Zagreb

Istanbul, Istanbul
Dette charmerende city-hotel ligger i Istanbuls historiske bycentrum. Det er en ideel beliggenhed for turister, som gerne vil være tæt på byens mest berømte
historiske og kulturelle steder såsom Den Store Basar, Topkapi-paladset, Hagia Sophia, Den Blå Moske og den underjordiske cisterne, hvilket alt sammen ligger inden for gåafstand. Gæsterne
vil desuden finde restauranter, forretninger og forbindelser med offentlige transportmidler ca. 5 minutters gang fra det familievenlige city-hotel, og Taksim med stedets barer, beværtninger og natteliv ligger ca. 15 minutter væk med offentlige transportmidler. Til banegården Sirkeci er der omkring 10 minutters kørsel med offentlige transportmidler fra hotellet, og til Atatürk lufthavn er der ca. 15 km og til Sabiha Gökçen lufthavn ca. 65 km.
Dette hotel kombinerer arkitektonisk storhed med moderne komfort og tilbyder en ret anderledes type oplevelse. Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2008, tilbyder i alt 58 værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, garderobe og elevator. Af andre faciliteter er der også café, bar, restaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).
Alle værelser rummer et skrivebord, telefon, satellit-tv, klimaanlæg, radiator, WLAN/internetadgang med hurtig forbindelse, eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, badehåndklæder og et sæt hjemmesko. Herudover rummer standardværelserne en dobbeltseng, en safeboks og en minibar.ed sit komplet reviderede sundhedsplejekoncept tilbyder Dream Spa luksus og fremragende plejeprodukter med unikke terapiformer for alle gæster i en afslappet atmosfære. Af andre serviceydelser tilbydes massage, sauna, dampbad og tyrkisk bad (alt sammen mod betaling). Hotellet har også en udendørs og en indendørs swimmingpool, og mod betaling kan gæsterne slappe af i liggestolene eller tilbringe tiden i snackbaren langs swimmingpoolen.

Seneste renoveringsår: 2021
Antal etager (hovedbygning): 6
Døgnåben reception
Vasketøjsservice: Mod betaling
WiFi
Opbevaring af bagage

Den officielle klassificering mangler
 • Indendørspool
  Hotelfakta
  • Bar
   Ja
  • Wi-fi
   Ja
  • Elevator
   Ja

  PRISER OG BESTILLING