Julefrokost eller firmafest i udlandet

Gør noget nyt i år

Julefrokost og firmafest i udlandet

Den årlige julefrokost eller firmafest skal være noget særligt. En fest, som alle ser frem til og glæder sig til. Men hvorfor ikke tage arrangementet et skridt videre og opleve festlighederne i helt nye omgivelser?

Forestil dig at holde jeres julefrost eller firmafest på en lækker restaurant i London eller måske under Malagas lune temperaturer. Hos Spies er vi specialister i at arrangere uforglemmelige arrangementer i udlandet for virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere en enestående oplevelse.

Personlig service fra start til slut

Helt fra begyndelsen af planlægningen vil I få en fast kontaktperson i vores gruppeafdeling, som er med i hele forløbet. Det betyder, at I får en personlig service fra tilbudsfasen, programlæggelsen, afvikling af rejsen til evaluering, når I er kommet hjem igen. Tøv ikke med at tage fat i os og hør, hvordan vi kan skræddersy en unik julefrokost eller firmafest i udlandet til jer.

Kultur og kulinariske oplevelser

Hvis jeres virksomhed har en forkærlighed for kultur og historie, er det oplagt at overveje en juletur til en europæisk storby som Paris, Rom eller Barcelona. Ud over den festlige atmosfære får I mulighed for at udforske byens seværdigheder, deltage i lokale traditioner og nyde udsøgt mad og vin.

Sol og strand til jeres firmafest

Er I mere til sol, sand og hav? Vi har mange års erfaring med at arrangere grupperejser til lunere himmelstrøg, hvor flyrejsen ikke behøver være lang. Hvad med at holde årets firmafest i Malaga, Palma eller Lissabon?

Teambuilding og aktiviteter

Uanset rejsemål kan vi hjælpe med at arrangemere teambuilding-aktiviteter, der styrker sammenholdet i jeres gruppe. Fra skattejagt i gamle bykerner til yoga på stranden - vi har erfaring med at afvikle aktiviteter for enhver smag. Vores tætte og gode dialog med lokale samarbejdspartnere giver os de bedste muligheder for at arrangere netop den rejse, jeres gruppe drømmer om.

Besøg en storby ved juletid

Kombiner jeres julefrokost med et besøg på et af de mange hyggelige julemarkeder, der findes i de europæiske storbyer ved juletid.

julemarked i berlin

Berlin

Berlin er oplagt til en firmarejse ved juletid. Ud over en kort flyrejse, er der rigtig gode muligheder for at spise godt uden at vælte budgettet. Mange besøger dog også Berlin til jul for at se byens mange julemarkeder, der popper op i alle bydele.

Jul i Prag

Prag

Få den bedste afslutning på året med en firmatur til Prag i december. Her er bl.a. rigtig gode flyforbindelser, billige hoteller og restauranter i hobetal. Derudover byder Prag også på fantastiske julemarkeder, der frister med hjemmelavede julelækkerier og lokale specialiteter.

julemarked tallinn

Tallinn

Tallinn er desværre en lidt overset storby. Kort flyrejse, billige leveomkostninger og massevis af kultur gør dog den estiske hovedstad oplagt til en firmarejse. Tager I afsted ved juletid, kan I opleve et af Europas hyggeligste julemarkeder på byens gamle brostensbelagte rådhusplads.

Kontakt os

Kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud

Når I bestiller en grupperejse med Spies, får I en fast kontaktperson gennem hele forløbet. Kontakt os, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige grupperejse.