En smagsprøve på Kreta

Tag med til en lille kretensisk by og oplev lidt af øens lokale liv. På udflugten besøger vi også en olivenoliefabrik og nyder en god græsk frokost på en taverna.

    Fakta

  • Dag:
    Tirsdag . Den første planlagte udflugtsdag er 23/4, men datoen kan blive ændret pga. vejret og antal bestillinger.
  • Varighed:
    Halvdagsudflugt cirka kl. 8-14.
  • Pris:
    47 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

    Éntre til Kanakis olivenoliefabrik samt en traditionel græsk frokost med vand indgår. Sodavand, øl og vin indgår ikke, men kan tilkøbes.
  • Sprog:
    Skandinavisktalende guide.
  • Godt at medbringe:
    Kontanter og solcreme.
  • Sådan bestiller du:
    I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Dagen starter med et besøg i den lille bjergby Argiroupolis, hvor der bliver tid til at gå rundt på egen hånd, indsnuse atmosfæren og måske nyde en kop kaffe på en lille café. Derefter kører vi til Kanakis olivenoliefabrik, hvor vi hører om produktionen af olivenolie og også får en smagsprøve på de gyldne dråber. Derefter fortsætter vi til Kretas eneste ferskvandssø, Kourna, og nyder en god græsk frokost på Souhlis Taverna og måske en gåtur ved søen, før bussen sætter kursen tilbage mod hotellerne.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.