Se hoteller (3)

Rejser til Paleros

En ferie i Paleros er en charmerende blanding af autentisk græsk bystemning, fine strande og uberørt natur.
I Paleros er atmosfæren behagelig og lokal, og man kan argumentere for, at en rejse til Paleros er en rejse til det rigtige Grækenland. Her sidder mændene og hygger sig på deres 'kafenion', og morgenbrødet kommer direkte fra den lokale bager. På den ene side af pladsen ned til marinaen ligger fiskerbådene, og på den anden side har du den lille strandpromenade med caféer og tavernaer. Strande er her selvfølgelig også; den mest populære hedder Potamaki Beach og ligger et par km væk, men der er også en mindre strand midt i byen samt en række badebugter, der ligger på række hele vejen mod øst.

Tilfredse gæster på Spies' hoteller

Spies' hoteller får meget høje bedømmelser af vores gæster. Især Cliff Bay Hotel, som ligger et lille stykke uden for selve Paleros, er populært. Hotellet byder på komfortable lejligheder med udsigt over havet eller bjergene. Men uanset hvilket hotel du vælger, vil du blive behageligt overrasket over rejsens pris.

Lange aftener og spændende udflugter

Aften- og nattelivet i Paleros er både hyggeligt og festligt. Her tilbringer man aftenen i selskab med gode venner på en café på strandpromenaden. I juli og august er her lidt mere livligt end ellers, da bådfolket gør deres indtog i disse måneder. De bliver som regel i et par dage, før de sejler videre. Også prisniveauet er opmuntrende, da det er en del lavere end på mange andre populære rejsemål. Paleros er et godt udgangspunkt for udflugter. Det er let at komme til de nærliggende byer og til øen Lefkas, hvorfra du kan tage en båd videre til Ithaca og Kefalonia.
Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Lokale restauranter
  • Mad og drikke til gode priser
  • Meget tilfredse gæster

Spies' gæster om Paleros

Find din rejse til Paleros