Della er et lille og enkelt hotel med både værelser og lejligheder. Her bor du naturskønt, omkranset af olivenlunde i udkanten af Parga. En fin, kuperet gangsti fører ind til centrum. Hotellet har en frodig have, og værtsfamilien, der også bor på hotellet, sørger godt for gæsterne.

Internet

Hotellet har et lille opholdsrum med wi-fi.

Wi-fi i receptionen indgår

Øvrigt

Parkering på gaden
Bygget 1986
Renoveret 2017 (mindre renovering)
1 bygning/er
3 etage/r
11 værelser
6 lejligheder

Skatter og afgifter

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Hotellets officielle klassificering er 2,5.
 • Gratis wi-fi i receptionen
  Se pris og bestil
  Hotelfakta
  • Pool
   Nej
  • Børnepool
   Nej
  • Elevator
   Nej
  • Bar
   Nej
  • Minimarked
   Nej
  • Rengøring pr. uge
   7
  • Nærmeste centrum
   800 m
  • Hovedcentrum
   800 m
  • Nærmeste strand/badested
   1 km
  • Wi-fi
   Ja
  • Vandrutsjebane
   Nej
  Sådan bor du

  Enkelt indrettede værelser og lejligheder.

  På værelserne:

  • Aircondition (centralstyret) mod betaling
  • Enkeltsenge
  • Safetyboks
  • Bruser

  Trafikken er til tider forstyrrende i nogle værelser og lejligheder.

  Mad og drikke

  Der serveres morgenmad i hotellets have. Til frokost og middag findes der adskillige caféer, barer og græske tavernaer i Parga. Hvis du selv vil lave mad, ligger der et minimarked I kort gåafstand fra hotellet.

  • Morgenmadslokale med servering i haven kl. 8-11

  Måltider på hotellet:

  • Morgenmad kan tilkøbes
  Pool og strand

  Inde i Parga er der to strande: Krioneri Beach og den mindre Piso Krioneri Beach. Begge strande har grovkornet sand. I udkanten af byen begynder den kilometerlange Valtos Beach, som også har grovkornet sand. Ca. 3 km syd for Parga ligger Lichnos Beach. Stranden er en km lang og har en blanding af fint og groft sand.

  Valtos Beach

  Valtos Beach er en ca. 1,5 km lang sten- og sandstrand, som ligger på bagsiden af den venetianske borg set fra havnen. Her kan man leje liggestole og parasoller, og her er flere små tavernaer. Den nemmeste måde at komme dertil på er at følge trapperne op til borgen og tage gangbroen derfra ned til stranden. Man kan også tage en taxibåd fra havnen i Parga til stranden. Stranden er meget populær og bliver derfor hurtigt fyldt. Om sommeren dukker der strandbarer op her, og forskellige happenings afløser hinanden.

  Krioneri Beach

  Stranden ligger midt inde i Parga. Den består skiftevis af sand og sten. Liggestole, parasoller og vandcykler kan lejes. Lige syd for Krioneri Beach ligger Piso Krioneri Beach, en mindre strand med betydeligt færre besøgende.

  Lichnos Beach

  Denne strand ligger 3 km syd for Parga. Her er mulighed for at leje liggestole og parasoller, og du kan også prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Det er nemt at tage hertil med en taxibåd, i taxi, i bil eller på scooter. Eller hvorfor ikke gøre turen til en oplevelse og vandre ad den fine natursti hen over bjerget?

  Sarakiniko Beach

  Denne strand ligger ca. 13 km fra Parga, og det er nemmest at komme hertil med taxibåd fra Parga. Stranden består af sand og sten, og her er mulighed for at leje liggestole og parasoller. De actionlystne kan prøve forskellige vandsportsaktiviteter, mens resten af selskabet får noget koldt at drikke eller en græsk frokost på en af tavernaerne. Hvis du kunne tænke dig at vandre til Sarakiniko, henvender du dig bare til Spies' servicecenter og får en rutebeskrivelse.

