Triatlon på Mallorca

Mød vores instruktører

Uperform Coaching

Triatlonrejser med Uperform Coaching

Træningen skal passe ind i dit liv - dit liv skal ikke passe til træningen. Dette er filosofien bag Uperform Coaching, som Spies i flere år har arrangeret triatlonrejser med.

I 2015 grundlagde Nichlas Gustafsen Uperform Coaching, og siden er flere talentfulde trænere og coaches kommet til. I mere end otte år har holdet bag Uperform Coaching hjulpet atleter med at indfri deres mål og sikret, at de kan udfolde deres fulde potentiale ved at skræddersy træningen til den enkelte atlet og deres hverdag. På en triatlonrejse med Uperform Coaching kan du nyde godt af den store erfaring og dyrke triatlon på nogle af vores mest populære rejsemål.

Alle er velkomne på triatlonrejser med Uperform

På en triatlonrejse med Uperform Coaching er alle niveauer af atleter velkomne, da vi altid har flere trænere med og kan inddele gruppen efter niveau og ambitioner. Vi cykler i bjergene og har gode løbepas, der vil udfordre dig. Vi skal naturligvis også svømme. Dette kan foregå i bassin, men de fleste af de hoteller, vi bor på, ligger tæt på stranden, så du også har mulighed for at svømme i havet.

Vi vil begynde ugen med at inddele gruppen i hold - særligt ud fra cykelniveau, så alle kan få det optimale ud af deres træningsferie.

En triatlonrejse med Spies og Uperform er en camp for alle, der elsker at cykle og dyrke triatlon.

Om Nichlas Gustafsen

Nichlas har været i triatlonsporten i en lang årrække og har også været aktiv som træner de seneste mange år. Udover at træne en masse atleter i Uperform er han cheftræner i Hvidovre Triathlon, samt han er tilknyttet som træner i Herlev Tri og Motion.
Nichlas har en lang række triathlon uddannelser, bl.a. er han uddannet via DIF og Triathlon Danmark som Træner1 og Træner2. Derudover har han suppleret sine forbundsuddannelse med IRONMAN Coach certificering, ITCA-certificering, TrainingPeaks certificering og basis uddannelse fra Hechmann Sport.

Nichlas selv dyrket triatlon på supermotionistniveau, hvor han har kørt flere top 10-placeringer hjem i aldersgruppen. Nichlas har kørt mere end 7 fulde Ironmans, 10+ halve ironmans og en lang række andre triatlon, duatlon og løbeevents. Som træner går Nichlas op i, at hans atleter er dedikerede samtidig med, at de skal synes, det er sjovt. Det er vigtigt, at træningen bliver tilpasset atleternes hverdag og ikke omvendt. Derfor går han også op i at der på hans camps er plads til alle niveauer, så man kan få det sjovt og hårdt på tværs af klubber.

Nichlas Gustafsen

Nichlas Gustafsen

Kommende triatlonrejser med Uperform

cykling på gran canaria

Mallorca

Hvornår: 13/4 – 20/4 2024
Afrejse fra: Billund og København
Pris: fra 7.195,- pr. person inkl. halvpension

cykling på mallorca

Mallorca

Hvornår: 20/4 – 27/4 2024
Afrejse fra: Billund og København
Pris: fra 7.195,- pr. person inkl. halvpension