Borttappat

Glemte effekter

Hvis du har glemt eller mistet noget i løbet af din ferie, har du mulighed for at efterlyse det.

Glemte effekter på rejsemålet
Under ferien kan du kontakte vores personale, som vil være dig behjælpelig. Er du kommet hjem, vil du have mulighed for at efterlyse det via vores samarbejdspartner Lost & Found International.

For at efterlyse de glemte eller mistede effekter, skal du kontakte Lost & Found International direkte. Det koster 5 euro at starte en efterlysning, uanset om effekten bliver fundet eller ej. Når Lost & Found International har modtaget din betaling og efterlysning, undersøger og lokaliserer de, om den efterlyste effekt er fundet. Du står selv for at betale fragtomkostninger og eventuelle afgifter. Prisen afhænger af effektens størrelse, hvor effekten er glemt, og hvortil effekten skal sendes. Minimumsprisen er 500 kr. Du efterlyser effekterne ved at udfylde efterlysningsblanketten på Lost & Founds Internationals hjemmeside. Her kan du også se leveringsbetingelser og andre detaljer.

Har du spørgsmål til en aktuel efterlysning? Kontakt Lost & Found International på mailadressen: denmark@lostfound.help  

Glemte effekter på flyet eller i lufthavnen
Har du glemt noget ombord på flyet eller i lufthavnen? Kontakt Lost & Found International, som vil undersøge det. I nogle tilfælde vil du blive henvist til det flyselskab, som du rejste med, for at høre nærmere. Er det tilfældet, kan du her finde information om de flyselskaber, som vi benytter.

Vær opmærksom på, at vi ikke har mulighed for at sende glemte effekter hjem med vores fly eller personale, og derfor skal al efterlysning ske via Lost & Found International.