Vores eget flyselskab - Sunclass Airlines

Når du rejser med vores eget flyselskab Sunclass Airlines får du en behagelig flyrejse

Vi har lagt meget arbejde i at gøre vores flyrejser så behagelige som muligt. Vi flyver direkte til en lang række rejsemål over hele verden, og på langdistancerejserne indgår mad ombord, uanset hvilken flyklasse, du rejser på. Den fortrinlige service og Nordens billigste taxfree gør rejsen til en god oplevelse.

Moderne fly

Sunclass Airlines flyver med moderne Airbus-fly, og ombord kan dy nyde rejsen i ergonomiske sæder, der giver ekstra benplads samt et avanceret underholdningssystem. På langdistanceflyvningerne med vores A330-fly kan du desuden se nye og klassiske film på din helt egen skærm.

Flygplan
Sittplatser

Opgradér din siddeplads

Vinduesplads eller ekstra benplads? Ved midtergangen eller tæt på et toilet? Uanset hvad du har af ønsker til din plads på flyet, kan du sikre, at du havner det rigtige sted, når du bestiller pladsen på forhånd.

Måltiden

Mulighed for at opgradere dit måltid

Mad og drikke er en vigtig del af ferien, og din ferie begynder allerede på flyet. På langdistanceflyvninger indgår vores populære Sunclass menu i prisen, og hvis du vil gøre rejsen endnu mere festlig, kan du opgradere til Premium menu eller forudbestille en flaske champagne. På kortdistanceflyvninger bestiller du selv den menu, du ønsker på udrejsen samt hjemrejsen.

Nordens største og billigste taxfree

Solbriller til ferien, slik til børnene eller måske en gave til naboen, der vander blomsterne, mens du er væk? I Airshoppen hos Sunclass Airlines kan du vælge imellem mere end 1.200 produkter fra dine favoritbrands – til Nordens laveste priser! I forhold til de almindelige butikker kan du spare helt op til 50 %. Vores prisgaranti betyder, at hvis du mod forventning skulle finde vare i din danske afrejselufthavn, der er billigere end vores, så udbetaler vi prisforskellen.


Skandinaviens bedste service

Når du flyver med Sunclass Airlines, begynder ferien allerede på flyet. Vores kompetente kabinepersonale er kendt for at tilbyde den bedst tænkelige service, og blandt gæsterne får vi den bedste bedømmelse af alle skandinaviske charterflyselskaber.

Service
Easy travel

Easy Travel

For at gøre hjemrejsen lidt smidigere har vi skabt Easy Travel: Når du bor på Sunwing eller Sunprime og flyver med Sunclass Airlines, kan du tjekke din bagage ind allerede på hotellet og få udleveret boardingkort - og dermed gå direkte til sikkerhedskontrollen, når du kommer til lufthavnen. Med Easy Travel må du desuden medbringe 10 kilo ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.


Bestil din næste ferie