Konference- og firmarejser til storbyer

Gruppe-, konference- og firmarejser til storbyer

Uanset om I skal afsted på en firmarejse med eller uden fagligt indhold, eller om I skal på en social tur med jeres forening, kan vi hjælpe jer med at arrangere rejsen. Vores mest populære rejseform for større og mindre grupper er storbyferien. Her er I typisk afsted i 2-4 dage, og vi hjælper bl.a. med at finde det perfekte rejsemål og flyafgang. Vores team har et tæt samarbejde med lokale partnere, og det giver jer mulighed for at få helt særlige oplevelser på rejsemålet.

Personlig service fra start til slut

Helt fra begyndelsen af planlægningen vil I få en fast kontaktperson i vores gruppeafdeling, som er med i hele forløbet. Det betyder, at I får en personlig service fra tilbudsfasen, programlæggelsen, afvikling af rejsen til evaluering, når I er kommet hjem igen.

Små detaljer og store oplevelser

Fra det øjeblik, I tager kontakt til Spies, står vi klar til at hjælpe jer med at planlægge jeres grupperejse til en storby. Vi har mere end 60 års erfaring med at afvikle grupperejser, og kan hjælpe jer med at planlægge den rejse, I drømmer om. Har I nogle særlige ønsker, vil vi gøre alt for at imødekomme dem. Er kort flyvetid vigtig for jer? Eller muligheden for at kombinere fagligt indhold med sol og varme? Eller leder I efter unikke teambuilding aktiviteter? Bare rolig - vi har det perfekte rejsemål til jer. Derudover har vi en god og tæt dialog med lokale samarbejdspartnere, og hjælper f.eks. med

  • Arrangere transport på rejsemålet
  • Finde og booke konferencelokaler
  • Arrangere middage på lokale restauranter
  • Udflugter og sightseeing med lokal guide
  • Teambuilding aktiviteter

Med andre ord er vi klar til at hjælpe jer med at få de små detaljer på plads, der er med til at skabe store oplevelser for hele gruppen.

Populære storbyer

Storbyer er som skabt til en grupperejse, fordi der ofte er oplevelser for hele gruppen. Vi kan arrangere rejser til hele verden, og her er eksempler på populære rejsemål.

Byliv i Costa del Sol - perfekt til en grupperejse

Malaga

Små fire timer fra København venter der lune temperaturer og ægte spansk stemning. Selvom Malaga er en af de største byer på Spaniens kyst, er den ikke større end, at man kan gå tværs igennem den på en halv time.
Byen er bl.a. berømt for sine tapas. Når I rejser som gruppe, kan vi f.eks. arrangere fælles tapastilberedning, hvor I sammen med en lokal kok kan lave jeres helt egne spanske specialiteter.

Hustagene i Rom - tag hertil på en grupperejse

Rom

Tag med dine kolleger til en ægte klassiker. En tur til Rom byder på kultur, historie og gastronomi i en perfekt blanding. Lad jer betage af Roms unikke atmosfære og prøv f.eks. en guidet tur rundt i byen eller en klassisk omgang "søg og find" blandt de enestående malerier i Det Sixtinske Kapel.

Seværdigheder, restauranter, caféer, forlystelsesliv og shopping. Udbuddet er uendelig stort.

Konferencerejser til Nice

Nice

Eksklusive Nice er mere overkommelig prismæssigt end mange tror, i hvert fald hvis I lader os hjælpe jer. Vi kan bl.a. tilbyde en skræddersyet konference eller kursus med god indkvartering tæt på underholdning, den gamle charmerende bydel og stranden.

Konferencerejser til Riga

Riga

Smukke Riga syder af kultur, underholdning og seværdigheder. Riga byder på en rig historie og et pulserende natteliv. I Riga får du meget for pengene, så du kan forkæle dine kolleger med et godt hotel, lækker mad og sjove oplevelser uden at blive ruineret. Flyrejsen fra København til Riga er desuden blot 1 time og 25 min.

Konferencerejser til London

London

Musicals, butikker og pubber på hvert gadehjørne. Læg dertil hoteller i alle prisklasser samt konference- og kursusmuligheder i overflod. London er perfekt til en grupperejse. Vil I gerne se en fodboldkamp eller musical? Vi hjælper jer med at finde de helt rigtige billetter.

Musicals, pubber, fodboldkampe og museer - London er et populært konferencerejsemål.

Konferencerejser til Barcelona

Barcelona

Sport, arkitektur, sol, strand, shopping, vidunderlig mad og masser af gode vine. Barcelona lokker med et kæmpe udbud af aktiviteter, der nemt kan kombineres med fagligt indhold på jeres grupperejse. En guidet gåtur, hvor I ser på Gaudís værker, er en rigtig gode måde at se Barcelona på, samtidigt med, at det vil give jer luft til hovedet og kreative idéer.

