Lesbos med Kirsten Slots

Yogarejse og yogafestival med Kirsten Slots til Lesbos

1/9 - 8/9 2024
Pris pr. person 7.893,- inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Glæd dig til en helt særlig oplevelse i Molivos: I rejsens pris indgår nemlig en partoutbillet til Molivos Euphoria Festival med masser af yoga og andre spændende workshops. Ugen starter med yoga med Kirsten, fællesmiddage, udflugter og hyggeligt samvær kun for gruppen. Du får derfor det bedste af to verdener: Trygheden og venskaberne i gruppen - og en masse nye oplevelser på festivalen i Molivos.

Læs mere om Molivos Euphoria Festival

Hyggelige Molivos på Lesbos
Fællesspisning på yogarejse med Kirsten Slots
Yoga på Lesbos med Kirsten Slots

Program

Yoga under åben himmel
Vi dyrker yoga i naturen; i en duftende pinjelund, på stranden og under et flere hundrede år gammelt platantræ. De smukke omgivelser virker i sig selv befordrende på den ro og fordybelse, der er essensen af yoga. Kirsten har 35 års erfaring med yoga og alternative behandlingsmetoder, så du er i gode hænder. Programmet er sammensat af hatha, iyengar, yin og mindfulness. Kirsten brænder særligt for at introducere yoga og meditation for begyndere, men du vil få meget ud af yogaferien, selv om du har mange års erfaring. Vi arbejder med fordybelse og nærvær, det man kan blive ved med at træne - og så er yoga i naturen jo bare skønt!

Yogafestival
På ugens sidste tre dage kan du frit vælge mellem alle events på Euphoria Festival. Kirsten tilbyder yoga og meditation på festivalen, men der er mange andre inspirerende undervisere, så du har mulighed for at få nyt input og opleve smukke steder i og omkring Molivos. Du kan se hele festivalprogrammet her. Vi slutter naturligvis af med en fællesmiddag lørdag aften inden din hjemrejse om søndagen.

Vi bor ved den maleriske middelalderby Molivos med små brolagte stræder og smuk arkitektur. Overalt møder dit blik skønhed og æstetik. Landskabet er grønt og storslået med høje bjerge og små bugte. Molivos er et fantastisk alternativ til masseturismen, og byen er endvidere kendt for sit udsøgte køkken. Der findes masser af hyggelige små familieejede restauranter bevaret i traditionel græsk stil. Her forsvinder tiden, mens du kigger ud over havet. Du kan deltage i fællesspisninger og udflugter eller gå på opdagelse på egen hånd. Har du brug for alenetid, er det helt okay.

Eksempel på program
Dag 1 – Ankomst i Molivos cirka kl. 23.00
Dag 2 – Yoga 3 timer, information og byvandring med fællesmiddag
Dag 3 – Yoga 3 timer, udflugt med fællesspisning
Dag 4 – Morgenyoga på stranden
Dag 5 – Deltagelse på Euphoria Festival
Dag 6 – Deltagelse på Euphoria Festival
Dag 7 – Deltagelse på Euphoria Festival, fællesmiddag
Dag 8 – Hjemrejse

Har du spørgsmål til ugens program, er du velkommen til at kontakte Kirsten direkte på mail: kirsten@yogaworkshop.dk eller ring 30344003.

Din instruktør

Kirsten Slots

Kirsten Slots

Din yogalærer på rejsen er Kirsten Slots, som er indehaver af Yoga Being på Frederiksberg. Kirsten har arbejdet med yoga siden 1984 og har uddannet yogalærere siden 2006. Hendes store erfaring gør, at hun kan improvisere og tilpasse undervisningen til både den enkelte og gruppens niveau. Hun har udviklet sin helt egen yogaform, der er særlig virksom over for stress og fysiske skavanker, såsom ryg-, skulder- og nakkesmerter. I undervisningen lægger Kirsten vægt på ro og fordybelse – og at der er plads til et grin.

Her skal du bo

Hotel Delfinia

Hotel Delfinia har et indbydende poolområde og ligger ved en fin strand lidt uden for byen. I rejsens pris indgår morgenmadsbuffet, som kan nydes på terassen med panoramaudsigt over Molivos og fæstningen. Her har du fred og ro, og du har også mulighed for at leje en cykel, så du nemt kommer rundt.

Praktisk information

Prisen er fra 7.893,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med BRA t/r
  • Mad ombord på flyet t/r
  • 15 kg bagage samt 5 kg håndbagage på flyet
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yoga ifølge program
  • Partoutbillet til Molivos "Euphoria Festival"

Vær også opmærksom på

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig tilmelding anbefales.
Egen yogamåtte skal medbringes.

En måned inden afrejsen sender Kirsten dig et informationsbrev med pakkeliste.

Skatter og afgifter
De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Følgende skattesats gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat: 1,5 EUR.

Om flyrejsen

Afrejse fra København kl. 08.00, ankomst på Lesbos kl. 12.10.
Hjemrejse fra Lesbos kl. 13.10, ankomst i København kl. 15.20.

Vi tager forbehold for flytidsændringer. Se de aktuelle tider på din rejse på Spies Appén eller Min Side

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk