Legekuffert med legetøj

Glemte sager

Hvis du har glemt eller mistet noget i løbet af din ferie, har du mulighed for at efterlyse det.

Glemte sager på rejsemålet
Under ferien kan du kontakte vores personale, som vil være dig behjælpelig. Er du kommet hjem, vil du have mulighed for at efterlyse det via vores samarbejdspartner Lost & Found International.

For at efterlyse de glemte eller mistede effekter, skal du kontakte Lost & Found International direkte. Det koster 5 euro at starte en efterlysning, uanset om effekter bliver fundet eller ej. Når Lost & Found International har modtaget din betaling og efterlysning, undersøger og lokaliserer de, om den efterlyste effekt er fundet.

Vær opmærksom på, at du ikke får en bekræftelsesmail fra Lost & Found International, når du har indsendt din efterlysning. Lost & Found International vil kun vende tilbage til dig, hvis effekten bliver fundet. Du står selv for at betale fragtomkostninger og eventuelle afgifter. Prisen afhænger af effektens størrelse, hvor effekten er glemt, og hvortil effekten skal sendes. Minimumsprisen er 800 kr. Du efterlyser effekten ved at udfylde efterlysningsblanketten på Lost & Founds Internationals hjemmeside. Her kan du også se leveringsbetingelser og andre detaljer.

Har du spørgsmål til en aktuel efterlysning? Kontakt Lost & Found International på mailadressen: denmark@lostfound.help

Glemte sager på flyet eller i lufthavnen
Har du glemt noget ombord på flyet eller i lufthavnen? Kontakt Lost & Found International, som vil undersøge det. I nogle tilfælde vil du blive henvist til det flyselskab, som du rejste med, for at høre nærmere. Er det tilfældet, kan du her finde information om de flyselskaber, som vi benytter.

Der findes rejsemål, hvor Lost&Found International ikke opererer, og hvor det ikke er muligt at sende effekter hjem med det lokale postvæsen, f.eks. Kap Verde. På de rejsemål har vi ikke mulighed for at hjælpe med at sende glemte effekter hjem.

Vær opmærksom på, at vi ikke har mulighed for at sende glemte effekter hjem med vores fly eller personale, og derfor skal al efterlysning ske via Lost & Found International.

Lost & Found International


Om indsamling af personoplysninger