En af Europas mest trendy storbyer med flot arkitektur, et hav af restauaranter og en god strand.

Konferencerejser til Lissabon

Lissabon

Lissabon er en af vores mest populære konferencebyer. Her kan vi tilbyde rigtig gode og billige hoteller med ideel placering. Lissabon blander gammelt og nyt med både middelalderlige bydele og moderne arkitektur. Oplev byen med en sporvognstur, test jeres viden om fisk i Oceanarium (et af verdens største akvarier) eller smag jer igennem portvin på Portvinsinstitutet IVDP.

Populær konferenceby med rigtig gode, prisvenlige og centralt beliggende hoteller.

Konferencerejser til Prag

Prag

Prag er præget af en storslået historie, smukke bygninger og masser pubber – og så er priserne lave. "Den Gyldne Stad" har en restaurant på hvert gadehjørne, og du kan få lækker mad uden at bruge hele budgettet. Vi anbefaler grupper at prøve en af byens madvandringer, hvor I får smagt lokale specialiteter. Tjekkiet er verdenskendt for sin ølproduktion, og en ølsmagning er også meget populært under et besøg i Prag.

Bro i Budapest

Budapest

Budapest er et af vores mest populære rejsemål for både store og små grupper. Fleksible afrejsedage, kort flyvetid og yderst rimlige priser tiltrækker hvert år tusindvis af besøgende. Drømmer du om at invitere dine kolleger på Michelinrestaurant? I Budapest er dette bestemt muligt uden at blive ruineret. Der er også massevis af kulturelle og historiske seværdigheder i byen.

Paris

Paris tilbyder rigtig gode muligheder for konferencer og kurser samt hoteller i alle prisklasser. Kombiner jeres faglige indhold med en privat bådtur på Seinen, guidet cykeltur igennem byen eller en sjov aften på Moulin Rouge. Flyvetiden er ca. 2 timer fra København, og Paris byder på milde temperaturer fra tidligt forår til sent efterår.

Jumeirah beach i Dubai

Dubai

Skal der være ekstra luksus på jeres grupperejse, anbefaler vi jer at se nærmere på Dubai. Flyrejsen er naturligvis længere, end hvis I vælger et europæisk storby. Til gengæld venter der spektakulære oplevelser i Dubai, som I ikke får andre steder. I Dubai er der både mulighed for glamourshopping og kamelkapløb, moderne arkitektur og urgamle soukere, lysshows som i Las Vegas og stjernekig i ørkenen.

New York Cirt skyline

New York

Mange gode flyforbindelser til New York og hoteller i alle prisklasser, gør New York til et rigtig godt rejsemål for grupper, hvis I har lidt flere dage at gøre godt med. I byen der aldrig sover, er der vældig gode muligheder for at holde store konferencer og kurser. Skal I lave gruppeaktiviteter, kan Spies bl.a. hjælpe med at bestille teaterbilletter til Broadway, finde en guidet tur i Brooklyn eller reservere bord på en lækker restaurant.

Pub i Dublin

Dublin

Med kort flyvetid og sin særlige charme er Dublin perfekt til en grupperejse. Alt i byen ligger indenfor gåafstand og i overskuelig køreafstand kan I komme til hyggelige områder som fiskerbyen Howth og havnebyen Dun Laoghaire. Naturen omkring Dublin er fantastisk og vi har sendt flere grupper på vandretur i det smukke landskab.

Domkirken i Milano

Milano

På bare 2 timer kan I komme fra København til en af Italiens smukkeste byer. Med milde temperaturer året rundt og rigtig gode flyforbindelser er Milano et populært rejsemål for kurser og konferencer. I Milano venter ikke blot mode, men også kulturelle seværdigheder og naturligvis masser af lækker mad. Byen er også et perfekt udgangspunkt, hvis I vil besøge byer som Verona eller Venedig.

krakow

Krakow

Krakow er en af Europas smukkeste byer. Gode hoteller, lave priser og massevis af oplevelser har gjort Krakow til et yndet rejsemål. Mange besøgende tager turen ud til koncentrationslejren Auschwitz, som ikke efterlader nogen uberørte, men som alligevel er et minde for livet. Saltminen i Wieliczka er også et besøg værd. Den blev i 1978 optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

Kontakt os

Kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud

Når I bestiller en grupperejse med Spies, får I en fast kontaktperson gennem hele forløbet. Kontakt os, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige grupperejse.