasse med panoramaudsigt over Gülhane Park og Det Gyldne Horn. Af yderligere faciliteter er der foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out såvel som safeboks, vekselbørs, elevator, frisørsalon, fjernsynsstue og en restaurant. Der tilbydes tilmed også trådløs internetadgang.
De komfortabelt indrettede værelser rummer eget badeværelse med brusebad og moderne faciliteter såsom dobbeltseng, minibar (mod betaling), fladskærmsfjernsyn, telefon, hjemmesko, regulerbart klimaanlæg og gratis trådløs internetadgang.
Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen.

Byggeår: 2009
Seneste renoveringsår: 2011
Antal etager (hovedbygning): 5
Døgnåben reception
Safeboks
Vasketøjsservice
Parkeringsplads
WiFi
Opbevaring af bagage

Den officielle klassificering mangler
Hotelfakta
  • Bar
    Ja
  • Wi-fi
    Ja
  • Elevator
    Ja

PRISER OG BESTILLING