  Beliggenhed og transfer

  Uden for ferieområde med lokaltrafik. Trapper på hotellet og niveauforskelle i omgivelserne. Stejl bakke eller trapper til hotellet. Lille og stejl skovsti fører ned til byen (ringe belysning om natten, lommelygte anbefales).

  • Nærmeste lufthavn: 70 km Preveza
  • Nærmeste centrum: 800 m Parga
  • Hovedcentrum: 800 m Parga
  • Nærmeste strand/badested: 1 km Krioneri Beach
  • Hotellet ligger i et ferieområde

  480 60 Parga
  Telefon +30 26840 31655
  tomasntellas@gmail.com

  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Parga. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra lufthavnen Aktion uden for Preveza til hotellerne er fra ca. 1 time til 1 time og 45 minutter (ca. 70 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Nogle gange kører transferbussen via Ammoudia, og køretiden forlænges da med 15-30 minutter. Til tider skal der skiftes til bil/minibus i Parga, da det er svært for en større bus at køre helt frem til hotellerne. Til nogle hoteller går man det sidste stykke vej (bagagen transporteres) - læs mere i hotelbeskrivelsen. Det hænder, at transferen fra lufthavnen foregår med taxi eller minibus. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Lufthavnen er lille, og det kan derfor tage tid med bagagen ved ankomst og afrejse.
  Læs mere om transfer.

  Bedømmelser og anmeldelser
  3,8/5
  Bedømmelsen er det samlede resultat af 214 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
  67% anbefaler dette hotel
  Hotelværelset som helhed
  3,7
  Beliggenhed i forhold til forventningerne
  3,7
  Hotellets personale
  4,6
  Trivsel og stemning
  4,2
  Wi-fi
  4,2
  Se anmeldelser for:
  Dato
  • 4/5

   "Hyggeligt og rart hotel "

   Della lever fuldt ud til beskrivelsen og prisen. - Vi fik OK morgenmad, som hver morgen blev serveret i haven. - Beliggenheden er stille og rolig, måske kan vejen være generende for visse lejligheder. Parasoller i haven kunne være en god ide.
  • 5/5

   "Ægte græsk charme "

   Smukt hotel i dejlig rolige omgivelser.Enkelt, autentisk,rent og pænt.Fred og ro både nat og dag og pragtfuld olivenlund have.Smuk oplyst sandstentrappe fra haven ned mod byen.Familie Hotel hvor værten yder fantastisk service og hjælp.Flotte store balkoner.Et hotel for yndere af ægte græsk charme og venlighedfrem for luksus og perfektionisme.Kommer helt sikkert tilbage til både Parga og Della
  • 5/5

   "Smukke skønne Della"

   Skønne Della,smukt beliggende i den øverste rolige ende af byen.ingen luksus men rent og pænt.Smuk have olivenlund med kig til havetIngen pool,udebar eller larm ,men smukt og roligtVærten Thomas taler flot engelsk og er utrolig flink og hjælpsom med alt.Gå afstand til havn og pragtfulde Valtos strand.Hvis du søger liv og social aktivitet så er det ikke herMen fred ,ro og smukke omgivelser og flinke værtsfolk Så kan smukke Della varmt anbefales💕
  • 3/5

   "ok"

   Man skal IKKE være dårlig til bens, der er mange trapper og det ligger højt over byen.
  • 5/5

   "En perle på vestkysten "

   Jeg havde otte dage på Hotel Della med en ven. Otte dage med sol på altanen og i haven, fuglesang og cikadesang og udsigt til Parga by og hav.Vi fik dejlig morgenmad i haven, vores værelse blev holdt rent og pænt hver eneste dag og vi blev kun mødt med venlighed og hjælpsomhed. Hotellet ligger lidt afsides, op ad nogle stejle bakker, og giver en fornemmelsen af at kunne trække sig lidt tilbage, hvilket vi satte stor pris på. Der er fred og ro på hotellet og man kan sidde uforstyrret og slappe af på altanen ud mod haven eller i en af de små havestuer ud mod vejen. Jeg kan kun anbefale denne lille perle på den græske vestkyst.
  Søg for at se ledige værelser og priser