Mød vores instruktører

Winni Petersen

Yogarejser med Winni Petersen

Med over 7.000 yogatimer i bagagen og eget yogastudie i mere end 10 år, er Winni Petersen en erfaren yogainstruktør. Undervisningen er baseret på Hatha yoga, men Winni trækker også på bl.a. yin og vinyasa i sine yogaklasser.

Spies har arrangeret mere end 50 yogarejser med Winni Petersen.

Winni Petersens store passion og fokusområde er at aflæse kroppens mange signaler. Vi er alle forskellige, vores kroppe er forskellige og vi har hver vores behov og formåen. Derfor vil du under en yogatime med Winni blive grundigt guidet og rettet ind i stillingerne. Du vil måske opleve sider af din krop, som du ikke har været i kontakt med længe. Winni har også et stort fokus på vejrtrækningen, der er en af yogaens vigtigste teknikker. Du vil derfor lære at trække vejret dybt, og give slip på det, du har brug for at slippe.

En yogarejse med Winni Petersen er for alle

Winni Petersens lange erfaring med yoga betyder også, at hun er vant til at undervise på alle niveauer. Du kan trygt tage på yogarejse med Winni Petersen, uanset om du er begynder eller garvet yogi. På sine yogarejser har Winni øje for den enkelte deltager. Du kan derfor søge om vejledning i yogaens magi, hvis du har særlige udfordringer som f.eks. rygskader, hovedpine eller stress.

Winni Petersen

Uddannelse og certifikater

E-RYT 200

Winni Petersen er certificeret Hatha yogalærer. I 2010 gennemførte hun den internationale Yoga Alliance yogalæreruddannelse E-RYT 200 i Indien.

Om E-RYT 200
Undervisere kan blive registreret som E-RYT 200, hvis de har gennemført 200 timers yogalæreruddannelse, der er registreret og godkendt ved Yoga Alliance. Undervisere skal også have undervist i minimum 2 år efter de har gennemført deres uddannelse.

E-RYT 500

I 2014 gennemførte Winni Petersen den internationale Yoga Alliance yogalæreruddannelse E-RYT 500 i Indien.

Om E-RYT 500
Undervisere kan blive registreret som E-RYT 500, hvis de har gennemført 500 timers yogalæreruddannelse, der er registreret og godkendt ved Yoga Alliance. E-RYT 500 er den højeste yogalæreruddannelse, man kan tage.

Kommende yogarejser med Winni Petersen

Kap Verde

Hvornår: 11/3 - 18/3 2024
Afrejse fra: Billund og København
Pris: Fra 9.995,- pr. person inkl. morgenmad

Kreta - Udsolgt

Hvornår: 25/4 - 2/5 2024
Afrejse fra: Billund og København
Pris: Fra 6.795,- pr. person

Lefkas

Hvornår: 3/6 - 10/6 2024
Afrejse fra: København
Pris: Fra 9.795,- pr. person inkl. morgenmad