Dampede bao med svinekød

Opskrift på bao med svinekød

Bao

1 tsk. tørgær
2 dl varmt vand
5 dl hvedemel
2½ dl maizena
5 spsk. sukker
1 tsk. salt
3/4 dl majsolie
2½ tsk. bagepulver
Olie til pensling

Fremgangsmåde:

Bao

Bland gær og vand i en røreskål og lad det stå i 5 minutter. Bland mel, maizena, sukker, salt og olie i. Lad røremaskinen køre på den laveste hastighed, indtil dejen er blevet til en fast ”bold”. Læg plastfolie over skålen og lad dejen hæve i 2 timer. Fjern plastfolien og bland bagepulveret i - tilsæt evt. 1-2 tsk. vand, så det bliver helt opløst. Lad dejen hvile i yderligere 15 minutter. Mens dejen hviler, skæres bagepapir ud i 10 x 10 cm store stykker.

Her finder du flere lækre opskrifter fra vores nye streetfoodmenu, bl.a. nudelsuppe, fladbrød, sataykylling og tandoorilaks.