Kontakt Spies på rejsemålet

Du kan altid komme i kontakt med os under din rejse - også på de tidspunkter, der passer dig bedst. Og vi vil gerne høre fra dig så hurtigt som muligt, så du kan få gode tips om restauranter, seværdigheder, udflugter eller anden information, du måtte ønske om rejsemålet.

Du kan kontakte vores personale på rejsemålet pr. telefon og mail, og de nødvendige telefonnumre og mailadresser finder du på din billet eller i vores app.

Er du på et rejsemål, hvor vi ikke har personale, kan du kontakte os på det telefonnummer, som står på din voucher/billet.

Servicetelefon døgnet rundt

Servicetelefon døgnet rundt

Den mest enkle måde at komme i kontakt med vores guider - døgnet rundt.

Sms

Sms

Praktisk til korte spørgsmål som f.eks. afrejsetidspunkter eller udflugtspriser, og vi lover at svare dig indenfor en time. Tilbydes på udvalgte rejsemål.

Mail

Mail

Mail er den bedste kontaktform, hvis du har mere komplicerede spørgsmål, eller hvis I f.eks. er flere, der skal arrangere noget sammen.

Kundeeservice

Quality & Claims

Hvis du i løbet af ferien oplever, at noget ikke lever op til dine forventninger, eller du har mistet noget, så skynd dig at kontakte vores personale på rejsemålet, så de kan hjælpe dig. Befinder du dig på et rejsemål uden personale, finder du kontaktoplysningerne på din billet.