Prisvenlige hoteller for enhver smag

smartline er nøje udvalgt til dig, der vil holde ferie for et mindre budget, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Vores smartline-hoteller er altidLæs mere kategori 3 eller 4 og tilbyder god beliggenhed, en afslappet atmosfære og mange bekvemmeligheder. Tanken med smartline er kort og godt at give dig så meget valuta for pengene som muligt.

Udbuddet varierer fra hotel til hotel, så gå gerne ind og kig på de forskellige hoteller for at finde det, der passer bedst til dine feriebehov.

vores smartline-hoteller

Skjul

Altid på smartline

  • Godt til prisen
  • Familieejede hoteller
  • Farverigt design
  • Afslappet atmosfære
  • Gratis wi-fi overalt på værelset
  • All Inclusive kan tilkøbes på udvalgte hoteller
  • Værelser for enhver smag

UDFORSK SMARTLINE

God beliggenhed flere steder i verden

Vores smartline-hoteller findes i både Middelhavsområdet og på De Kanariske Øer, men der ligger også smartline-hoteller i Gambia, Forenede Arabiske Emirater og på Maldiverne.

Med eller uden familien

Nogle af vores smartline-hoteller er velegnet til familieferien, mens andre er børnefri oaser, hvor du kan fokusere fuldt ud på at slappe af i fred og ro. Familiehotellerne tilbyder som regel store, familievenlige værelser eller lejligheder samt aktiviteter, legeplads og børnepools. Nogle hoteller har også vandrutsjebaner.

Måltidspakker

Skal ferien være ekstra bekvem, kan du vælge et smartline, hvor All Inclusive indgår eller kan tilkøbes; så spiser du alle måltider i hotellets restaurant. Du kan læse mere om, hvad der indgår i All Inclusive på hver enkelt hotelside.

Værelser for alle

På smartline er alle værelser praktisk indrettet med gennemtænkte detaljer. Så uanset om du skal rejse med familien eller på tomandshånd, kan du være sikker på at finde et smartline, der passer til dine behov.

Farverigt design

smartline tilbyder lyse og farverigt indrettede værelser, hvor både børn og voksne vil trives.

VORES SMARTLINE-HOTELLER

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller
Filtrér
Hotelstandard
Gæsternes bedømmelse
 
3,0
5,0
Afstand til nærmeste centrum
 
25 m
> 10 000 m
Afstand til strand
 
25 m
> 10 000 m
Omtrentlig transfertid fra lufthavn
 
0.5 tim
4.5 tim