Yogarejse til Lefkas

Yoga- og mindfulnessrejse med Trine Winther til Lefkas

Hvornår: 20/5 – 28/5 2024
Pris fra: 8.495,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra: København

Nyd en uge med yoga og mindfulness på den skønne ø Lefkas med din yogalærer Trine Winther. Midt på ugen sejler vi en hel dag på eventyr i det græske øhav til ”Forgotten Islands”.

 • Yoga og mindfulness
 • En dag på havet med båden M/S Christina inkl. frokost
 • Charmerende hotel med egen strand
 • Fri benyttelse af paddle boards og kajak
 • Mulighed for vandretur med din yogalærer

Program

Vi starter dagene med skøn morgenyoga, åndedrætsøvelser og meditationer. Om eftermiddagen mødes vi igen til blid og fordybende yin yoga og mindfulness. I løbet af ugen skal vi arbejde med forskellige typer af yoga (hatha, vinyasa og yin yoga). Du vil blive guided gennem meditationer med emner som: giv slip meditation – taknemmeligheds meditation – åndedrætsmeditation – kropsscaning- og sansemeditation.

Vi skal arbejde med, hvordan du trækker vejret, hvad åndedrættet kan gøre for dig og hvordan du kan bruge yoga og åndedrættet til at regulere dit nervesystem. Jeg vil introducere dig for mindfulness principper og du vil lære, hvordan du kan bruge mindfulness til større nærvær og indre ro i din hverdag.
En af dagene samler vi yogaen til 2 ½ times yoga workshop fra kl. ca 9.30-12.00. Her kan du både sove længe, nyde en lang eftermiddag og få en oplevelse af at fordybe dig i chakra yoga og yoga nidra.
I løbet af ugen vil vi også berøre emner som lindring af hovedpine, kæbespændinger og kroniske smerter.

Efter morgenyoga kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet i fællesskab med de øvrige deltagere eller i dit eget selskab. Midt på dagen kan du trække dig tilbage og slappe af, nyde naturen og bruge tiden, som det passer dig. Du kan også tage på egne udflugter eller nyde godt af hotellets øvrige tilbud. Om aftenen er der fælles spisning for dem, der har lyst.

Udflugt
Midt på ugen sejler vi med M/S Christina på krydstogt til ”Forgotten Islands” i det græske øhav. Vi kører med bus til havnen, hvor båden venter på os. På båden er der overdækket liggepladser til alle. Der serveres en lækkert græsk frokost ombord og du kan købe vand og drinks efter behov. Undervejs kaster vi anker ved små strande, hvor du har mulighed for at bade og snorkle i det tyrkisblå hav, du kan frit låne snorkleudstyr. Båden har en fantastisk besætning, som giver dig en unik oplevelse af en dag på havet med et strejf af luksus og med spændende fortællinger om den græske historie. Læs mere om turen her: https://lefkadacruises.com/

Yoga og mindfulness
Gennem yogapraksis og mindfulness arbejder du både med din fysiske krop, dit mindset og energisystem. Denne praksis strækker, smidiggør og styrker krop og sind, så du kan fortsætte med at gøre alle de ting, du drømmer om i dit liv. Du vil også arbejde med dine tanker, følelser og indstilling til verden omkring dig og til dig selv. Du træner ”taknemmelighedsmusklen”, dit nærvær og dine sanser. Du vil opnå en større bevidsthed om egne behov, og hvad der nærer din livsenergi og glæde. ”Det du søger findes det sted, du søger fra”

Hvem kan deltage
At deltage kræver kun at du har lyst til at være med. Om du er erfaren yogaudøver eller møder yoga for første gang, vil der altid være mulighed for udvikling og nye opdagelser i mødet med dig selv, yoga og mindfulness. Det er magien i yogaens nysgerrige, ufordømmende og åbne mindset.

Fra mig til dig
Husk at alle aktiviteter er tilbud, som du kan vælge til og fra, som du har brug for. Det er din ferie og dig, der bestemmer, hvad den skal indeholde. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
Lyt indad og mærk efter, hvad det du har brug for fra dag til dag, så du kan give dig selv en selvkærlig uge med omsorg og nærvær. Måske giver det plads til at gå på opdagelse i dig selv og komme tættere på din kerne og det unikke menneske du er.
Har du brug for at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig på:
https://trinewinther.dk/ – trinewinther.dk@gmail.com – tlf. 28 25 20 00

Jeg glæder mig til at dele ugen med dig.

Din instruktør

Trine Winther

Instruktør på rejsen

Trine er en passioneret og erfaren yogalærer, som med sin hjertevarme og favnende person vil guide dig gennem yogaens magiske univers. Trine har undervist i både ud- og indland siden 1996 og er kendt for et stort nærvær og engagement på sine rejser.
Trine har et spændende CV som bl.a. byder på: yogauddannelse fra Indien, mindfulnessinstruktør og -mentor, medicinsk yogalærer for børn/unge og voksne, faceyoga, ansigtszoneteraut, EFT, Kranio Sakral terapeut, flying nurse, krisesygeplejerske, kursusholder, børnebehandler og ulandsfrivilligt arbejdende.

Her skal du bo

Porto Galini

Hotelinformation

Porto Galini ligger i grønne omgivelser på en skråning med flot udsigt over Det Joniske Hav og bjergene på fastlandet. Hotellet er bygget i klassisk græsk stil med hvidkalkede mure og blå skodder og har en spaafdeling, et dejligt poolområde og en privat strand.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 8.495,- pr. person

 • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 15 kg bagage ombord på flyet samt 5 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Yogaprogram
 • Bådtur

Valgfrie tilkøb

Tillæg for at bo alene i værelset: fra 2.600,-.
Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.

Tillæg for halvpension: 1.240,- (anbefales, hvis du vil deltage i fællesspisning).

Vær opmærksom på

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Se det aktuelle beløb under hotelbeskrivelsen.

Om flyrejsen

Udrejse fra København kl. 17.00, ankomst på Lefkas kl. 21.25.
Hjemrejse fra Lefkas kl. 22.45, ankomst i København kl. 00.40 (dagen efter).

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Iversen, Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 (10-12)
sport@spies.dk